ВРАЦА - 16

• 11 374
  • 286
  •   1
Отговори
# 60
на мен в 13:00 на суми ще ми е удобно  Peace ако искате така да се разберем?само да е хубаво времето
И на мен ми е удобно- ако не вали ще съм там  Peace
Аз съм доволна от Якимова, но съм забелязала когато съм с мъжът ми, тогава като че ли обяснява по-добре  Thinking А иначе относно чакането абсолютно никога не съм чакала повече от 5 мин., ходим винаги със записан час и досега не съм имала проблеми. Няколко пъти ни се е случвало да се обаждам за консултация по телефона и не е имало проблем.

# 61
ще трябва да добавя за и против докторките, ама кажете още, за някои други чували ли сте. Вече разбрах че за Янчев и Якимова ++++++ само че да кажете къде им е кабинета адрес тел. да знам към кого да се насоча.
Ох да ви се оплача, снощи не можах да заспя до 3-4 а тази сутрин не мога да стана, болят ме краката горе на ябълките все едно не са моите а искуствени, едвам се замъкнах до тоалетната по зле и от баба

# 62
mishlence, покажи ни снимки на мачугана.. ние май не сме го виждали  Hug

# 63
Някой на скоро каза, че Янчев го е върнал, защото запълнил бройката  newsm78 Иначе аз от него не се махам  Flutter

# 64
момичета да ви питам нещо че сега съм се сетила, може и да ми се смеете hahaha но реших да се допитам, купих си бебешки прах и се канех да си изпера дрешките да са ми готови, но ми казаха че до 40 ден трябвало да пера само с домашен сапун. Това вярно ли е и вие спазвали ли сте го ? Бебето щяло да се изрине от прахът

# 65
Поредната глупост, ама си е твоя работа. Само за информация- кой ти налива главата с такива глупости? ooooh! Питам, защото ни преди време беше питала и за осоляването...... В момента има толкова хубави бебешки стоки, че просто нямам думи- аз лично от както се е родила Малинка всичко пера със Сано максима, а когато има страшни петна, от сорта морков+чушка  Mr. Green пера и с Ариел. До сега проблеми не съм имала. И за сведение, знаеш ли какво има в домашния сапун....сода каустик- не знам, но лично аз мисля че тя много повече е вероятно да раздразни нежната бебешка кожа, отколкото активните съставки, които ги има в бебешки прах.
Афродитка, не ми се сърди че реагирам така остро  Hug

Последна редакция: чт, 15 май 2008, 18:52 от Bubeto79

# 66
Здравейте.
Сега се прибирам от консултацията и се оказа,че има белтък в урината(съвсем слабо)В събота пак ще ходя и ако пак има,иска да влизам в болницата Cry  Иначе бебето е добре,тежи вече 2кг,и се е обърнало с главата надолу.Каза ми да лежа повече на лявата страна,и да не ям нищо солено.Някоя от вас да е имала подобен проблем?За суми в 13:00 няма да мога да отида,ще си лежа в нас,въпреки че времето е прекрасно.

Последна редакция: чт, 15 май 2008, 18:07 от little angel

# 67
Bubeto79 не се сърдя, и аз смятам това за глупост но реших все пак да се допитам, хората казали попитаи патило а не старило, с риск че ще стана много смешна hahaha hahaha
Благодаря все пак за мнението.
little angel  не се притесняваи и повече почивка, но не спираи напълно разхотките

# 68
afroditka1783 какво правиш,как си.Аз днес с тоз зъболекар където ходих големи преживявания.от 12:30часа чак в 15 часа и нещо бях готова.Разкървави ми се венеца,след мен дойде една жена на която й вадиха зъб и се разкървавил пратиха ме до 14:30часа да се разхождам като се върнах онази жена още беше там и й спираха кръвта.Жената от претиснение вдигна и кръвното.Маани маани.

# 69
buba помня и моето ходене на зъболекър преди около 2 месеца и тя така, като ми разкървави венеца и не може да спре кръвта,какво ли не слага стисках поне 20 мин и пак тече и не може да го спре да сложи пломбата беше ужасссссссссс #Crazy

# 70
Кой така ви съсипва венците  newsm78
Аз не съм си купувала бебешки сапун за пране и съм си прала с Тео Бебе, хем ми харесва как мирише, хем на Валя не и влияе по никакъв начин. Ариела не ми пере петна и не съм доволна от него. Може да съм попаднала на някой дефектен  hahaha Как мина срещата, дайте снимки да гледаме  Wink

# 71
Ми ние пак не можахме да се съберем Sad. На суми бяхме само Бубето79 и аз .. по път срещнахме буба 85, която се разхождаше, та станахме 3. По-късно видяхме е ЗузиМ, но тя трябваше да се връща на работа (малии страшни къдрици, и моята коса някога беше такава, но ми се изправи след раждането). И така.. после с Бубето79 ходихме до хижата с количките 1stroller.. голям смях падна, то по шашави майки от нас явно няма, с количките да се катерим по баирите, въии голям зор видяхме. То алеите добре ами после стъпалата ooooh!. Мислехме да се снимаме там, ама се сетихме чак на връщане ooooh! (явно ще трябва пак да се катерим). Пък хората горе явно не скриваха интереса си към лудите майки и така ни зяпаха, кой знай какво са си казали. После решихме да се изхитрим и да минем по другата стана, че там няма стълби...  Joy излезнахме на психото (някой може сега да каже : ми че те са си за там, но..) та обиколихме и целия град. Ама хаиде стига съм писала, че много дълъг стана поста, пък и стига сте ни се смяли вече. То поста излезе малко като съчинение на второкласник ама аиде.. може да го кръстим: Житие и битие, многострадални ги майки Ред_Соня и Бубето79 Joy hahaha Joy

_baby, само да кажа че гащеризончето е супер, малко ни са дълги крачолите но ще ги навия нагоре  Mr. Green
Гооолямо благодарско  bouquet

# 72
Радвам се, че ви става  Wink Ние един ден се качвахме до хижата с мъжът и бебето, но от тази страна от към психото, че си ни е по-близко и изплезихме езици още при първите къщи, но мерак да качим бебето и тя взе че заспа по пътя  ooooh! Нищо не разбра горкото  hahaha и после слязохме от другата страна. На мен пак ми се ходи, но да не е по стръмното, а по алеите със стълбите. Ще се метнем ли някой път до там?

# 73
Я вижте каква тема пуснах http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=293866.new#new. В една друга го коментираха много усилено и имаше интерес и за да не се съсипва хубавата тема взех, че пуснах една  hahaha

# 74
Добре сте се разходили,аз не дойдох първо защото Петкова ме прати да лягам,и второ и да бях дошла как съм без настроение Sad  само мисълта за този белтък ми е в главата и т'ва си е.Надявам се в събота да няма нищо,и да съм спокойна защото хич не искам пак да ходя в болницата.На всичкото отгоре ми каза,че качвам много бързо кг,но това да ми е проблема.А иначе темата е страшна hahaha

Общи условия

Активация на акаунт