АВГУСТска дружина и пролет и лято и есен и зима

• 29 687
  • 291
  •   1
Отговори
# 180
Младежите са просто попивателни на видяното от ТВто - било то полезно или не чак  ooooh! Така моя хулиган чат пат ми предлага - "чаша ароматно кафе"  Mr. Green иска и той да опита от "божествения вкус" и ........абе смех смех смех  Mr. Green  Та то и нашето желание за буклуджийска кола идва от видяно по телевизията, добре че открихме подобна та чак и по европейските стандарти с цветните контейнери  Crazy.  Пък доста дълго време се чудихме какво е това голямо и хрупкаво дето се тръшка да купиме  Joy ........накрая се оказа бейкролс  Crazy така и не му хареса де ама беше голям зор  Joy

Мами, я да се стегнем и да вземе да си организираме коледна среща аааааа
Или пък да се организираме за коледното тържество предложено от Бифана (ако не е късно за там)
Или пък просто среща в ЦУМ напимер има обикновенно Дядо ти Коледа и разни там програми .....айде мислете имаме време тъкмо като да се организираме  Hug

# 181
  • Sofia
Ооо, при нас пък е на почит Бейкролс, но кафета, кола, бира и т.н. са само за майки и татковци и няма желание да опита. Едва я накарах да пийне малко боза онзи ден и каза, че е хубава Simple Smile Иначе не обичала!
А тъпото Барби с влак го видя в магазина, днес ходихме да го купим, но беше ааадски грозно, а така нареченото Барби - без крака Crazy Едва намерихме друго подобие, но с по-малки куклички - дано се примири.

# 182
  • София
Билянка пък иска бебе за Коледа. Не че няма няколко вече, но сега покрай Дея нали сме на бебешка вълна и кърмим заедно, като и тя си вдига блузата и дава цица, и тя уригва бебето, и тя му дава водичка от шише и сменя памперси и всичко друго каквото се сетиш  Simple Smile Като бях бременна и тя казваше, че има бебе в коремчето, от което баща й хич не оставаше доволен и всеки път й опонираше с думите " не и преди да станеш на 25 "  Simple Smile

# 183
Голепи попивалки са  Simple Smile
Нашия от стаята като чуе някоя реклама позната че върви по ТВ-то и веднага я повтаря или търчи да я гледа ако му е любима и вика и "аз искам токово", няма нещо което да не иска....
Сънич, за среща не знам какво да кажа....на мен от днес програмата ще ми е доста запълнена по помивните дни, понеже майкам и си идва (на работа е в Турско) и не е виждала малкия 1 година и ще иска да прекарва с него събота и неделя (предполагам), та не обещавам.

# 184
  • София
Привет
При нас проблема с яденето си е все същия- не иска да опита нищо ново и това си е
Плодове не яде- освен банани.миналата зима ядеше и мандарини- сега не #Cussing out
Голямо геройство бе като ми се похвали че е ял ябълка в градината- без обелките Laughing
Салам,кашкавал,- не се ядат- те са за големите
Грах,боб- не иска и да опита
Бонбони- само Черноморец и Бони бони/подобията им не/
Шоколад- само Киндер/но не и шок. яйце/,Милкинис,друг - не
Близалки и смучещи бонбони- не е опитвал
зрънчо и солети- да
Малки кроасани - да - големи - не ,не яде и кифли и банички
Филия- само с лютеница илинещо намазано,и то само ако е на кеф- салам и кашкавал има ли - не ще
Мак доналдс- да ,но да махна краставицата,кебабчета и кюфтета- яде,пържени картофи...
На манджи и супи обаче не отказва- това е добре,
Отворил се е сега на Данонино и то по мое настояване,че спря и кисело мляко да яде,нишестето го преяде като бебе и сега не го ще,също и кремчетата на Данон....
Абе ако продължа съвсем ще ви отегча- просото Валето на опитване на нова храна е направо......
Иначе в градината е добре- ходи с удоволствие и не ми създава проблеми
За коледа иска влакчета- много се кефи на трамваи и автобуси
Чака Дядо Мраз откакто заваля снега и всеки ден пита кога ще дойде,направо ме подлудява,учим песнички за него и пее постоянно
Сега е на вълна Маккуин от филма за "говорещите" коли,за сега забрави Шрек Crazy,вчера изнудил баща му да му купи количка от филма за ...25лв. направо откачих като я счупи за 2часа
Много дълго стана
 Hug

# 185
Хайде да ви се похваля, че ходихме на Кой е по-по-най  Blush  вече 2 пъти    Joy 
Първия път притдружавахме една красавица братовчедка и не пожелахме да участваме от срам, ама като видя нашето момче подаръците накрая и........така та 2рия път по негово настояване да пее на Бате Енчо, е избраха ни за участие, представихме си се ние както подобава, е не станахме мистър ама младежът беше много горд от себе си, че е пял на сцена и има пликче подаръци  Mr. Green
Ще ни излъчват на 27.12 та може да ни видите, първи сме на сцената  Crazy

Вени, кво да ти кажа и аз до скоро се хвалех как ядеме всичко ама.....вече  Thinking даваме пълен отпор на всяко нормално ядене и само търсиме бисквитени,тестени, шоколадови  и подобни "здравословни" храни  ooooh! голяма борба е за всяка свясна лъжица ядене.

Мацки на 13 и 14 ще сме в МОЛа на благотворителния базар - айде идвайте, тъкмо и ще се видиме  Hug

# 186
Съни, честита ви изява, ще взема да си запиша и ще ви гледам.  Grinning

Аз ще взема да се домъкна на 13-14 в МОЛ-а  Simple Smile Само да сме здрави  Simple Smile

# 187
Съни, разкажи по какъв критерий определят кой ще участва и кой не, не ми се ще да пропътуваме всичкия път и накрая да не ни допуснат Grinning

# 188
Джиджич, ша се оглеждаме да знаеш  Naughty айде и Нинка ще дойде във формата на красавица Снежанка

Тоничка, голям е процента на случайността, общо взето е по преценка на батето Енчо  Twisted Evil. Гледа детенцето да е спокойно и силно (да вика  Mr. Green) да си представи песничката или стихчето и това е. Сега аз вече бях ходила веднъж като публика с дребния и той си беше съвсем спокоен, щото вече знаеше къде е и какво следва, после го бях накиприла и нагиздила  Mr. Green така де да хваща окото, обаче пък случихме кофти съотношение момченца момиченца, защото избира по 7 от вид  Heart Eyes а при нас имаше 5 момиченца и около 15тина мъжленца - та голяма конкуренция  Joy
Първият път обаче беше обратното и май в повечето случай женското присъствие е доста по-застъпено - бе въпрос на късмет.
После има и друга врътка - снимат по 2 предавания и ако не ви изберат на първото - явявате се на второто - е плащате си за удоволствието съответно двойно.

Билетите - 6 лв. възрастен и 5 лв. дете - пригответе си точна сума

Ми това май е общо взето  newsm78  питай ако още нещо се сетиш.

АЙДЕ МАСОВО И НА БАТЕ МУ ЕНЧО ДА МУ СЕ СТЪЖНИ ОТ ФОРУМКИ  Mr. Green  Twisted Evil

Апропо мацките дет му помагат изглеждат направо отегчени от живота, критерия за мис и мистър са....като в цялата ни д-ва, не очаквайте много много обективност и справедливост, важното е да се забавлявате и лично аз зарадвах родата с появата ни по телевизора  Joy че уцелихме точно и празничното излъчване - тъпо щото ако се знаеше предварително половината шоу можеше да е екипа на децата  Blush..........ще взема да му предложа да ме вземе за....художествен директор например......скромна съм  Twisted Evil

# 189
 Twisted Evil а сега съм ядосана  Twisted Evil

Ако помните преди време си направихме една форумска лека срещичка в Барбарони преди ехе година, две, та сега на сайта им са публикувани за реклама снимки от това наше "интимно" събитие  , не че не ме ласкае мисълта че точно нас са избрали за реклама ама....знам ли аз лично не обичам без моето съграсие да се изтипосва мъжленцето ми по разни форуми 

Сондирам мнение - ще ходя да ги бия   Twisted Evil

# 190
ауууу, не, реших да видя къде са ни изтипосали в сайта на барбарони, на всичкото отгове това са моите снимки!!!! Тия са ги свалили от снимка.бг явно още тогава когато съм ги качвала, защото те вече са изтрити от там може би има година!!!
Ще умра! Е бивали такова нещо !!! И без това си имахме разправии вкъщи точно по този повод със снимките да не ги куча навсякъде в нет пространството, ето затова е бил прав мъжът ми!

# 191
Съни благодаря, разбрах Grinning

# 192
Ми и аз съм като мъж ти - не искам детето да се появява произволно из нета   Naughty  Давай ако искаш и ти, но аз днес ще звънна на тел от сайта и ще се разправям  Crossing Arms

Тоничка, да се похвалите да ви гледаме  Hug

# 193
Sunnily*, ти сериозно ли заведе детето при бате му Енча?!

# 194
Току що говорих с управителката на Барбарони и я помолих най-учтиво и любезно да махне снимките от сайта. Увери ме че ще ги махне, като продължи да ми извърта че бил идвал фотограф да снима....глупости на търкълца (то може да е идвал, но това не са неговите снимки!!)
Ще следя периодично до къде са я докарали  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт