Тайната на дългата и здрава коса - 34

• 33 387
  • 408
  •   1
Отговори
# 90
Забелязах, че когато не правя маска тогава най-много се виждат резултатите от грижите. Някоя от вас да е забелязала същото?
"Не правя маска" имам предвид да пропусна един- два пъти.

И за слънцезащитните продукти стигнахме ли до някакви предложения? Освен на Р.Ф., което предложи някой? И на Фито ли имаше? newsm78

# 91
мис арк да! Аз  Mr. Green
Днес е такъв ден. Мих си косата без преди това да съм правила някаква маска. Супер изглежда косата, със някакъв страхотен блясък  Simple Smile Щом и мъжа ми отбеляза че косата ми изглежда мноооого добре, значи имам напредък  Mr. Green

# 92
И за слънцезащитните продукти стигнахме ли до някакви предложения? Освен на Р.Ф., което предложи някой? И на Фито ли имаше? newsm78
и аз се интересувам. миналата година като си избирах плажно олио и жената ми посочи 1, което става и за коса, (на кабана сън беше), ама така миришеше на спирт ooooh! Sick , че дори не си помислих да си го взема.

# 93
мис арк, и мен ме брой! Мислех, че си въобразявам, ама ето не съм била само аз.  Mr. Green

# 94
Забелязах, че когато не правя маска тогава най-много се виждат резултатите от грижите. Някоя от вас да е забелязала същото?
"Не правя маска" имам предвид да пропусна един- два пъти.

И при мен е така. Peace

# 95
при мен също и то специално когато съм правила маска с тривитаминол,но и другите са така! за защита за коса си бях взела миналата година от Гърция балсам без отмиване на Sunsilk(той там не се казва така,но си личи че са еднакви)! бях доволна от него косата ми ставаше много мека би миришеше много хубаво и след потапяне във водичката незнам дали го има тук newsm68 а и дали ще е същото качество,че по принцип всичко е различно в нашата любима страна  newsm78

# 96
 #Cussing out момичета да ви се оплача-до преди малко бях бяснаа заради косата ми!измих я изсуших я с сешоар и четка като сложих крема на Лореал,после минах с пресата,защото не ми харес ефекта!ама и с пресата е отново чуплива.правя си изводи че Лореал Хот Лисс изобщо не действа за изправяне  newsm11 дано поне защитава!така си оскубах косата,бях наистина много бясна!сега ми мина!
сега се чудя дали да си взема шампоана на Дулгон с бадемово и маслиново масло? newsm78 Шаумата ми свърши и сега съм в чуденка какъв да си взема?ако сте ползвали Дулгон,моля споделете!  bouquet  Peace

# 97
Днес си правих маската, косата ми отново живна. Не трябва да слагам много масла, прекалено ми се омъзнява косата. До този извод стигнах, купих си маска Мил Мил, някой има ли отзиви? Thinking Пише че е с малса от Карите, а как ухае само. Имам бегли спомени, че има потребителка,която ползва шампоаните им. Дано не греша и да се включи с мнение. Купих си я от Кауфланд. Ами с шампоаните какво да правя? Имам четири и нито един не ми харесва. За себе си за периода, в който не правя маската мога да кажа,че в началото наистина има ефект, но мине ли месец,два, отново се започва с кръговрата.

# 98
е месец два е множко,аз разбрах че говорим за един два пропуска! Аз лично препоръчвам да си купиш професионален шампоан от някои магазин със специализирана козметика за коса или от фризьор които предлага добри продукти!Честно казано излиза дори и по евтино има големи разфасофки по 1литър,които ще ти излязат за без пари,и определно са много по добри.
Незнам какво ще кажете момичета,но аз на нито една реклама не вярвам от много годинки!  Wink

# 99
Взех си маска.Отначало бях тръгнала за Гарниер Фруктис ама видях,че са за суха коса и се отказах.Взех си на Елсев за 9.80 лв и напправо само да не помогне  #2gunfire ...пише за възтановяване на косата и с протеин от перла..ше видим Confused
А до колкото за маските днес едно момиче ми каза,че изобщо косата ми била много по-зле отколкото преди ......... Cry и направо изпаднах в шок...
А и исках да питам добре ли е да смесвам дом. с купешки маски,че вчера стана така..???

# 100
Здравейте, момичета!
Днес най-накрая успях да стигна до фризьорката и се подстригах, че бях заприличала на нищо в главата. А и косата ми почна да пада на кичури  Sad Cry. Дано скоро да мине този косопад, не си спомням колко беше продължил при предишното раждане. За съжаление пак нямах време, за да си направя кичури.
Виждам, че много ползвате готови маски за коса. Много ще ми помогнете, ако ми препоръчате някоя за косопад.

# 101
Взех си маска.Отначало бях тръгнала за Гарниер Фруктис ама видях,че са за суха коса и се отказах.Взех си на Елсев за 9.80 лв и напправо само да не помогне  #2gunfire ...пише за възтановяване на косата и с протеин от перла..ше видим Confused
А до колкото за маските днес едно момиче ми каза,че изобщо косата ми била много по-зле отколкото преди ......... Cry и направо изпаднах в шок...
А и исках да питам добре ли е да смесвам дом. с купешки маски,че вчера стана така..???

вики какъв цвят ти е косата?

# 102
Тц, тц, тц!!!!!  Crossing Arms
Никой не забеляза, че липсвам!  ooooh!

Изобщо не съм разбрала кога са заключили предишната тема, понеже съм доста заета напоследък и рядко влизам във форума...  ooooh!

Днес отново си купих тривитаминол и започвам едномесечен курс, след който вероятно ще подстрижа връхчетата на косата си. Ще се пробвам после да се снимам отново и да сложа снимка.  Peace

# 103

сега се чудя дали да си взема шампоана на Дулгон с бадемово и маслиново масло? newsm78 Шаумата ми свърши и сега съм в чуденка какъв да си взема?ако сте ползвали Дулгон,моля споделете!  bouquet  Peace

Ползвала съм Дулгон, светлосиньо шише беше. Пълен боклук.За моята коса де. Не бих препоръчала. Rolling Eyes

Вики, на тази дама ́и кажи да си гледа нейната коса. Важното е ти се харесваш. А и грижите си проличават в малко по-късен етап.  Flutter

Евелина, ампулки си вземи за косопада, Ревалид съм ползвала аз и останах доволна. Косопадът след раждане продължава около 2 месеца, но при всеки е различно, разбира се. И витаминки можеш да си вземеш- Мерц, Фитовал и др.

Кафе, а бой да ти се яде случайно? newsm66 Чаках да се появиш, та да си чуя песничката от подписа ти.  Mr. Green

Последна редакция: ср, 14 май 2008, 21:14 от мис арк

# 104

не е добре. Или домашна, или купешка, иначе натоварваш много косата. Иначе от тази Елсев чудеса не очаквай. И аз преди се връзвах на суперлативите по опаковките, ама пораснах  Whistling hahaha.
SLADYR4E, купи си някой хубав професионален шампоан, или пък от сериите за медицинска козметика. Бях ти обещала да кажа отзивите от крема за къдрици на Алфапарф. 1-я път нанесох количество, което слагам и от обикновения крем и... косата ми беше толкова твърда ooooh!. Следващия път сложих 2-но по-малко и къдриците ми стояха естествено и си бяха стилизирани до следващото къпане - след 2 дена. В общи линии става Peace

Общи условия

Активация на акаунт