E-bay тема 7

• 48 028
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 810
Ох, момичета, имам проблем. Спряха ми регистацията в ибея. Получих писмо, в което ме молят да изпратя по факс фотокопие на лична карта или шофьорска книжка и копие на сметка за комунални услуги като доказателство за адреса. Случвало ли ви се е подобно? Бях спечелила стока, а нямах код в ПейПал. Така или иначе платих, макар и със закъснение от почти седмица. Резнаха ме обаче... Някакъв съвет? Praynig

# 811
  • В сърцето на ММ
азз пък от една седмица не мога да платя ени 157 долара, дава ми постоянно съибщение, че не ................... На някой случвало ли му се е? Имам пари в картата, плащам си само с нея...
На мен ми се случи с едни кирливи 50 лири.Пратих ги на 3 части. ooooh!И трите пъти от сенд мъни фор ибей айтъм/сори,не ми работи латиницата нещо/.

# 812
  • Русе
азз пък от една седмица не мога да платя ени 157 долара, дава ми постоянно съибщение, че не може да бъде платена сумата с тази карта,  а междувременно съм платила неколкократно по-голяма сума с нея. Така ми се беше случило преди месец и с едни  евро. На десетия ден-стана,. На някой случвало ли му се е? Имам пари в картата, плащам си само с нея...

monda,опитай да платиш сумата на части по 40$,но не повече.Ако не стане регистрираш друг ПП акаунт прехвърляш на него 163$ и плащаш от него.

# 813
аз пък не съм спал от напрежение, набелязах 2 хубави коли
продавача ми предложи цена и каза че урежда шипинга, вика взимаш ли, да спирам търга
викам ааа в ebay е с $2000 по евтино, тои вика ще стигне цената.. е накрая мина това което ми предложи с $3000 и аз умрех
От кой ибей искаш кола?Мъжа ми и той постоянно ме натиска да съм питала за доставка до Бг. Crazy,Но изобщо не ми е я ясно как ще стане и дали изобщо има начин.

# 814
от щатския разбира се
става за определени коли, забрави за голф и пасат

# 815
  • Русе
аз пък не съм спал от напрежение, набелязах 2 хубави коли
продавача ми предложи цена и каза че урежда шипинга, вика взимаш ли, да спирам търга
викам ааа в ebay е с $2000 по евтино, тои вика ще стигне цената.. е накрая мина това което ми предложи с $3000 и аз умрех
От кой ибей искаш кола?Мъжа ми и той постоянно ме натиска да съм питала за доставка до Бг. Crazy,Но изобщо не ми е я ясно как ще стане и дали изобщо има начин.

tasi  ,   кола от Ebay  Laughing

# 816
  • sofia
от щатския разбира се
става за определени коли, забрави за голф и пасат
Да не спазари Кросфайърче,а?

# 817
$2000 ми каза контеинер до БГ или Гърция
за технотеста ще му мислим после
Сметката се връзва са скъпи коли

# 818
# 819
  • на пистата
дуранго,такова имаме в карлово,червено,страшно е по-широко е от автобус Laughing направо е божествено,кви пари е Rolling Eyes

# 820
Червения цвят на Dodge се води Inferno Red
като купувах калибъра жена ми каза "това е толкоз грозно, че само черно ще му отива", а до него имаше Inferno Red ама нали съм послушен ...
$28 000 някъде е Ram-a под една година
Сега излиза нов модел и този ще падне още. Конкретно на клипа е най -скъпия Маgnum-a от 0 до 100 за 7 секунди, ама чак такъв
За Dodge не е ли Inferno Red, все едно е зелено ферари ...

# 821
http://www.youtube.com/watch?v=EOXMZF8ajQY
oт тези има сделки, с 2.7 двигател

# 822
  • на пистата
супер са,ма те без  пари бе,аз мислех,че ще е поне стотарка

# 823
  • в баира
Едно предупреждение:
В спам папката на пощата ми получих мейл от "пейпал", показващ че съм платила $410 за плейстейшън и да се изпрати на американски адрес. Отдолу имаше опция "Ако не сте правили такова плащане, натиснете тук" . Препратих това на Paypal и те ми отговориха незабавно, че това е phishing email, който цели да ми научи паролата. Благодариха ми, че съм им го препратила и че ще работят по отстраняването му.
Случвало ли ви се на вас подобно нещо?

# 824
nameika стотарка са тук, платени вземания

Общи условия

Активация на акаунт