E-bay тема 7

• 48 063
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Да се похваля с анцуг  Mr. Green

# 721
Най-после и аз се присъединявам към пазаруващите. Днес извърших първото си плащане  Crazy и сега ще си чакам поръчката.

# 722
  • виртуално
chocha, колко ти излезе шипинга на чорапогащниците, защото в списъка на страните няма България  newsm78

# 723
  • Sofia
не съм купувала аз чорапогащници.Май беше Алекс Peace

# 724
  • София
Здравейте момичета... и момчета  Hug
да знаете, че ако скоро ме изселят от вкъщи ще идвам при някоя/й от вас  Mr. Green
Здравата ме запалихте по този и-бей  Sick
4 дена вече чета наред всички теми и се опитвам да си изясня процедурата, защото много ме сърбят пръстите... особено за среброто  Sick
Сега да ви кажа какво направих... Понеже още не съм сигурна, че мога да се справя сама, а и английския не ми е на много високо ниво, та се обадих на един приятел в Англия, който често поръчва от И-бей за помощ... в резултат на което той ми поръча /и плати/ 2 бр. от ето това
http://cgi.ebay.com/925-Silver-Charming-cross-Necklace-bracelet- … Zp1742.m153.l1262
Значи той го поръча от при него на моя адрес... Получи ето такъв мейл

From: service@paypal.co.uk [mailto:service@paypal.co.uk]
Sent: Friday, May 16, 2008 7:13 PM
To: Eduard Herrmann
Subject: Receipt for Your Payment to zyjewel2009@gmail.com

Dear Eduard Herrmann,

This email confirms that you, eduardherrmann, have paid zyjewel2009@gmail.com $25.92 USD using PayPal.
Payment Details
Purchased From: zyjewel2008

Transaction ID: 11P627961J576164X

270233278372
925 Silver Charming cross Necklace&bracelet c73
2
$1.98 USD
$3.96 USD
Postage & Packing via Standard International Flat Rate Postage - US to 115XX:
(includes any seller packing fees)
$21.96 USD
Postage Compensation (optional):
--

Total:
$25.92 USD
It may take a few moments for this transaction to appear in the Recent Activity list on your Account Overview.

Delivery Information
 Postage Info:   
ТУК Е
МОЯ АДРЕС
Address status:   
Unconfirmed

If you have questions about the delivery or tracking of the item or service you purchased, please contact the seller zyjewel2009@gmail.com.

Някой може ли да ми каже сега какво следва?  Embarassed Трябва ли още нещо да се прави или просто чакане му е майката?  Rolling Eyes

Дано не съм ви досадила много с внезапното си нахлуване, но много ми се иска да разбера системата и след като /ако/ получа това, да започна да си пазарувам сама  Rolling Eyes

# 725
  • В сърцето на ММ
Здравейте момичета... и момчета  Hug.....................
Някой може ли да ми каже сега какво следва?  Embarassed Трябва ли още нещо да се прави или просто чакане му е майката?  Rolling Eyes .............
Това е потвърдителен имейл за плащането -такъв ще получи и продавача.Чакай си покупките,нищо повече не прави! Simple Smile

# 726
  • София
Здравейте момичета... и момчета  Hug.....................
Някой може ли да ми каже сега какво следва?  Embarassed Трябва ли още нещо да се прави или просто чакане му е майката?  Rolling Eyes .............
Това е потвърдителен имейл за плащането -такъв ще получи и продавача.Чакай си покупките,нищо повече не прави! Simple Smile
Супер си BrrrrHug Благодаря ти много!!!!   bouquet Дано скоро се похваля и аз  Rolling Eyes

# 727
  • виртуално
Винаги ли получавате мейл, че стоката е изпратена?

# 728
на 20 пъти веднъж

# 729
Ако аз  не попитам , не ми пращат  newsm78

# 730
Да се похваля с анцуг  Mr. Green

Страхотен е! Много е сладък, в красива комбинация, със здраве да си го носи  Grinning

# 731
  • На черешата
 Орешарски се сдобил с много жени бе. Joy Joy Joy

Последна редакция: пн, 19 май 2008, 12:04 от Фантичка

# 732
Със сигурност едната е Durango  Peace
Сори за оффа Embarassed

# 733
  • София
Мацкиииии много съм щастлива  Mr. Green
Току що продавача е пуснал мейл на приятеля ми, че нещата са тръгнали днес, да ги чакаме след 5-12 работни дни  Mr. Green Ейййй, много се надявам всичко да е наред, защото това ми е първата покупка от И-бей и не искам да се разочаровам, защото съм си набелязала още доста неща...
Та в тази връзка пак да питам нещо - харесала съм си ето това
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STR … item=220233985657
Значи пише, че наддаването е приключило, но няма бутонче BUY NOW  Rolling Eyes Какво се прави в такъв случай?  Rolling Eyes

# 734
Аз не виждам да има бутон "Бай ит нау"... Но отгоре пише, че продуктът е бил пуснат отново за продажба, и като отвориш линка си го има пак за бидване. Peace

Общи условия

Активация на акаунт