E-bay тема 7

• 48 356
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 690
# 691
  • Варна
ами към 85 лв с доставката излизат

# 692
Хипатия
не знам каде си, ама това е за целия евросъюз. Евросъюза има обща митническа политика, но не и обща данъчна. Митническата тарифа е една за целия европейски съюз, т.нар. Тарик
В Гърция съм, както се казва люлката на цивилизацията и на демокрацията:)))
Тук е ужасно скъпо- много по-скъпо от другите европейски държави. Особено марковите дрехи и обувки
Хипатия, малко извън темата, ще пооспамя, но в България определено е по-скъпо отколкото в Гърция. Скоро ходихме на екскурзия от службата, колежките ми изкупиха крайпътно магазинче - прах, омекотител, олио, зехтин, салам...  ooooh! А наши познати от Южна България ходят един път месечно до там да се зареждат с всичко необходимо. Или скоро не си си идвала в България, или живееш някъде на скъпо място, не знам, но мисля, че в момента само в Румъния е по-скъпо от България от целия ЕС.

# 693
да, аз определено вече дрехи и обувки си купувам само в гърция вече. в българия ми излиза много по-скъпо.

# 694
Напълно подкрепям Пепи. Нашата мила родина стана безобразно място. Ужасно скъпо е. Предпочитам да пазарувам от Ибей и Ларедут, излиза ми около 2-3-4 пъти по-евтино, отколкото ако си го купя тук.

# 695
Вярвам, че сте прави:)
За храната знам ,че в България е по-скъпа, а и много от дрехите и обувките.
Говорех за марковите дрехи и обувки,че тук са много по-скъпи отколкото в другите страни в ЕС.
В Америка са почти без пари сравнени с цените тук.
Определено в Гърция се живее много по-лесно и по-евтино отколкото в парадоксалната сега ни родина.
Не съм си ходила в България отгодини, след един месец мисля да го направя та ще споделя опит:)

# 696
Момичета, до колко трябваше да е декларираната цената на стоката, за да не платим мито и ДДС? И цената на доставката включва ли се в общата цена. Не можах да намеря подробно обяснение. Трябва ли да помоля продавача да го декларира като подарък или само не трябва да надвишава определена сума  Embarassed

Последна редакция: нд, 18 май 2008, 20:44 от anninca

# 697
  • into the blue
Имам върнати пари от един продавач,които ми седят в пейпал баланса,но ги няма в сметката.Как да ги върна обратно там? newsm78

# 698
  • sofia
Имам върнати пари от един продавач,които ми седят в пейпал баланса,но ги няма в сметката.Как да ги върна обратно там? newsm78

След седмица ще ти се върнат сами

# 699
  • into the blue
lyuba84 Hug

# 700
Момичета, до колко трябваше да е декларираната цената на стоката, за да не платим мито и ДДС? И цената на доставката включва ли се в общата цена. Не можах да намеря подробно обяснение. Трябва ли да помоля продавача да го декларира като подарък или само не трябва да надвишава определена сума  Embarassed
45Е май беше сумата ,която не трябва да се надвишава.Помоли го да пише ,че е подарък и е на по-ниска стойност.

# 701
1 страница назад аз питах точно това  Peaceказаха ми 60$ или 45 евро,макар 4е 60$ в момента не са ми равни на 45 евро ,та кое е по правилно да се гледа доларите или еврото?

# 702
 Embarassed ох а аз ровя ли ровя назад, а то отговора ми бил под носа. Добре значи ако общата стойност на покупката ми е 51$ (цена и доставка) няма нищо да платя така ли  Rolling Eyes ? Прочетох, че без кода мога да платя ако стоката е до 100$, значи мога още сега да го платя? Извинявам се за глупавите въпроси, но ми е за пръв път и много се притеснявам. Благодаря ви, за разбирането   bouquet

# 703
1 страница назад аз питах точно това  Peaceказаха ми 60$ или 45 евро,макар 4е 60$ в момента не са ми равни на 45 евро ,та кое е по правилно да се гледа доларите или еврото?
Аз не намерих някой да ти е казвал 60$. Казали са ти: 45 евро или тяхната равностойност в друга валута. Ти си сметни това колко долара са  Peace

# 704
anninca , плащай ,за мита също не се притеснявай.

Общи условия

Активация на акаунт