кога заведохте вашето бебе на море

• 8 842
  • 127
  •   1
Отговори
# 60
Синът ни го заведохме на море, на 2.6м. След това всяка година и много се закрепи здравословно.

Малката исках тази година да я вземем с нас, но се отказах. Доводите ми са стабилни  Laughing Не яде вече пюрета, но и по ресторанти не мога да я храня. Naughty А, честно хич не ми се готви и разправя. Embarassed Нали отивам на почивка. Другата година, когато ще е по голяма ще си топне и тя д- то в морето. Grinning

# 61
  • София
Синчето беше на 3,5 месеца, когато за първи път го заведох на море. През повечето време си спеше в количката или в басейнчето. Вземи си хубав слънцезащитен продукт и се забавлявайте спокойно, защото всяка следваща година спокойствието ще намалява прогресивно.
Мен повече ме притесняваше дългия път от София до Варна, но хлапето спа през по-голямата част от пътя...

# 62
  • На планетата Земя
Ние за пръв я заведохме на 2 години.
Ако мислиш, че няма да имате проблем с хранене (кърмене) не виждам и аз нищо лошо.

bouquet

# 63
  • Разград
Баткото го заведохме на година и 10-11 месеца. Първото лято ходихме сами /без него/. Сега мисля бебчо да го заведем това лято.

# 64
Ами ние сме си на морето, така още когато стана плажно време децата бяха там. Grinning

# 65
Миналата година като ходихме Алекс беше на 8 месеца. Нямахме проблеми, но на плажа стоеше под чадъра задължително, в количката, майка ми го прибираше около 10.30 ч. най-късно в къщи. Тази година ще сме чудо, но нека де е весело  Mr. Green

# 66
аз ще изчакам да станем на година и половина поне,че може и две...детската кожа е много чувствителна все пак

# 67
  • София
Миналата година отидохме през юни, когато шефа беше на почти 7 месеца и стояхме до края на септември, на каравана, почти всеки ден го топях в морето. . Тази година мислим да отидем още в края на май. Бебетата се чувстват много добре на морето Peace

# 68
  • Earth
Ние ще бъдем на годинка. Иначе вече на басейн е ходил и много му хареса   Mr. Green

# 69
каката беше на годинка като я заведохме на море;а бебка сега на лято ще я заведем ще бъде на 6м

# 70
Тази година ще я водим за първи път, ще бъде на 2 годинки. Избрахме края на юни, за да не е лудница.

# 71
Ние мислим да отидем с бебо на почивка.Тогава тя ще е на около 8 месеца.

# 72
Като бебо е на море , не е задължително да се пече на слънце , нали ? !
Спокйно, кротко, под чадъра на сянка ... наистина им се отразява добре  Peace

# 73
  • София
Сигурна съм, че само бебето ще е малко...
Иначе не бих завела толкова малко бебе на плаж.
За море - ами и там се раждат бебета, нали... Може да се редувате за плажуването с татито или нещо подобно.

# 74
  • София
Сигурна съм, че само бебето ще е малко...
Иначе не бих завела толкова малко бебе на плаж.
За море - ами и там се раждат бебета, нали... Може да се редувате за плажуването с татито или нещо подобно.

А защо не на плажа на сянка? Аз сега си притеснявам повече от миналата година, защото няма да мога да го задържа на едно място, ще разчитам на инстинктите му да не слънчаса. Не виждам причина и да не го топна в морето.

Общи условия

Активация на акаунт