Я се усмихни и се зареди с положителни мисли! Бременноста е нещо прекрасно и така трябва да я приемаш!
Горе главата и само прекрасни мигове!
, драйфам абс. всяка сутрин, като парцал съм-нямам желание за нищо и никой, потисната съм, а за капак и вдигам Т
/следобед констатирах 37,4 от което не се чувствам хич комфотно...а бе иде ми да се гръмна
/.
На следващата среща с директорката, която се взима мн на сериозно и рецетира един правилник, който слага всички казарми в малкия си заден джоб, септември, ще ни "светне" коя петторка кога ще постъпи...
, разкажи повече за вас 
Няма ли кой да удари едно рамо и да ти помогне
Аз нямам никакво желание да споделям трепетите си от тази бременност, пуфтя и охкам колко е досадно втория път, щото знаеш какво да очакваш, само се меря на кантара и се втрещявам от резултатите и като цяло съм кисела за 3-ма. Още от сега не ми се кърми и разнася количка
Абе като ме слуша човек се пита "как са позволили на тая да забременее?"
Но като контра на всичко изписано, в началото докато имаше някакви признаци на идване на мензис, и сега с тая скарлатина направо пощурях от ужас от мисълта, че може да стане фал
) и така ще обяснявам лудостта си 
Включвай се смело, тук сме отбрани клюкарки
Много се радвам, че Анна Мария бързо свикна с яслата 

То вече за честитене стана тая работа! 

Весело изкарване!

Радвам се, че Кали е ОК и ви прави щастливи! 

Не че не беше облечена, даже яке имаше, но все пак беше с пола и може да е настинала тогава. В събота и неделя не вдигна температура, но се напика по три пъти. В понеделник, отново без Т се е напикала два пъти в яслата и не са я мили нито веднъж, само са я преоблекли

При нас поискаха само по една декларация свободен текст, за да потвърдим, че записваме детето, другите документи са чак при постъпване, при навършени три години, сиреч декември месец. Та тогава ще постъпва там.

(Мимиска разби утопията ми за 18
, а Милен - защо не му е счупил главата. Пускат справка и се вижда, че колата се води на името на жена. В този момент обаче аз съзирам сопола, който самодомолно гледа цялата ситуация от прозореца на апартамента си, без въобще да си прави труд да слезе и да обясни на полицаите за случая. Те са безсилни, могат единствено да извикат паяка да вдигне колата и ме съветват да пусна тъжба. В този момент минава паяка и те го спират. Разказват на колегите си за какво иде реч. Ония откачат. Искат да го бият. Сопола веднага дотичва, притеснен, че ще му отнесат колата. Всички му скачат. Започва се едно "ама миличко, душичко, извинявай, аз такова, спрях, искам да купя нова играчка на детето, имам право да паркирам на тротоара 
Днес с малка врътка успях да се докопам до последните няколко поста и оооо чудо - даже ми позволи да пиша
Само така
Да му беше счупила и джама - добре че не си пострадала в този неравен сблъсък. Да нацелуваш Маги от нас
На нас кърпи не са ни искали, но пък никога не съм я взела недоизбърсана или зачервена. Ние така или иначе си имаме някакъв проблем (появяват ни се ситни пъпчици по дупето, ама като от запарване) на който лелите ни обърнаха внимание - даже почнаха да се обясняват как не може да е алергична реакция от яслата, защото голото и дупе се докосва само до гърнето, а за неговата стерилизация не се използват препарати. Дано като се преместите в градината всичко да е наред 
Мисля, че спасихме положението от ново разболяване на Момона, а на бати най-сетне му се отвори апетит 

! Тоя цистит май й е за втори път на Сиска или се лъжа?! Да няма нещо друго, та така лисно ги завъжда тия бактерии? 
! Супер! На мен тая година ще ми се размине морето.... А пък вчерашния ти екшън... е, няма такъв екшън, наистина, просто си представям какво е подобна случка пред детска кухня в часа за вземане на храна
И да ти разбия ли малко надеждите
? Кое ще му е хубавото, когато децата станат на 30, че ни тръснат да гледаме внуци ли
? Айде пак тема за размисъл 

! Я бързо един отчет по наболелите въпроси - физическо здраве на детето, психическо такова на майката и дали ще се ходи на детска градина.
. Събота и неделя ще ходи с баба си и дядо си в Пловдив и на мен ми е едно..... Ама пък е хубаво и двамата да можем по за малко един без друг, че нали и на море ще го пращаме с тях ние като не можем, после пък детска градина предстои....

Това може да се случи по-скоро в големите градове, но не и при нас.
Това е една от причините да харесвам Добрич. 

Ходихме на интервю и директорката много хареса Боби и каза, че въпреки, че няма да има 3, ще го вземат и така.

.
.
. Със здраве да си я карате.
. Дано да успеете да направите нещо по въпроса и да не му се размине.
.
.
.
. Дано бързо да се оправи. А за отношението в ДГ, няма думи
. И мен много ме е страх, че Дани непрекъснато ще е с несменен памперс и зачервено дупе, ама така ще като диването не иска на гърне
.
и незнам какво да правим
. Не го прави с лоши чувства, защото като я бутне го караме да я по гали по главичката и да я цунка и той го прави, но след 10 мин. пак прави същите магарии
.
. 

За беля нормалната ни количка дето уж беше супер се разпадна и се обаждах 10 пъти в представителството на Инглесина докато последно не попаднах на една много мила българка, Господ здраве да й дава, дето направо ми прати нова количка.