АВГУСТска дружина и пролет и лято и есен и зима

• 29 679
  • 291
  •   1
Отговори
# 75
Честит Рожден Ден на Калоян   bouquet
Да е здрав и силен, да расте щастливо и добро дете!
Нека има безгрижно детство с много игри и приятели  Heart Eyes

# 76
  • Някъде на път....
ЧРД на Калоян на Лана! Много здраве, палави игри, щастие, късмет!

# 77
  • Sofia
Честито на Калоян! Да расте жизнен и смел!  Mr. Green

# 78
  • София
Благодаря, момичета! Много мило!!!!!! Още не мога да повярвам, че минаха 3 години....

Честит рожден ден на Ради, да е весела и послушна!

# 79
  • Някъде на път....
Честит Рожден Ден на Божидар на Мелина!

# 80
Честит Рожден Ден на порасналите Явор и Виктория   bouquet
Да са силни, здрави, щастливи и много усмихнати деца  Simple Smile

Честито и на всички отминали рожденници   bouquet

# 81
  • Чикаго / София
ЧЕСТИТ 3ТИ РОЖДЕН ДЕН

НА

РАДОСТ

КАЛОЯН

ЯВОР

БОЖИДАР

ДА СА ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ ДЕЦА!

# 82
  • Някъде на път....
Честит Рожден ден на Александра на Mama Маgi!
     bouquet  bouquet  bouquet

# 83
Цитат
Май само Кика си трае още и не се е похвалила

Защото имаше причина......

Сега мога да се похваля, че ще имам за Коледа още една девойка!

Честито на всички празнували до този момент.

# 84
Страхотна новина!
Честито! Лека и безпроблемно бременност  Simple Smile
И здраво и хубаво бебче   bouquet

# 85
  • Някъде на път....
......................
Сега мога да се похваля, че ще имам за Коледа още една девойка!
.........................
Честитооооооооооооо!   bouquet Пожелавам ти прекрасна коледна девойка!  Hug

# 86
Честито на всички рожденници!

kika,честито   bouquet Лека бременност!

Ние в петък се завърнахме от море (бяхме на Царево) изкарахме си страхотно,много се забавлявахме  Grinning Като кача снимки ще ви ги покажа  Wink

irka,много се радвам,че двете принцеси са вече при теб  Hug

Ето обещаните снимки от морето  Wink   http://millennaa.multiply.com/photos/album/10/Aleksandra_na_more_2008

Последна редакция: вт, 29 юли 2008, 08:38 от milena000

# 87
 Hug Здравейте и от мен  Hug ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ РОЖДЕННИЦИ от тези дни  Hug

Аз вече съм втора седмица работник и............  Crazy Явото ми заяви, че иска по цял ден да си седя в хола  Laughing и никъде да не ходя, на мама душицата тежко приема новостите в момента. Общо взето жонглираме с двете деца между работа, баби и дом и не ми остава много много време за форума. 

Браво на бременните ни мами - само така  Hug и екшън бе другите мацки, няма страшно, даже е още по-готино  Mr. Green

Ирка много радвам се за вас, отново заедно  Hug си е друго нещо със сигурност. Нацелувай красавички и като си идвате заедно да се обадите да ви видим  Heart Eyes Скоро и вие пораствате, планирахте ли вече голямото събитие.

По принцип 3тия рожден ден е така да се каже първия осъзнат рожден ден и е много много важен! Е нашето внимателно планирано градинско парти малко се попромени в полуградинско  Mr. Green заради времето, но пък децата заявиха че е било най-вкусното парти и видимо се забавляваха, което беше и целта де, ще пусна сигурно и снимки ...  Mr. Green ама друг път  Mr. Green

От мен толкоз за днес  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 88
  • Чикаго / София
Честит Рожден Ден на всички вече 3 годишни сладури!

Времето препуска.

Съни, трудно си е жонглирането, да, затова и аз все по-рядко се мяркам. Не остава време!

Ние сме планирали празнуване в един парк, пу, пу, дано да се получи. Резервен вариант при лошо време - в къщи! Надявам се да имам снимки и ще пусна после.

Иначе Лъчка се научи да кара колело с помощни. Ама толкова бързо го кара, че аз изтръпвам всеки път. Търча след нея и я гоня постоянно, голям фитнес е! Доста е смела и не се пази. Трябва да я оборудваме с някакво дунапренено покритие цялата, сега издирвам такова! Laughing Простите наколенки и налакътници няма да свършат работа!  Crazy

Милена, сладури сте всички на снимките и докато ги разглеждах си мислех, за стотен път, колко пораснаха децата! № годинки. Излизат от бебешката възраст съвсем. Стават малки човечета вече. Хайде момичета не ви ли се приисква още едно бебе? Simple Smile

В този ред на мисли kikа , честито! Hug Лека, безпроблемна, и чакаме хвалебствия декември!

При мен сега започва работния ден! Лек ден на вас момичета!

# 89
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН КРАСАВИЦЕ ЛЪЧЕЗАРНА

bouquet Heart Eyes  bouquet Heart Eyes   bouquetHeart Eyes Да си все така мило, усмихнато, прекрасно момиченце и много да те слушкат мама и тати и кака  Heart Eyes  bouquet Heart Eyes  bouquet Heart Eyes  bouquet

От всички мечоци около мен  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт