Момичета помолете се за едно бебче.

• 81 137
  • 1 721
  •   1
Отговори
# 1 620
  • Варна
 newsm45 newsm45 newsm45
Почивай в мир, Теди!

# 1 621
# 1 622
Все се възпирах да пиша,но като изгледах клипчето......................
Почивай в мир,малко слънчице!!!
Най-искрените ми съболезнования на семейството! smile3518

# 1 623
Почивай в мир малък Теди!Кураж на родителите да превъзмогнат голямата загуба.Съжалявам много и немога да спра сълзите си,господи бди над всички дечица нека са здравички те са нашите слънца.Теди ще останеш завинаги в мислите.Преклон над паметта ти!

# 1 624
 newsm45 newsm45  newsm45
 БОЖЕЕЕЕЕЕЕ ПОМОГНИ НА ТОВА СЕМЕЙСТВО БОЖЕЕЕЕЕЕ
мойте дълбоки и искрени съболезнования Flowers Rose

# 1 625
гледах донякъде клипчето и го спрях-немога да спра да плача.такова красиво бебе.........ЗАЩООООООООООО???????? слави-прегръщам те!

# 1 626
почивай в мир мъничко геройче! newsm45 newsm45 newsm45 една буца ми е заседнала в гърлото.....ох незнам какво да кажа.....такава мъка ,такава трагедия,Слави миличка ти Hug

# 1 627
Почивай в мир малък Теди  Flowers Rose Flowers Rose

Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry

# 1 628
  • Някъде на път....
В памет на моя малък герой, с хиляди благодарности към Амар (сестра ми) за положения труд. Ако изобщо някога се реша на друго дете, то ще е само защото бих искала Даяна да не е сама, а да си има някой...както аз имам.
http://goldtears.multiply.com/video/item/10
Слави, не знам какво да кажа............Доста си поплаках.......
Почивай в мир, миличък Теди!

# 1 629
# 1 630
  • София
Слави, клипчето е много хубаво. Детето ти е прекрасно!
Много съжалявам за болката ти. Показвайки Теди на другите майки вие всъщност ще го запазите жив в сърцата и умовете ни. Често си мисля за вас, но сега освен мислите ще виждам и усмихнатото лечице на Теди.
Почивай в мир, ангелче  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 1 631
Спи спокойно, мило бебенце!  Cry  Cry  Cry
Тези очи не ми излизат от ума...  Sad
Бъди силна, майчице!

# 1 632
 Гледах и аз клипчето на Теди...още не мога да повярвам, че го няма при нас...бях напълно убедена, че ще оздравее и ще бутаме количките заедно със Слави...Мила Слави, искам да ти кажа, че не трябва въобще да се двоумиш, дали да имаш още едно дете. Когато решиш че си готова го направи...Даяна има право да има братче или сетричка. Аз си нямам и знам какво е да си сам... да нямаш така някой най-близък с който да си споделиш (родителите са друго и не всичко можеш да им кажеш). То (следващото бебе) няма да измести Теди. В сърцето ти винаги всяко от децата ти ще има своето местенце и ще ги обичаш по равно, така както обичаш и Теди и Даяна. Съжалявам ако мислиш че се бъркам където не ми е работа, но това е моето мнение и чувствам че трябва да го кажа. Имаш не една, а безброй прегръдки от мен и целувки на Даянка. Мисля за вас...за Теди. Ужасно съжалявам...

# 1 633
# 1 634
Мъничко бебенце мило, почивай в мир...  smile3518 smile3518

Общи условия

Активация на акаунт