E-bay тема 7

• 48 039
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 750
  • Варна
Ох, и аз взех да се изнервям  #Cussing out
Вече 12 дни откак съм платила едни обувки /от Англия/ и не съм ги получила  Cry Продавача дори не ми пише дали ги е пратил...  Rolling Eyes

Питах кога ще ми даде тракинг номера, а той ми отговори, че Royal Mail Airmail  нямали номер за проследяване  Rolling Eyes Дали е вярно ?  newsm78

Ако пусна диспут /като изтече месеца/ дали ще ми върнат парите ? Как ще докаже, че ми е пратил нещо ?

# 751
Amar, Кликни върху спечеления продукт, отвори View order details - там трябва да пише кога са изпратени обувките.

# 752
  • София
Ох, и аз взех да се изнервям  #Cussing out
Вече 12 дни откак съм платила едни обувки /от Англия/ и не съм ги получила  Cry Продавача дори не ми пише дали ги е пратил...  Rolling Eyes

Питах кога ще ми даде тракинг номера, а той ми отговори, че Royal Mail Airmail  нямали номер за проследяване  Rolling Eyes Дали е вярно ?  newsm78

Ако пусна диспут /като изтече месеца/ дали ще ми върнат парите ? Как ще докаже, че ми е пратил нещо ?

Изчакай поне месец... случвало ми се е да чакам обувки от Англия 5 седмици  ooooh!

# 753
  • Бургас
Amar, аз си получих едни маратонки с Royal Mail Airsure и продавачът ми беше казал, че не може да ми даде tracking number, но на третия ден от изпращането вече бяха при мен.  Peace

# 754
какво аз ? мъж съм...
ама жена ми не седи пред компютъра, няма работа пред компютъра, тя трабва да готви, да чисти, да гледа детето, пари да изкарва ....

# 755
Зависи дали ги е пуснал по суша или самолет. И аз съм получавала обувки от Англия за 3-4 дена. По суша, обаче, мисля става доста по-бавно.

# 756
  • Варна
Amar, Кликни върху спечеления продукт, отвори View order details - там трябва да пише кога са изпратени обувките.

Точно там проверявам, но нищо не пише  Close
Последно ми е отговорил на 10.05 - your item is sent off already ,, to have recorded deliver which you where wanting would have cost 8 pounds im afraid   Rolling Eyes

Друг път ми пристигат за максимум седмица, а сега... ooooh!

Ще почакам още седмица и ако ги няма - пускам диспут  Crossing Arms

# 757
Много развален английски, ама доколкото разбирам доставката е излязла повече, отколкото предварително си знаела, и може би иска да му доплатиш? Но дори и да е така, уж пише че е пратил стоката, така че би трябвало да пристигне... Объркано е писал, наистина.

# 758
Имам спечелен артикул на 13.04, продавача ми го е шипнал,според тракинга му на 22.04 е излезъл от Щатите,но още го няма.
Писах му писмо да го проследи дали е в България ,ама не ми отговаря.
Мога ли да му пусна диспут,до колко време е срока за отваряне на диспут,ако стоката не е получена, и към E-bay  ли да го пусна,или към ПейПал,че не ми се иска да изгоря с парите  Cry?

# 759
nadia23
след като е излязал, не може да го продледи повече от теб, пробвай тракинга на булпост

# 760
На тракинга на БГ пощите излиза това : No information, please check your item identifier

И какво правим сега?  Rolling Eyes newsm78

# 761
  • в баира
Взех си най-накрая дълго чаканите обувки.  newsm44 
http://www.urbanog.com/images/product/detail/vanessa01-slvr_02.jpg
Сега набелязвам други от този продавач, гледам има нови модели.

# 762
На тракинга на БГ пощите излиза това : No information, please check your item identifier

И какво правим сега?  Rolling Eyes newsm78
Аз пусках диспут за неполучена пратка в пейпал. Срокът за пускане на диспут е до 45 дни след плащането. Можеш да изчакаш още малко, имай впредвид, че нашите пощи забавиха пратките от чужбина заради почивните дни около Великден.

# 763
  • Балчик

Вярно е, няма тракинг номер. Аз днес получих с Royal Mail Airmail пратка, изпратена на 30 април (само ,ч е поръчана от един онлайн магазин, не от ebay). Mr. Green

Искам да използвам постинга да благодаря на mamahrisi, която ми помогна много. От няколко дена и аз съм ползвател най-сетне на ebay, купих си 4 неща, едното от които на търг.
4 цифрения номер за Пейпал от банката ми кзааха, че ще дойде с извлечението ми чак началото на юни. ooooh! Някой да знае по-бърз начин да си го получа? Картата ми е Виза от Алианц, ако има значение, де.

Фифундрела- невероятни обувки Heart Eyes. Кой е продавачът?

# 764
Определено има забавяне от наша страна(на пощите в България де)Аз днес получих едни маратонки на детето изпратени на 29 април и един анцуг платен на 14 май.Мисля че има забавяне с по обемните пратки.Чакам от един продавач няколко дрешки за малката пуснати на 6 май.И така очакваната количка от 28 април.
Имайте търпение

Общи условия

Активация на акаунт