АВГУСТска дружина и пролет и лято и есен и зима

• 29 684
  • 291
  •   1
Отговори
# 195

ООООООО  Twisted Evil  аз не бях съвсем учтива, че ми беше прикипяло,  та и на мен обещаха до ден два да ги махнат - и същите обяснения за фотограф  Crossing Arms Наглеци - ще ги дебна и аз. Егати, а се оказва че сме им красили сайта поне година  ooooh!

Да бе кики, съвсем вярно, водена от чисто користни подбуди  Mr. Green обещаха ни почерпка да придружим за кураж и ръкопляскане една братовчедка  Mr. Green и от там се почна.........не мож ме спря сега - утре сме на мъжле на годината ...........(шегувкам се   Mr. Green)

# 196
Ден два??? Да не се правят на луди, до утре ако не са махнали снимките пак ще звъня! И този път изобщо няма да съм любезна!

# 197

О
Да бе кики, съвсем вярно, водена от чисто користни подбуди  Mr. Green обещаха ни почерпка да придружим за кураж и ръкопляскане една братовчедка  Mr. Green и от там се почна.........не мож ме спря сега - утре сме на мъжле на годината ...........(шегувкам се   Mr. Green)

Не че нещо, ама ми е чудно кой ходи там....затова. Даже си мислех, че плащат за да ги посещават.....макар, децата да ги гледат с интерес!!!  33uu  А бате Енчо вече дядо, ама това друга тема!!

Как е Дидка? Кога очаква бебето?
Аз съвсем скоро ще раждам и веднага ще се похваля де  Laughing

# 198
Ооооо кика, много си в грешка  Twisted Evil  ако знаеш какви напористи баби има - ще те бият така да омаловажаваш постиженията на генийчетата им (апропо горките деца) Истината е че липсва подобно детско предаване на екрана и батето Енчо се възползва, е верно както може ама върви - факт. Даже си признавам че и мен ме зачопли под лъжичката да спечелим и т.н ........ ми човещинка  Mr. Green ама като гледах как разплакани деца биват увещавани от цялата им рода да участват, че и заплашвани, та едно било отнесло и шамар че не ще да пее  Shocked (от родителя де) Той затова и в началото Енчото успокоява, че няма кака всички да участват и ....други подобни, но като цяло така са го ударили през просото, че не знам дали ще изкарат още дълго време в ефир.

# 199
  • Чикаго / София
Здравейте от мен!

И аз видях снимките, от моите човечета се мярка само Дени в заден план.

Иначе ние сме добре, Лъчи още не е много наясно какво иска от Дядо Коледа, затова сме на изчакване. А и вдругиден Дени има РД, и първо ще видим получените подаръци, пък после ще пишем писмо на добрия старец. Те тук писмата бързо пристигат! Laughing

кика, ще стискаме палци - не останало! Hug

Съни, ха честито ви участие! Simple Smile Това по БТВ ли беше? Ако мога ще го гледам от нета малкия чаровник! bowuu

И чакам като се видите малко снимки да пуснете.

vnd , всичко е периоди, не се притеснявай за храната. И Лъчи веднъж яде всичко, след това не иска нищо. Дени беше като Валето - като по-малка не ядеше почти нищо, сега вече си хапва всичко детето, само плодовете още не е прояла - яде само банани.  Ще пораснат децата още малко и ще разберат що е то вкусно ядене. Дени като малка не ядеше месо - пасирах й го. Сега само да й кажа, че яденето е пиле и тича към масата. Laughing Вместо плодове давам витамини от време на време. Не че са добро решение на проблема, но все пак е нещо. Rolling Eyes

Лек ден от мен, аз тръгвам по задачи.

# 200
Снимките ги махнаха  Crossing Arms сега остава да внимават кой къде ни показва, ааааамаха де  Crazy

Ирка, как е Обама  Mr. Green , скоро снимки пак не знам дали ще пускаме   Joy, ама като за теб може и да се престрашиме   Heart Eyes

Вени, племеника беше толкова злояд и слабичък, че направо се тревожехме как ще расте здраво това дете, сега на 7г. вече да го видиш какъв е шишко  ooooh!, така че важно е и да не се нервиш пък и да не го насилваш, че да не се запъне съвсем. При нас много помага компанията ан други деца - гледат се едно друго и надпреварват кой по-пръв ще е готов.

# 201
Да, махнати са  Laughing

Аз ако не забравя да взема фотото, ще снимам и ще кача снимки, дано само сме здрави иначе съм се наточила да дойда  Simple Smile

# 202
  • София
Привет- какво сте се запалили за тия Барборани- аз отдавна видях снимките,ама мислех че доброволно са сложени....то какво било....Да знаете моя хубосник как го бяха истопосали в играта на Памперс приди година,хем изришно бях казала че няма да участва в конкурса,но те въпреки че ме увериха в противното,дадоха ми снимката на момента и ...пак го видях там,та дори и грамота ми пратиха след време,въпреки че ги направих луди....
За яденето не че съм се притеснила много много- моя гладен не стои ,ама се дразня от това че не иска да пробва нещо ново-вече ми писна само супи ,картофи и ориз да му готвя Crossing ArmsИначе си е яшен- наравно с мен яде като количество ,ама не е много едър- за разлика от племенника ние пролет и есен можем да ходим с едни и същи дрехи и обувки- не наддава много.Пък и защо му е след години да се чуди как да отслабва Twisted Evil
Ние с хомеопатията добре се справяме- болежките ги кара за ден- два,ама сополите не са спряли от началото на есента и това си е...
Нещо последните 2 седмици ми прави номера със заспиването- от 10до 11ч. вечер се върти и не ще и не ще да заспи,следобяд е същото,но пък като заспи спи следобяд по 2 часа и в градината е така....
Май не се изморява или са превъзбужа ,ама аз заспивам преди него- ще взема пак да му давам Хамомила- та ,че да се кротне малко това дете- като го взема от градина и ...направо ми обръща къщата....
Пак дълго стана- пак ще се включа,ще ви гледам снимките ,ама на базара надали ще мога д дойда
 Hug

# 203
Нашия също е голяма мъка със заспиването - предимно вечер. В 21:15-20ч. е в леглото и се почва едно мятане, ужас ви казвам. наквая завършваме с "Обръщай се и да не си мръднал  Twisted Evil", но въпреки всичко измисля причина да продължи с моткането.
На обед е по-лесно, за 5 мин. е заспал и спи по 2часа.
С храната да чукна на дърво няма проблеми за сега, малко са нещата които не доблюбва, но понякога ги яде. Но кг. не качваме, щото е като шило, дори и докато се храни. Crazy

# 204
Ирка, Честит Рожден Ден на Дени - Весел Празник  Tada

Последна редакция: пт, 05 дек 2008, 15:52 от Toni4ka

# 205
Ухаааа, имаме си чаровна рожденничка  Hug

Да ти е жива и здрава красавицата и мноооооого късмет  Hug

# 206
Честит Рожден Ден  Hug
Да расте здраво и щестливо дете! Да ви радва и вие да я слушкате   bouquet

# 207
  • Sofia
Честит рожден ден на Деничка! Да е жива и здрава!!   bouquet

И при нас заспиването е ужас - по-често склонява да легне да спи, но тогава се почва "пие ми се сок, яде ми се, кучето иска да му чета приказка" и т.н. измислици Wink. Това е единият вариат. Другият е - "първо да си поиграем малко" - "малкото" е около час и после минаваме на вариант 1.  Laughing Но пък страхотно се хилотим вечер, така че не отказвам да си играем.
В детската събираме сега играчки за благотворителност. Ради буквално всички играчки реши да подари, само няколко си остави. Много е добричка, само че на мен ми стана мъчно да се разделя с някои от играчките, така че си отделих 2-3.  Crazy

# 208
  • София
Честит рожден ден на Дени и Честито на всички именници
И ние си имаме двама в семейството- баща им и племенника ,всъщност от вчера започнаха празниците при нас- снаха ми беше рожденничка,днес именници,а утре другия ми племенник е рожденник ooooh!- направо декември не ми се иска да идва ,че се разорявам...има още много празници при нас...но пък е хубаво като им видиш усмивките при получаването на подаръците Heart Eyes

# 209
  • Чикаго / София
Благодаря за пожеланията момичета! Растът децата ни, е-хей!

РДто мина много весело. Като кача снимки, ще пусна да ни видите.

Лъчка проблем със заспиването няма. И на обед и вечер заспива лесно. Голяма поспаланка е.

Общи условия

Активация на акаунт