Пък аз ще се опитам да измайсторя нещо
ехаааааааааа.....имаме си мераклийка
Давай Стефинка....измайстори ги нещата!!!
Давай Стефинка....измайстори ги нещата!!!
Ама и твоя бая се е позакръглил, пу-пу
По време на бременност и кърмене не се препоръчват лекарства на основата на метамизол (като аналгин например). Ако Аулина има такива може затова да не се пие. Аз при главоболие пия парацетамол. 

) не им е затворен добре. При някои повръщането е повече, при други - не толкова. Затова и не се порепоръчва да се преобличат, да се слагат по корем след като са нахранени. Спокойно, нещата се оправят с порастването на бебето - обикновено след 6мес или след въвеждането на трвърдите храни повръщането спира. Само да отбележа, че синът ми повръщаше доста до към 8-мия месец, след което внезапно престана.

.
.Дозата я дават на 200мл вода една супена лъжица ядки.Аз лично слагам около 400мл вода и я слагам да заври в микровълновата.После салагам 2 с.л. ядки,разбърквам ги добре и пак ги пускам да поврат в микрото за 2-3мин.После прецеждам с марля на няколко ката сгъната и готово.Предо употреба разклащам добре,че много се отаява .Дано съм ти била полезна
.тия овесени ядки помагат ли?
-непомня сега кое е овесени ядки
-ама ще разпитам и пробвам.и при мене така с течовете,имах-после спряха и след 2-3 дни пак тръгна-такова червено........че сега още се отича.това мензиса ли ми е било???????значи след около 28 дни да чакам пак?сисе много поздрави на адашката.
снощи нали реших да не я будя нощем,ама тя сама се размрънка към 3ч.ама мисля,че не беше от глад,а пак се запече детето.и тази сутрин свещичката реши проблема.
от тази вечер ще правя по 150 мл.това дете май не му стига 125 вече?
.днес на обед яде в 14ч. и в 16ч. се събуди и реве.пийна вода и пак заспа.ама като види шишето и
, никога не съм поглъщала такова количество бисквити и сладолед и т.н. Но щом на всички ни се яде, значи е нормално.