E-bay тема 7

• 48 045
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Аз не виждам да има бутон "Бай ит нау"... Но отгоре пише, че продуктът е бил пуснат отново за продажба, и като отвориш линка си го има пак за бидване. Peace
Да де, именно че няма бутонче... Да наддавам още не смея, защото още не съм сигурна, че ще се справя и затова се ориентирам към неща, на които е приключило наддаването... имам още  2-3 такива набелязани, пише ми че търга е приключил, но го няма това бутонче... ето друг пример...
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STR … item=350060129727
На това примерно не пише, че е препубликувано, но няма и BUY NOW ... съответно как примерно бих могла да го купя? Мейл ли да му напиша или какво?  Rolling Eyes

# 736
Останах с впечатление, че си мислиш, че щом търгът е приключил, можеш да го купиш веднага. Всъщност го купува този, който е спечелил търга. Ако искаш само неща, които можеш да купиш веднага, търси или да не са пуснати на аукцион или да не е изтекъл още търга.

# 737
Останах с впечатление, че си мислиш, че щом търгът е приключил, можеш да го купиш веднага. Всъщност го купува този, който е спечелил търга. Ако искаш само неща, които можеш да купиш веднага, търси или да не са пуснати на аукцион или да не е изтекъл още търга.

Точно така. Можеш да купиш нещо, само ако е още активно и се предлага. Два са вариантите да го купиш - на аукцион (като бидваш и печелиш, ако си дала най-високата цена накрая) или директно (с "бай ит нау" бутон). Няма нищо трудно в бидването, просто следваш инструкциите. Прочети в хелп-а повече за бидването и въобще за пазаруването в ибей и мисля, че ще ти стане ясно  Wink

# 738
  • София
Благодаря ти  Hug Не, не мисля така, но явно не мога да обясня добре  Confused Значи в този http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STR … item=350060129727 случай пише, че търга е приключил и че има 0 наддавания... Тогава какво се прави? Мога ли да го купя и как става номера? Ох, мацки, сигурно ви се струват тъпи въпросите ми, но искам да се научааааа  Confused

rorrr благодаря ти! Четох го тоя хелп 1000 пъти и сега пак ще го чета, явно пропускам нещо  Confused

# 739
Щом търгът е приключил, даже и никой да не е наддавал, не можеш да го купиш. Или чакаш да го листват отново и наддаваш, или си търсиш друго  Peace

# 740
Щом е изтекъл срока на аукциона (или директното продаване) не може да го купиш. Е, предполагам, че ако пишеш на продавача дали още има в наличност продукта, бихте могли да се споразумеете за нещо, но в този случай няма да ти сложи минимална цена, а ще гледа да се договорите за "по-нормална" цена, ако мога така да се изразя.

# 741
Със сигурност едната е Durango  Peace
Сори за оффа Embarassed
Той не е ли мъж  newsm78

# 742
Какво се прави след като диспут бъде закрит,т.е изтекъл е срока,пратката не е получена,а продавача твърди,че е изпратена.
ako  е закрит и не си го ескалирала до Paypal, нищо не може да се направи. Аз имам такъв случай миналата година.

калисто за продавачката с козметиката ли става на въпрос?Защото когато отворих диспут исках да ми прати сета на Клиник и тя обеща,че ще ми го изпрати,но аз ескалирах диспута и PayPal ми върнаха парите.След няколко дена го получих и пак й го платих.

Благодаря Ви момичета  bouquet
Майче,за същата става дума #2gunfire На 7 май ми писа,че е изпратила нещата и скоро да ги очаквам.От нея бях купувала и други неща който вече пристигнаха.А какво е ескалиране?

# 743
  • София
Щом е изтекъл срока на аукциона (или директното продаване) не може да го купиш. Е, предполагам, че ако пишеш на продавача дали още има в наличност продукта, бихте могли да се споразумеете за нещо, но в този случай няма да ти сложи минимална цена, а ще гледа да се договорите за "по-нормална" цена, ако мога така да се изразя.
Разбрах!  Peace Hug Благодаря   bouquet

# 744
Винаги ли получавате мейл, че стоката е изпратена?
Много рядко .

# 745
  • into the blue
Имам платена стока отпреди 5дена,вчера продавачът ми писа,че е бил болен и днес ще ми я пусне.Има ли някакъв установен срок в който можеш да отвориш диспут и аз да попитам как става това ескалиране?Какво ще ме посъветвате?

# 746
Имам платена стока отпреди 5дена,вчера продавачът ми писа,че е бил болен и днес ще ми я пусне.Има ли някакъв установен срок в който можеш да отвориш диспут и аз да попитам как става това ескалиране?Какво ще ме посъветвате?

До 2 месеца трябва да отвориш диспут. 5 дена +10-на за пътуване до София е съвсем нормално.

# 747
  • София
Винаги ли получавате мейл, че стоката е изпратена?
Много рядко .
Значи аз излязох голяма късметлийка  Mr. Green За първи път онзи ден поръчах от И-бей и днес продавача ми писа, че е пратил нещата  Mr. Green ... ... а принципно съм карък  Sick

# 748
  • into the blue
Stryper благодаря,т.е. за сега да не се притеснявам!

# 749
chocha, колко ти излезе шипинга на чорапогащниците, защото в списъка на страните няма България  newsm78

Шипинга на чорапогащниците е стандартен за Европейския съюз - £2.75 European Union
Няма България, да. Но като отвориш списъка на страните, до които изпраща и натиснеш само на Show all available - излиза таблица, в която пише доставката за ЕС, Африка, Азия и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт