E-bay тема 7

• 48 220
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 675
ето нещо полезно за някой , който мисли да продава в ебей

http://cgi.ebay.com/52-B-OFFICE-POSTAL-POSTAGE-UPS-USPS-MAIL-SHI … dZ1QQcmdZViewItem

Отстъпвам го тъй като все още мога да отделя време само за купуване Mr. Green

# 676
Хипатия
не знам каде си, ама това е за целия евросъюз. Евросъюза има обща митническа политика, но не и обща данъчна. Митническата тарифа е една за целия европейски съюз, т.нар. Тарик

# 677
С молба някой да се опита да ми разтълкува причината, поради която ми се връща плащането за една спечелена стока:

I have to refund you for this auction item, very sorry but the items were packed already and moved out of state.

Разбирам написаното, но не проумявам причината.
Дали защото просто не получи цената, която е очаквал и сега се опитва да ме разкара?
Написах му гневно съобщение, че си искам спечеленото или ще получи нагативен feedback. Да видим ще има ли ефект.
На някой случвало ли му се е нещо подобно?
Мога ли да направя още нещо?

# 678
  Mr. Green    Mr. Green   Mr. Green

# 679
Щатите е... мамата на европа с този долар, особенно с колите, вече BMW и Mercedess там се продават със специална декларация, че няма да го продаваш, няма да го изнасяш и т.н.  Ние сме малак пазар, ама Германия, Холандия  и Русия кво правят с тези коли не е истина. При нас ни и акциза и Технотест, иначе и тук всяка 2ра кола ще е от Щатите

# 680
Хипатия
не знам каде си, ама това е за целия евросъюз. Евросъюза има обща митническа политика, но не и обща данъчна. Митническата тарифа е една за целия европейски съюз, т.нар. Тарик
В Гърция съм, както се казва люлката на цивилизацията и на демокрацията:)))
Тук е ужасно скъпо- много по-скъпо от другите европейски държави. Особено марковите дрехи и обувки
Все си мисля ,че българските митничари , за да изглеждат , че спазват съвестно законите ги прилагат само на дребните данъкоплатци.
Наистина до сега мито тук не съм платила/да чукна на дърво/.
Очаквам няколко пакета с по-два три чифта обувки.
Като ги получа ще съм сигурна наистина дали се плаща мито тук или не. Или поне дали се плаща мито на дребните поръчки- за лично ползване.Simple Smile
Онзи ден получих един лот- на стойност около 150 долара- дойде си нормално по пощата.
Разликата само е ,че по-големите колети ходя да си ги получавам лично в централната поща, а по-малките ми ги носи пощаджията от местната.

# 681

Ето така реагирам, когато ме надцакат  Laughing

# 682
Какво се прави след като диспут бъде закрит,т.е изтекъл е срока,пратката не е получена,а продавача твърди,че е изпратена.

# 683
Дуранго, къв тоз аватар бееее, ко се е***аш с любимата ми марка коли Crossing Arms

# 684
  • Варна
аз да попитам има ли някой желаещ да купи тези маратонки,спечелих ги,но сега виждам,че ще са ми малки. Sad

# 685
# 686
Пусни ги в Продавалника Peace

# 687
# 688
Ами виждам знака на пейпал....защо не така ?

# 689
Ами виждам знака на пейпал....защо не така ?
Да, видях го в дясно .Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт