E-bay тема 7

• 48 071
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 705
Какво се прави след като диспут бъде закрит,т.е изтекъл е срока,пратката не е получена,а продавача твърди,че е изпратена.
ako  е закрит и не си го ескалирала до Paypal, нищо не може да се направи. Аз имам такъв случай миналата година.

# 706
какво пазаруваме днес ?
ей Мум@ сложи една анкета
Колко пари харчим в ебей
николко
$100 месечно
$100 седмично
$1000 дневно
Аз съм жената на Орешарски и къде си мислите че отива излишъка
 Joy

# 707
Дуранго, молим те... и мъжо чете форума от време на време. Ако напиша в анкетата колко пари харча, ще ме прибереш ли, когато ме изхвърли със шутове?  hahaha hahaha hahaha

# 708
Ще наемем скоро една кооперация - Durango търси  Twisted Evil
Малък наем, за да има за харчене  Joy

# 709
не търся кооперация
и аз не знам какво търся
А анкетите са анонимни Stuck Out Tongue
aaaa
сигурно е заради подписа ми, заради това искаш да те прибера
 Joy

# 710
имам чувство че скоро ще съм първия, поръчал кола по ебей
едното ми око все там

# 711

ей Мум@ сложи една анкета
Сложих  Mr. Green, а ти имаш за домашно да ми напишеш 58456987315464671346461346 пъти ника правилно !!!

# 712
много букви са и сложни, затова ги бъркам...
 Joy
виж с числата нямам такъв проблем, особено ако има $ пред тях

# 713
Тц. Не е заради подписа ти. Там е пише за жена ти Joy Joy Joy Нищо не е споменато за почтените и благочестиви форумски майки.  Mr. Green
А и отдавна искам да питам - жена ти знае ли, че пишеш във форум за майки?  Laughing

# 714
Що не гласувате  Thinking
Durango е объркал това с това , както бърка и моя ник  Twisted Evil  Joy

# 715
ти пък си безполова
 Joy
аз съм между $300-400 седмично, но при мен остват около $100 седмично

# 716
# 717
  • Русе
Какво се прави след като диспут бъде закрит,т.е изтекъл е срока,пратката не е получена,а продавача твърди,че е изпратена.
ako  е закрит и не си го ескалирала до Paypal, нищо не може да се направи. Аз имам такъв случай миналата година.

калисто за продавачката с козметиката ли става на въпрос?Защото когато отворих диспут исках да ми прати сета на Клиник и тя обеща,че ще ми го изпрати,но аз ескалирах диспута и PayPal ми върнаха парите.След няколко дена го получих и пак й го платих.

А за другия диспут,който съм отворила за сгрешената пратка.Днес ще я изпращам на продавача в Щатите.Той ми писа ,че ще ми покрие разходите.Нещата,които ми е изпратил са тенис екип на Шарапова и спортен сутиен ,всяко с етикет 55$. Laughing

Последна редакция: пн, 19 май 2008, 06:29 от maiche

# 718
  • София
Спечелих едни маратонки за бебока от Щатите и платих на 30.04. До сега ни вест, ни кост- нито продавача да каже нещо, нито пък маратонки. Да го питам ли какво става и какво а му поискам- tracking number ли ? И за колко време идват нещата от Щатите, някой получил ли е нещо,платено по-късно?

# 719
  • Русе
Спечелих едни маратонки за бебока от Щатите и платих на 30.04. До сега ни вест, ни кост- нито продавача да каже нещо, нито пък маратонки. Да го питам ли какво става и какво а му поискам- tracking number ли ? И за колко време идват нещата от Щатите, някой получил ли е нещо,платено по-късно?

В събота получих пратка изпратена на 26 април.Тракинг номер можеш да поискаш само ,ако е  с Приорити.

Общи условия

Активация на акаунт