Тайната на дългата и здрава коса - 34

• 33 366
  • 408
  •   1
Отговори
# 60
За косата на Шушулчето съм на мнение, че би следвало снимката й да отиде в албума, не на първа страница. Албума мисля с тази цел е създаден. Има много момичета, които показаха разкошни коси, но снимките им си стоят в албума.

# 61
anastangelche и аз съм на това мнение!иначе днес косата ми е с още по хубави от вчера къдрици и съм много доволна а и получих комплименти за нея!

# 62
Всъщност като се замисля, прави сте. Наистина видяхме много разкошни коси в темата и няма да е честно да категоризираме "красива, по-красива, най-красива".
Като обяснение за импулсивните си действия мога да се оправдая с моментно умопомрачение вследствие зъбобол и многодетност. Това сериозно. Crazy

# 63
напълно съм сългасна с мис арк!а ти нали ми каза че само Зизи може да слага косите в албума?на нея ли трябва да пиша,ако желая и моята да бъде добавена там?

# 64
# 65
мис арк, ` де се буташ между шамарите и ти сега?  Hug
Всъщност тя Шушулчето не се ли предложи сама за първа страница?  Rolling Eyes Аз поне така разбрах. Така, че няма за какво да оправдаваш действията си.  Mr. Green

Тя твоята не е ли удължена?  Rolling Eyes

# 66
мис арк, ` де се буташ между шамарите и ти сега?  Hug
Всъщност тя Шушулчето не се ли предложи сама за първа страница?  Rolling Eyes Аз поне така разбрах. Така, че няма за какво да оправдаваш действията си.  Mr. Green

Тя после поясни, че се е пошегувала.

SLADYR4E За качване на снимки в албумчето- да, пиши на Фрау Зазин. Пише го в първия пост най-отдолу. Grinning

bega4ki_, Веднага си я представих червена! Защото моята цел е същата дължина, но махнах филираните  краища, които ме дразнеха.

# 67
  • Mонтана
удължена е но само 4 пръста от долу не са мои,ина4е това вси4ко отгоре си е мое.тя моята е дълга.удълженото ми за отпред,понеже сам на степени там.

# 68
Искаш да кажеш, че стоиш два часа с купена маска, смесена с Тривитаминол? Thinking

да и косата ми става хубава много ще гледам да се снимам и да ви покажа!Моита коса е суха по принцип до преди 2 седмици бях с руса коса и одължена така ходих близо 3 години.Това русо ми разказа играта на косата затова имам нужда от дълбоко хидратиране на косъма.Не ми пречи да преспивам с  маската не виждам какво може да ми навреди дори не ми е мазна съвсем напълно се измива!Сега съм черна направих генерално решение да се отърва от русото и определено ми изглежда по живичка Simple Smile обещавам снимка Simple Smile

# 69
ето ви с руса коса,тъй като само от 2 седмици съм черна не съм се снимала тази вечер съм на рожден ден и ще пощракам за да ви покажа!
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=245756
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5835671

# 70
удължена е но само 4 пръста от долу не са мои,ина4е това вси4ко отгоре си е мое.тя моята е дълга.удълженото ми за отпред,понеже сам на степени там.
точно щях да питам. Отдолу много проскубана стои Confused

# 71
  • София
Миналата година си правих на няколко пъти маската с тривитаминола... После спрях, защото нямах съставката.

Преди две седмици ходих на фризьор, който ме познава от години, но който не ме беше виждал от 3-4 години, понеже се преместих друагде... Просто ахна като ми вида гъстата коса. Каза че толкова гъста коса не бил виждал много отдавна...

Няма да ви казвам колко коса ми свали, за да я направи по-рядка, защото по принцип не съм свикнала с толкова гъста коса и ми тежеше направо...

Определено се убедих в качеството на маската!

# 72
  • София
дами, аз я направих, но без тривитаминол, стана мека и лъскава.... но дали ще има ефект така и занапред? Thinking

# 73

да и косата ми става хубава много ще гледам да се снимам и да ви покажа!Моита коса е суха по принцип до преди 2 седмици бях с руса коса и одължена така ходих близо 3 години.Това русо ми разказа играта на косата затова имам нужда от дълбоко хидратиране на косъма.Не ми пречи да преспивам с  маската не виждам какво може да ми навреди дори не ми е мазна съвсем напълно се измива!Сега съм черна направих генерално решение да се отърва от русото и определено ми изглежда по живичка Simple Smile обещавам снимка Simple Smile

Аз питам по простата причина, че ми се иска да стоя дълго с купена маска/със или без Тривитаминол/, но не се престрашавах,  освен с маската с къна, на която изрично беше написано, че колкото по-дълго се стои толкова по-добре. Но сега, след като има някой пробвал и резултатите са добри/особено за изтощена коса, каквато е моята/,  ще се пробва задължително и обезателно! Mr. Green

Чакам снимката с черната коса. Пусто любопитство! Crazy

Просто ахна като ми вида гъстата коса. Каза че толкова гъста коса не бил виждал много отдавна...

Няма да ви казвам колко коса ми свали, за да я направи по-рядка, защото по принцип не съм свикнала с толкова гъста коса и ми тежеше направо...

Определено се убедих в качеството на маската!

Айде и ние да ахнем! Ще може ли снимки "преди-след"? Flutter
Защото в тази тема почти всички се стремим към сгъстяване. Та стимул, това, онова...

Последна редакция: пн, 12 май 2008, 20:31 от мис арк

# 74
Без тривитаминола си става класическата - газ, мас и оцет (ако си правила това разбира се). Щом косата ти се чувства добре, значи би трябвало така да е и за напред. Аз лично правя поне два - три опита, за да кажа дали със сигурност определена съставка ми се отразява добре на косата. Успех в опитите!   bouquet
Фъстъчка, благородно ти завиждам за гъстата коса и (малко извън темата), но малката е голям бонбон.

Общи условия

Активация на акаунт