АВГУСТска дружина и пролет и лято и есен и зима

• 29 691
  • 291
  •   1
Отговори
# 150
Аз се отчитам набързо с една виртуалнапочерпка по случай РД-то ми  Simple Smile

И да са живи и здрави всички именници  Hug

# 151
  • Чикаго / София
Gigi ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

ДА СИ ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА!

Нинка, дано бързо да свикне малкия. Защо така наистина!

Вчера водих децата на детско кино тук. Хареса им, макар и нищо да не разбраха.

Сега са с Т и двете.

Абе сега прочетох предишния си пост. Аууу, колко грешки само. Ще ме извините, ама бързам, и дори не чета какво пиша.

Честито на именниците днес!  bouquet

# 152
Благодаря Ирка  Hug
От какво тази Т?
Нашия е от вчера на АБ, за съжаление  Sad
С бронхолинит сме. Добре че викнах доктора да го преслуша, мислих да го сотавя за днес, да го водя, но милия се скъса да кашля вчера и така. Не ни се размина. Сега сме си вкъщи и си се лекуваме, а аз се пазя да не пипна нещо от него, че вече съм станала по-кекава от него. Само да кихне и аз съм след него. Една безкрайна верижна реакция.

# 153
Здравейте и от нас!

Ирка страхотни снимки, съжалявам за болничките дечица - да оздравяват бързо.

При нас почти нищо интересно, Вили ходи на градинка и също боледува от време на време, но важното е да не се усложнява и да минава - от скоро е на хомеопатично лечение (посетихме Д-р Михайлов в София) и за сега има ефект.
Ние с мъжът ми се записахме на интензивен курс DAF и всяка събота и неделя пътуваме до Пловдив.
За съжаление скоро не съм правила нови снимки, но ще взема да нащракам малко и с есенен пейзаж.

Хайде другите са наред Simple Smile

п.п. Скоро се бях сетила за Дидка, как са те, какво става с нея?

# 154
  • Sofia
Здрасти и от мен!
Ние сме ок, в момента всички сме болни де, а Радето за трети пореден път ще изпусне Хелоуин в детската.
Новости няма много покрай нас, записахме я нея на английски по Хелен Дорон, а ние сме заляти от работа, само като ви чета и се сещам, че трябва и ние да се снимаме скоро.

# 155
  • Чикаго / София
Моите деца изкараха някакъв вирус, болки в гърлото, Т. Вече са по-добре. Ходят си на градина. Утре ще им е първия Хелуин, ще са мишка и лъв.

Но сега аз пипнах вируса от тях и се влача като парцал в къщи. Дано се оправя до утре, че какъв Хелуин ще е незнам!

Хуана, бързо оздравяване и на вас.

Гиги, как е Стефанаки, оправи ле се?

# 156
Привет, бързичко да се оправяте всички  Hug
То и ние сме така, като кихне стефчо и аз след него.
Той вече е добре, вчера приключихме АБ-то. В понеделник си заминава на градина.
Моля се, по-леко да кара вече тези болести и по-рядко.

# 157
  • Някъде на път....
Момичета, хайде да се почерпим с по едно кафенце за днешния празник - Вси светии е все пак!  Peace

# 158
ииииииииииииииииииииии най- най- накрая и аз ааааааамаха де  Mr. Green

Изчезнах за ужасно много време ама ни се срина тотално компчудото и големи разправии докато го съберем отново - бил ни се размазал уиндоуса  newsm78 каквото и да значи това  Mr. Green - предполагам не е от мойто седене върху него  Joy

И така поразгледах ама по диагонал - и нищо ново де - все сте си ми готини и сладки (това второто за децата де Crazy)

Детскоградински неволи ааа. Ще свикнат някъде към 2ра група - няма да се плашите  Mr. Green

Явор рева 3 дена и това беше драмата, сега от време на време обявява че иска да си седиме в хола  Joy ама го примамвам че ще печеля пари за играчки и така приключваме с дилемата. Разбира се не мина без подкупи - щом г-жата го похвали че е слушал и ял, мама купува шок. яйце , с такива хитринки се действаме, че иначе голоооолям инат се пръкна това мойто диване  ooooh! е няма по-голям от него, някакъв ужас е напоследък, на всичко първата му работа е да отказва и да се запъва - ставай - не искам, лягай- пак не искам  ooooh!.....и от този сорт все.

За имунизирането - караме я още на естествените си защитни сили, подкрепени от ехинацея - Есберитокс, иначе аз почти припаднах като ме реваксинираха за тетанус (задължително било за наборите дет са родени в години на  ...3) та доброволно - не мерси  Mr. Green

Апропо за кашлица ползвахме на скоро едно билково на капки лекарство и съм доволна, че прескочихме и антибиотика, та за всички които се интересуват се казва Умкалор, скъпичко идва 15тина лв., но при нас си оправда цената.

На патерици (големи) честито Джиджо за ЧРДто, да си жива и здрава и.......сестричка на Стефанаки  Wink

Ирко, я разкажи за всите ви светии как беше, гледам и у нас вече сме страстни почитатели на празника Thinking

А Дидката, ми Дидката не съм я чувала скоро, ама може скоро пак да стане почетен постоянен член на форума, ми ще я издам като тя не ще да се мерне  Mr. Green - чакаме бебе пак  Hug  Hug  Hug

Сега ви оставям и се отдавам на сладки сънища, че от както ходя на работа все не ми достигат  ooooh! и едно препускане, препускане .................

# 159
  • Чикаго / София
Съниии, най-накрая да се веснеш! Hug

И то с каква новина, а? Миии, честито на Дидка, и нека се похвали! Кога се очаква попълнението!   bouquet
Ще разкажа за Хелоуин утре, че вече ще лягам, а на вас лек ден.

Тук днес е изборен ден за Президент и е голяма шумотевица.

# 160
Ооооо Сънич  Heart Eyes

Благодаря за пожеланията  Hug

Честито и на Дидката! Леко и безпроблемно бременеене  Hug

Честит президент Ирка!

Аз се заемам с ехинацеята, сребърна вода поръчах, сега и цитросепт ще взема да купя и да видя какво ще прилагам на цялата фамилия щото не се издържа. Тоя центрум - нищо работа, витамини и това си е.
Та така.

# 161
  • Чикаго / София
Aaa Gigi, честито на Американците. За мен е все едно, все пак го предпочитах него, и съм доволна.

На Хелоуин мите деца бяха мишка и лъв.  Аз бях доста предубедена за този празник, и като за първа година мислех да не им копувам костюми, но в детската градина щяха да имат празник и им купих. Като ги взех от детската бяха много доволни. Бяха се разхождали по близките магазинчета и доста бонбони бяха събрали. След това аз ги заведох до едно малко площадче, където беше пълно с маскирани деца и възрастни. На мен ми беше неудобно да обикалям по магазините за бонбони, ама хората от магазините сами излизаха навън и им даваха, или ни викаха да влезнем, та и от там събраха още бонбони. Прибрахме се да ги оставим, че им тежаха кошничките вече.  Simple Smile Аз доста се почудих дали да излизаме пак навън, ама гледам по улиците толкова много народ, че викам- давай и ние. А времето беше страхотно топло, разхождахме се без якета. А по улиците хора, хора гъмжило. Всички маскирани, весели, възрастни, деца. Ние започнахме да се разхождаме, минавахме по къщите. Хората от къщите бяха излезнали отпред, седнали на столчета и ни чакаха. Къщите бяха украсени кои весело, кои доста страшничко, но интересни. 2 часа сигурно сме бродили. На децата много им хареса. Дени сама вече отиваше, чукаше на вратата и си взимаше бонбонки, Лъчи след нея естествено не оставаше по-назад. Laughing

Въпреки предубедеността ми към този празник, трябва да призная, че ми хареса. Настроението беше страхотно. По улиците през целия ден можеше да видиш маскирани хора. В магазините някои продавачи бяха маскирани, по фирмите също. Вярно комерсиализиран е доста, но кой праник не е напоследък. Важното е, че всички искренно се забавляват. Догодина ще започнем да се готвим по-отрано, че тази година купувахме костюмите в последния момент и бяха останали само тези.

Ето малко снимки: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=303468

Не са много, че ме беше страх да ги изпусна от ръцете си, да не ги загубя в навалицата.

Аз си изпих кафето с вас и се стягам  да будя дечковците.

Чао!

ПП. Забравих да допълня. Децата след като се навечераха с бонбони, като че ли загубиха интерес към тях. Само си ги подреждаха и разпределяха. Но затова пък майка им и баща им ги унищожиха за следващите два дни!  Blush Грух, грух! Crazy

# 162
Здравейте и от нас!

Ирка, много хубави снимчици!

Аз имах същия проблем с Кари, много исках да й пусна дълга коса без бретон, но за съжаление постоянно си сваля всички шнолки и ластичета и й отрязах бретон сега. Понеже е къдрава, много добре й стои новата прическа, иначе си е с дълга коса.

Кари не ходи на ДГ, може би от догодина, евентуално. Още не съм решила, много ми е по-спокойно така засега. Но и на нас няма да ни се размине този момент по-нататък  Wink

Бързо оздравяване на всички болни дечица!!!

# 163
Леле Ирка, големи са сладурани.
Честно да си кажа много атрактивно изглежда на снимките. Даже ми се иска и аз да отида да видя.

# 164
И на мен ми хареса тоз Хелуин, Ирка, догодина да ни поканиш - ще спретнем форумска среща.....на твой гръб  Mr. Green Малките мацки са гооолеми сладурски мишка и лъв  Hug

Джиджич, цитросепта в къщи върви само при дъртите, децата не го щат че горчииии, ама пък за нас съм доволна де. При това не пречи да си го пиеш успоредно с центрума или там каквито витамини пиете.

Иначе Дидката някъде декември - януари и беше термина  newsm78 ще взема да и звънна тия дни и без това се каня от отдавна  ooooh!

При нас бритоните не са проблем - младежите само гледат да им свият някоя диадема и да си я набодът (почти в буквалния смисъл)на главата  Joy

При нас днешната смешка с Явото - питам го аз какво са правили, той ами играл си с Бети, аз питам на какво си играхте, и младежа гордо ми заявява - Ами духахме си  Mr. Green Mr. Green Mr. Green .....................естестено аз се залях от смях докато той продължаваше да ми демонстрира и самото духане  Joy  Joy  Joy

Общи условия

Активация на акаунт