АВГУСТска дружина и пролет и лято и есен и зима

• 29 693
  • 291
  •   1
Отговори
# 105
  • Чикаго / София
ЧЕСТИТО НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕННИЦИ

ТАСКО И РАФАЕЛКА!

ДА СЕ РАДВАТ НА БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО И ВЕСЕЛИ ИГРИ!

Благодаря ви за отзивите. Ние си купихме апаратче и сега щракаме като не видяли! Simple Smile

Строителството в цяло Чикаго е модерно. Не мога да покажа снимки на стари сгради с особено историческо значение, защото няма. Но пък на модерни небостъргаи, снимки много! Хора по улиците през седмицата има много, но в неделя, когато ние се разхождахме, наистина не бяха много. Хората през уикенда разпускат по парковете, не в даун-тауна като нас! Laughing Но пък ние искахме да разгледаме. Има и още много което не успяхме да видим, но близките съботи и недели ще наваксваме.

А, на сградата се качих бързо -100 етажа за 1 минута! Crazy 

Сияеща съм, или по-скоро просто щастлива, че съм със хората които обичам! Blush А и тези 5 месеца сама, ме научиха на някои неща. Гледам по друг начин на живота вече. Промених се. Трудно е да го опиша. Човек си казва непрекъснато, че знае кои са важните неща в живота, че трябва да им се наслаждава, но забързани в ежедневието, като че ли  ги забравяме. Е, аз не ги забравям вече. Всеки един момент прекаран със семейството ми е безценен. Наслаждавам му се.  Разбрах, че и с малко човек може да е щастлив и да се чувства дбре, важното е да има с кой да го сподели.  Гледам много по-положително на всичко около мен, и спрях да се вглеждам в нещата които не ми харесват, а да забелязвам основното тези които си струва човек да види.

Много философски стана, спирам! 

Поздрави на всички! Hug

# 106
Ирка , снимките са страхотни. Hug

# 107
  • Чикаго / София
Честит Трети Рожден Ден

на

Петър

Виктория

Анелия

Да са здрави, щастливи и много усмихнати деца!

Ние тази събота и неделя пак се отдадохме на разходки. Ходихме до тукашната зологическа градина. Хареса им на децата, на мен също.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=277571

Ето снимки на който му се гледа.

Ето и снимки от разходката ни с колелетата. То не, че е нещо особено, всеки ден го правим, ама снимах ги за бабите, и ако искате разгледайте и вие.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=277569

Тук, градинките за децата са много хубави. Има ги навсякъде. От мястото където ние живеем, на разстояние 5 минутки пеша, има 3 страхотни паркове с градинки. Самите градинки са посипани с дървени стърготини, а там където няма, не е асфалт, а една мека настилка като гума.  А железните елементи от катерушките са обляни с едно като гума, така че детето и да се удари, не може да се нарани сериозно.  Люлки има всякакви, за малки, за големи.  На големите люлки, трябва да си призная, че и аз честичко се люшкам.

Лека и спорна седмица на всички, а аз отивам да спя! Hug

# 108
  • Някъде на път....
Момичета, днес аз и сина ми имаме рожден ден, той става на 3, аз на 33!
Почерпете се за наше здраве!

irka, Много ти благодаря, мила! Да ти се връщат хубавите пожелания! Трогната съм!   bouquet

Честити 3 годинки и на Виктория и Анелия! Здраве, късмет, палави игри и още много рождени дни!   bouquet

# 109
t_ilieva , да ви е жив и здрав рожденника, много да ви радва :o)
Честит рожден ден и на теб, да си обичана и много щастлива :o)  bouquet

Ирка, всички снимки са страхотни, направо ви завиждам за хубавите градинти  Simple Smile
Девойките са големи скици , а Деничка много се е издължила  Simple Smile

# 110
  • Чикаго / София
Честит Трети Рожден Ден на днешните рожденници!

Габриел

Симон

Мира

Вероника

И специална честитка за Валето!

Весело празнуване!

Честит празник на мама и цялото семейство!  bouquet

# 111
Момичета да ви почерпя и аз Hug
Пламката днес става на три годинки
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 112
  • Някъде на път....
Дими, Честит Трети Рожден Ден на Пламен! Желая му здраве, щастливо детство и много палави игри!

А този букет е за теб, мила! 

# 113
Тиле , благодаря ти мила Hug

# 114
Честито на изминалите и днешните рожденници! 

Алекс е на вилата с тати и сега е едно тихо в къщи  Simple Smile чак скучно ми стана тези дни,че няма по кого да тичам и да викам: не се катери там,не бутай там,внимавай къде вървиш  Laughing.В петък заминаха и днес ги чакам да си дойдат,направили са много снимки ,като ги кача ще показвам.

Приятен ден на всички!  bouquet

# 115
Честит Рожден Ден на Пламен!
Да расте силно и здраво детенце  Heart Eyes  bouquet

# 116
Искам да честитя рожденните дни на всички сладурчета и да почерпя виртуално за третия рожден ден на Кари!! Heart Eyes Grinning

# 117
Честит Рожден Ден Кари!
Да си здрава, много щастлива и да имаш безгрижно и слънчево детство   bouquet

Дружина, кажете тръгнаха ли малчовците на градина  Simple Smile
Нашия юнак го оставих сутринта, щастлив и доволен  Mr. Green
Да видим как ще си го прибера Simple Smile Но той е свикнал от яслата и може би затова не рева  Simple Smile

# 118
Аз реших да пусна Кари направо от 2 група, като стане на 4 годинки, та засега няма да мога да се включа с градинските теми Simple Smile Тя самата е голяма кандидатка, гледа батко си, че е ученик и постоянно обяснява, че иска да ходи на градина и на танци Wink

# 119
  • София
Честит рожден ден на всички августовски сладури и сладурани! Да са здрави, весели и щастливи деца!

Общи условия

Активация на акаунт