С трепет чакаме вече, да ни ритне НОЕМВРИЙСКО човече!

• 10 304
  • 293
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Руми, ще бъда стеб в мислите си и ще и стискам палци всичко да мине по план!!!

# 181
Руми, моля се всичко да е наред  Praynig Кураж и късмет  Hug

Hug Hug Hug на всички майчета, които ме подкрепиха и мен - МЕРСИ  Heart Eyes

# 182
  • София
Софи, ти си знаеш, че ще те подкрепим в решенията ти и ще се  Praynig за теб и малкото слънчице!!!

# 183
Руми с теб сме и стискаме палци всичко да е наред Hug Praynig

И на мен ми се струва малко раничко да се усеща бебо, ама защото съдя по себе си - иначе може би някои мами го усещат и по-рано. Първата бременност аз го усетих чак края на 4-тия месец.

Лека нощ на всички тумбачета и мамчета Hug

# 184
Руми, стискам палци всичко да е наред. Praynig
Бъди спокойна, за да е спокойно и бебчето и всичко ще се нареди. Hug

# 185
Софи, ти си знаеш, че ще те подкрепим в решенията ти и ще се  Praynig за теб и малкото слънчице!!!
  Сиска Hug lovekiss  bouquet

Елица, виждам че Голям ден ти предстои много скоро  smile3521
Всеки ден в дома ви нека има светлина,
нека огънят не гасне, нека смеят се деца,
и всяка дума, поглед, жест - да носят благослов
запазете във сърцата своята любов!

Последна редакция: вт, 13 май 2008, 01:10 от sophiepp

# 186
амнио-то и изследването за даун защо ще ги  правите?  newsm78
искам да кажа задължително ли е или само ако има съмнения или предишни проблеми или нещо наследствено
като ви чета почвам пак да се спичам, тъкмо малко се бях поуспокоила  Confused
Почти навсякъде вече кръвния тест за Даун е задължителен... а ако той покаже нередности, тогава е нужно амнио.
При нас са три кръвни теста за Даун... обаче... в различните седмици. Двоен, троен и четворен...
Ако някой пропусне единия, да може да си направи следващия.

благодаря ти за отговора
ами в кой град си, къде е това "при нас" за което говориш
то предполагам и в софия е същото, или зависи кой те следи и на какво те праща newsm78

# 187
амнио-то и изследването за даун защо ще ги  правите?  newsm78
искам да кажа задължително ли е или само ако има съмнения или предишни проблеми или нещо наследствено
като ви чета почвам пак да се спичам, тъкмо малко се бях поуспокоила  Confused
Почти навсякъде вече кръвния тест за Даун е задължителен... а ако той покаже нередности, тогава е нужно амнио.
При нас са три кръвни теста за Даун... обаче... в различните седмици. Двоен, троен и четворен...
Ако някой пропусне единия, да може да си направи следващия.

благодаря ти за отговора
ами в кой град си, къде е това "при нас" за което говориш
то предполагам и в софия е същото, или зависи кой те следи и на какво те праща newsm78
Янорен, Нора мисля, че беше във Франция  newsm78
В Бг кръвния тест не е задължителен. Аз не го правих, защото се реших на амнио по мое желание. Не съм фамилнообременена (да пази Господ Praynig ) и нямам 35г.
Тези изследвания са по желание! Всеки сам си преценява  Hug

# 188
Добро утро мамчета с тумбачета Hug

Айде за събуждане и за един усмихнат и прекрасен ден Grinning

Софи стискаме ти палци и сме с теб Hug Hug Hug

# 189
Добро утро момичета-хайде времето е само за разходка.А  на работещите лек и успешен ден.

# 190
Добро утро!
Софи, Руми, ще ви стискам палци!

Пореден работен ден atwork А времето навън е така прекрасно днес...
Аз днес най-сетне се притеглих да видя как съм с килограмите. От кога се канех. Оказа се, че съм качила до момента 1-2 кг. Нормално е нали?!

# 191
Розичка, Тонеска мерси за поздравленията!

Рози, като се върнеш от Балев всичко с подробности да разказваш! Моля те вземи адрес и телефони на доц. Балев и питай как се записва час при него от друг град Simple Smile. По-нататък ако се наложи да отида при него.
Исках да те питам ти знаеш ли по какъв начин се изпраща кръвен серум на проф. Кременски. Мисля че има някакви изисквания за температура и трабва да е до 24 часа, но кои куриерски фирми правят такива пратки не знам. И най- вече как се плаща на проф Кременски?
Аз мисля в 15 седмица да не ходя никъде, но да изпратя кръв за изследване на алфафетопротеин. Само дано да има къде да ми вземат кръв за това изследване и да знаят как се изпраща. Проф. Кременски каза, че ако няма специалист в Бургас, който да ме види за спина бифида, този тест бил най-сигурен. По принцип БХС , който се прави в 15-19 седмица включва и това изследване, но когато се прави 11-13, не го включва, защото тези хормони още били много ниски.

Естрелита,разбира се че ще разкажа подробно за всичко! От друг град се записваш по телефона,както всички останали,всеки петък от 8.00ч става записването за следващи часове в понеделник и сряда,часовете свършват бързо,но това не значи да зазвъниш от 7.20 ч като мен миналия път Embarassed мацките от рецепция казаха,че просто болницата отваря в 8.00 ч и е излишно Simple Smile За серума до проф.Кременски,виж какво ми отговори той - нужно му е трите ми имена,обратна връзка,точна дата на раждане,0.5 мл серум изолиран в която и да е лаборатория/те явно си знаят какво точно да я правят/ и NT и  CRL максимум три дни преди кръвния серум.Всичко това изпращаш с който и да е бг куриер,те доставят на следващ ден,а за заплащането и аз се интересувах,но нищо не ми отговори,предполагам,че те ще се свържат с мен и ще ми кажат какви парички да пратя другия вариант ,който обмислях е ,когато получа резултата това да е срещу заплащане на самия куриер - има такава услуга.Но ще стане ясно!
Добро утро на всички!
Успех на Софи и Руми! Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Утро напълно нормално! Hug

# 192
  • София
Добър ден и от мен!
Минавам, за да кажа на Софи, че й стискам палци за амниото днес, да не се притеснява и да не го мисли излишно- всичко ще мине добре и резултатите ще са добри! Praynig Hug

И да измрънкам, че нямам дреха, долна, която да не ме стиска в корема. Разкопчавам дънки, поли.....всичко ме стяга. Другата седмица, живот и здраве, след скрининга може да пообиколя някой магазин за "коременни" и да си взема нещичко, че няма какво да облека, не се чувствам комфортно.  Tired

Хубав ден на всички и само положителни емоции! Hug  bouquet

# 193
  • София
Добрутру, мамита!

Софи, Руми  Hug и  Praynig и за двете ви всичко да е наред!  Peace

Ели как върви подготовката за Големия ден? Всичко ли вече сте планирали? Поздравления за първия ритник  Peace

Рози поздравления за часа при Балев! Голяма си късметлийка  Hug

Аз вчера бях на ЖК - въобще нямаше нищо общо с описаното от вас - нито ми мери корема, нито кръвното - нищо. Само ми даде талончетата да изследванията и то само основните - кръв и урина, и гледа бебо на ехографа като този път въобще даже не ми го показа, само на таткото  Crossing Arms Ритал пак мъника  Blush
Та не знам да си мисля, че ме е претупала или ... да се радвам, че няма нищо против да ме гледа на ехограф всеки път вместо просто да ми мери шкембето  Thinking
Сега чакаме да дойде 15ти и да отидем в Токуда, да видим като си плащаш дали ти обръщат повече внимание ...  Thinking

А и видях, че за БХС си гугукате и други разни специфични изследвания - на мене вече двама док. ми казаха, че е абсолютно излишно да си правя БХС, защото съм млада, здрава и нямам фамилна обмрененост и  въобще не се водя рискова бременност. Naughty Смятам да ги послушам! Неискам никой да ме плаши, че има незнам-какъв-си процент вероятност бебчето ми е да е увредено и да се поболея от притеснения!  Crossing Arms В този ред на мисли, май все пак подкрепям Софи, че отива направо на амнио, поне ще си знае със сигурност  Hug

Хайде лек и усмихнат ден от мен  Hug Аз смятам да използвам слънчицето и да събера малко вит. Д за зимното ми бебче Wink

# 194
Ха добро ви утро  Heart Eyes
Софи , с теб съм днес душко , всичко ще е наред и съм сигурна , че ще научиш че носиш едно здраво бебенце Hug

Дано всичко е наред и с Руми Praynig

Мишле , аз съм същата като теб , голям проблем са ми долните дрехи , и аз разкопчавам копчета и ги нося с по-дълги блузки Crazy
Иначе днес се намъкнах в дънки до коляното и сега си мяткам крачоли така , писна ми вече с тези дълги панталони и дънки , искам лятоооо Crossing Arms

Аз сега ще отскоча да си кущя нещо за хапване , че съм страшно гладна и пак идвам  Mr. GreenТонеска , мерсаж кака за кайфето Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт