Тайната на дългата и здрава коса - 34

• 33 924
  • 408
  •   1
Отговори
# 150
kiticat , разкошна коса, не знам защо чак сега я показваш.  Peace
dessy_g , ти по принцип сешоар ли ползваш, че сега нямаш обем? Аз лично като си издърпам косата със сешоар за момента става добре, но на следващия ден е слепнала и направо ужасна.  Sick

# 151
Ау, kiticatкаква красива коса.... smile3521
И не е филирана...Пак ще изравнявам май-май... Whistling

# 152
Благодаря ви за хубавите думи,момичета! Hug В момента косата ми е нацъфтяла и трябва да я подрежа,но като ида на фризьорката тя ми взима най-малко 2см.,а аз все искам коса до кръста. Whistling Вие какво ще ме посъветвате,да я подрежа или да изчакам още? newsm78

# 153
От доста време следя темата и най-сетне се реших и аз да си покажа косицата(малко е рошава на снимките Mr. Green):
15.02.08
14.05.08
Shocked
боже, мн е пораснала

# 154
  • София
Аз да се оплача - направих си кичури върху кичурите и сега косата ми е изключително суха. Беше ми време за почивка, но няма да стане - продължавам с маската.

Малко спам: аз пък се чудя защо никой не пише в любимия ми подфорум, а то вие сте се подвизавали тук. Mr. Green

# 155
dessy_g , ти по принцип сешоар ли ползваш, че сега нямаш обем? Аз лично като си издърпам косата със сешоар за момента става добре, но на следващия ден е слепнала и направо ужасна.  Sick

Почти винаги ползвам сушоар и косата ми издържа после до следващото миене. По едно време ползвах и преса, но много започна да капе от нея косата и спрях... И винаги като суша имам страхотен обем, като я оставя на въздуха да изсъхне и е ужасно сплескана... Thinking но за сметка на това е по-жизнена Flutter

Намерих нещо интересно /извинявам се, ако вече е коментирано/
http://hair.hit.bg/SCS.html

Последна редакция: сб, 17 май 2008, 18:29 от dessy_g

# 156
Интересно звучи инфото в линка. Но от друга страна е написано малко...как да се изразя..."мижи да те лъжем" . Аматьорски ли да кажа...не знам Rolling Eyes

# 157
  • в.преслав
И аз вчера бях на фризьор уж за връхчета,пък ми кръцнаха 4см. от самочувствието :Нищо,нали е коса ще порасте.Ама как само ми се възхищаваха на косата.Всички ме питаха какво я правя,че изглеждала толкова жива и плътна?Пък и като им кажа,че се мия с шампоан за 2.00лв. още повече ги хваща яд. Mr. Green

# 158
Намерих нещо интересно /извинявам се, ако вече е коментирано/
http://hair.hit.bg/SCS.html
Па,то доста ефтино..9 лв.Аз гледех една реклава по Тв-то с някакво си Ерваматин за 50 лв и сьщото казаха,абсолютно..та сега се чудя кое да си "купя"  Grinning Grinning Mr. Green Mr. Green хаха

# 159
И аз това викам 9лв за 50мл. Аз като се изкъпя два пъти и то ще свърши. Продължавам с домашните маски и това е. Взех си и шампоан на Керанове за изтощена коса с калций и перли. Много хубава ми направи косата, даже и балсам не ползвах след това. Сега и скъпия ще го пробва /че той е с по-дълга коса от моята/  да видим дали ще е доволен...  Flutter

# 160
Инфото в линка определено "хваща" окото  Wink Ако някой все пак пробва, да пише как му се отразява... като се слагат по няколко капки всеки път, може би ще стигне колкото обикновен шампоан  Thinking

Деси, може ли да си измоля една снимка на Керановето, с което се миеш, че нещо не мога да се сетя за този вариант?  Praynig
Аз засега най-доволна съм от този с розовия кварц  Peace

# 161
Понеже с моя телефон не мога да кача снимки, намерих инфо в нета:
http://911.bg/a2/offers.asp?p=2148912&parent=4494&tm=1876

# 162
Благодаря ти, ДесиFlutter  Това е шампоанът на Мис арк - за суха коса, аз така го знаех, просто ти като написа "за изтощена" и реших, че вероятно има и друг вид. Грешката е вярна!  Peace
Бих го пробвала, но нямам суха коса...  Mr. Green

Междудругото, момичета, ако не се лъжа и на Вики и направи впечатление новата реклама на балсам и маска в едно на "Фруктис"?! Случайно някой да я е ползвал...
...звучи мнооого примамливо (като всяка реклама  Mr. Green)

# 163
Благодаря ти, ДесиFlutter  Това е шампоанът на Мис арк - за суха коса, аз така го знаех, просто ти като написа "за изтощена" и реших, че вероятно има и друг вид. Грешката е вярна!  Peace
Бих го пробвала, но нямам суха коса...  Mr. Green

Междудругото, момичета, ако не се лъжа и на Вики и направи впечатление новата реклама на балсам и маска в едно на "Фруктис"?! Случайно някой да я е ползвал...
...звучи мнооого примамливо (като всяка реклама  Mr. Green)

по принцип всички фризъори отхвърлят продукти тип 2в1  Wink

# 164
...защото действието им е по-слабо, отколкото ако са поотделно .

Общи условия

Активация на акаунт