АВГУСТска дружина и пролет и лято и есен и зима

• 29 690
  • 291
  •   1
Отговори
# 165
При нас днешната смешка с Явото - питам го аз какво са правили, той ами играл си с Бети, аз питам на какво си играхте, и младежа гордо ми заявява - Ами духахме си  Mr. Green Mr. Green Mr. Green .....................естестено аз се залях от смях докато той продължаваше да ми демонстрира и самото духане  Joy  Joy  Joy
Joy Joy Joy

О не....умрях да се хиля.

Много са забавни.
Нашия вчера го разпитвам какво са учили по английски и той ми казва за някаква песничка "Hi, Hello" и това беше. Питам ги ти "boy" или "girl" си и той "аз съм черният рейнджър!". И ей такива от сорта направо ме попикават, да са ни живи и здрави.

# 166
  • Sofia
Ей, браво на Дидка! Много поздрави от мен!
Ама как се е покрила, една година никаква я няма. И не само тя. Много оредяхме нещо.

Съни, какво става, нали и ти щеше да работиш за щерка?  Mr. Green

# 167
А добър ден Simple Smile

Да намина и аз.... хубава новина за Дидка. Да идва тук да разказва. Като гледам и аз ще родя преди да свърши темата Simple Smile

# 168
Здравейте и от нас  Grinning     
Ирка,двете госпожици са гоеми сладуранки Heart Eyes като гледахме снимките Алекс ми каза,че и тя искала такива дрехи  Laughing ама котенце не мишка,че щала да я хване котката(от песничката бягай,бягай мишченце ще те хване котката) Laughing 

Дидка,честито и леко бременеене   bouquet 

Съни и аз се посмях  Laughing
И Алекс учи английски и като я питам как е куче,котка,мишка ми ги казва,а като я попиташ как е жаба казва "жаба кекерица"  Laughing

Приятен ден на всички!

# 169
Хайде и аз да честитя на Дидка  bouquet, то направо се вижда края, щом термина й е декември-януари.
В нашата градинка ще записваме децата от втора група на подобни задължителни извънкласни дейности като английски, танци и т.н.  Grinning

Хубав ден

# 170
# 171
  • Чикаго / София
Ехее, кика, то не останало. Хайде леко, и да се похвалиш! Hug

Дидка, също я чакаме да се появи, да не се спотайва.

Съни,   Joy

Аз да споделя Лъчи вчера какво изръси. Обяснявам й, че трябва да си изяде вечерята, за да стане силна, по-силна от всички деца. А тя ми казва "Аз като стана силна, ще чукам Влади /едно детенце от нейната градина/!" Mr. Green Ние с баща й леж  Joy "Как ще го чукаш" - питаме, а тя - "Ей така..." и показва как ще го удря с ръчичка по главичката. Laughing

Лек ден момичета от мен, аз си лягам! Simple Smile

# 172
 Joy Joy Joy

Аз затова съм влюбена в лафа - моето дете е най-добро, в лудницата ще ме вкара то  Mr. Green

Поредния финт на Явков е че не иска да носи тиранти, щели да му се смеят децата  Crazy, особено суетни сме напоследък от както Бети ни е приятел  Wink

Браво на Кикич и останалите да взимат пример, а иначе мойте планове за девойка си остават в полето на плановете и то само на мойте  Mr. Green иначе лошо няма ама ттатито даде нещо на заето  Thinking

# 173
  • София
...особено суетни сме напоследък от както Бети ни е приятел  Wink

Брей, това име явно много им действа  Joy, Калоян първите две седмици в градината имаше приятелка Бети и само за нея говореше, сега нещо са скарани обаче...

# 174
 Joy Е ние докато разберем че Бети и Благовестка са едно и също гадже направо се бяхме наплашили какво ще го правим малкия любовник  Mr. Green

# 175
Честит Рожден Ден на Габриелка-Рафаелка,Zuzi и alessia!
Много щастие,любов и късмет!

# 176
  • София
ЧЕСТИТ ПЪРВИ СНЯГ НА ВСИЧКИ Nature Snowman !

# 177
Мдаа неделята беше чудесен ден за игра в снега  Hug само дето за 30 мин и бяхме всички мокри и за преобличане, независимо то екипировката, но пък младежите след разходката колкото и кратка да беше спаха и ядоха като за световно  Mr. Green въпреки че Яворски заяви че е уморен за игра но не бил уморен за спане Mr. Green

Дядо коледа готов ли е вече при вас аааа. Ние подсигурихме най-желаното - буклукчийска кола  Mr. Green и сега вече нищо не ни плаши от списъка  Joy

# 178
  • Sofia
Готов е и при нас, само чакаме да донесе подаръците. Поръчах от името на всички баби, остана само да купим Барби с влак от последната баба. Голямо мрънкане стана с това Барби с влак, всеки ден ни се напомня  #Crazy

# 179
Привет  Hug
Ние за сега искаме спайдърман играчка...това е.
От 5-6 дни гледа някаква реклама по Jetix един дето му правят зъбите с пластелин и заяви че и това иска.
Та...останалите не знам, ще го мисля.

Общи условия

Активация на акаунт