Любители на КОТКИ, тема 3

• 25 530
  • 490
  •   1
Отговори
# 315
Ted_cat ,  Гарфийлд ще го отнесем като куцо пиле сакат червей!  Simple Smile Ще ни диша прахта и ще види само възглавничките на задните лапи на Рет!  Laughing Особено сега ,като се върне от фризьор оформен в новата фешън пострижка за лятото!  Grinning

Горкичкият , хич не му се тръгваше!Все едно усети къде ще го носят , когато баща му го понесе надолу по стълбите! Cry Няма го само от час и половина и вече ми липсва моето пухче!  Cry

# 316
baby_`06 силно се надявам малкото Джинджърче скоро да се окопити и да позне своя нов дом и своите обичани стопани  Hug
Ще се справите със всичко сигурна съм  Peace

Лелееее   Vqqra    милинките бебенца , сега малко ще потъгуваш и ти ... и те , дано само наистина да са попаднали на добри стопани, да са гледанки и много обичанки глезльовци  Hug
Миличката мама, се поизмъчи, но силно се надявам скоро да си лежи доволна и щастлива във вас   Hug Hug Hug

Диди69 аромотерапията смятам да я пропусна  Crazy Не за друго , но много свежест ще лъха предполагам , та викам да пропусна  ...  Whistling  ooooh!
Еееееей значи отидохте на фризьор , айде ще чакаме снимки и от тебе ... И не се разстройвай сега де, после ще си гушнеш .... пуделчето   Whistling  Mr. Green Heart Eyes

Ааааааа ...  наистина като истинска кръстница на едно сладко бебе , скоро ще ви подготвя новата почерпка , да похапнем за здравето на малкото бебенце Джинджи  Heart Eyes

Ох, ще я изям тая Нефертинаааааааааа , много е сладка... Просто не знам как се седи до такова бебешоче с прибрани ръце, искам да го гушкам гушкам ... мачкам, целувам ... да го мърлям, да му пипам ушичките и мустачките ...  Crazy Crazy Crazy

# 317
Рети вече си е в къщи. Simple Smile От клетката му се носеше глухо ръмжене , когато мъжът ми го донесе.Обаче илезна бързо и веднага се насочи към папкането.Само го души - не яде.Яд ме е , че не предупредих мъжът ми да каже на фризьорката да не му пипа опашката. #Cussing outОставила му е един пискюл само на върха - прилича на малък лъв.  Simple Smile Толкова е мъничък без козина и шкембенцето му виси и се люшка в такт.Претеглили са го без козината  Simple Smile - 4,500 кг, а изглежда толкова мъничък,като червейче! Simple Smile После ще кача снимки!  Grinning   АнМари   bouquet  Grinning

# 318
Диди69 кога ще е това после, че съм се строила пред компа и нямам търпение да видя Рети с новата фризура  Heart Eyes
Ой милинкото ми момченце е ръмжало  Hug
Айде нагушкай го сега за да му мине шока  Hug Hug Hug

# 319
Не дава да го гушкам.Той по принцип не е агресивен - нито хапе,нито драска - но ръмжи страшно.Баща му се прибра с една торба ядене за него и мрънкаше колко пари дал!Обаче като го видя как се измъква като червейче и започна - оле, колко е мъничък , оле, колко е слабичък!  Simple Smile Така,така - казвам - няма да мрънкаш за парите , ами ще даваш та синът да има какво да яде!  Simple Smile Сега Рети се е скрил в клетката си и кротува!Преди това се отдаде на любимото си занимание - да изучава канала в банята - сакън,може да излезе нещо страшно отвътре!  Grinning

# 320
  • София
Къщата беше като след торнадо.Почвам да кроя тайни надежди да го угоя и да стане мързелив.Много добре знаеше ,че е направил много гафове и се беше скрил,но сега е наказан в банята, след много каране от моя страна.Вече незнам какво да го правя.Всеки ден нова беля.

# 321
хахахаха
И аз като се прибрах наща пак беше отворила всички шкафове и квото свари това изкарва...ужас.. и сега ме наобикаля и реве за храна.... че и там имам проблеми напоследък,много капризна стана. При мен този план с угояването няма стане хихиих

# 322
  • София
Той е кастриран ,така че имам шанс  newsm78.Ама не искам да става лоена топка.

# 323
Благодаря на всички за пожеланията!  bouquet

# 324
Момичета супер сте благодаря ви отново.Справяме се но много плаче.Но пък ме търси като ме види веднага идва при мен.

# 325
  • София
Пробвайте някой да го гушне да поспи във вас.Може да търси сигурност.

# 326
baby_`06 , така са като са съвсем мънички. Имат нужда някой да ги гушка и милва. Разтривай му коремчето леко също. Това го прави майката, но сега като си няма, вие ще трябва да й изземвате функциите.
Сигурно ще се буди и последнощ за храна. Да се настроиш. Но този период бързо минава - седмица най- много. Де да беше така и при бебетата  Joy
Момичета,  наумила съм си да сложа обица на мойта маца  Mr. Green дали някъде слагат на коте, като на хората. Иска ми се нещо съвсем мъничко, ама блестящо, с камъче.
Много откачено, нали  Laughing
Ето и пробно. Май й отиват  Thinking

# 327
Еееее, Ted_cat , този път си й дала твоите лещи!  Simple Smile На ЛС ще ти пиша къде слагат обици на котки , даже и пиърсинг на езика ще й направят като бонус!  Joy

# 328
Ted_cat , на Нефертина всичко й отива май - толкова е сладичка Hug
Диди, моля те. Искам да видя Рет Hug

# 329
Ама наистина ли слагат обици на котки? А котките не се ли дразнят?

Общи условия

Активация на акаунт