E-bay тема 7

• 48 039
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 780
Ейййй, опасни сте Twisted Evil
Само предупреждавам тези да не се бутат newsm66.Продавача е същия като на късите панталонки.Илианка ти го имаш. Peace
http://cgi.ebay.it/MISS-SIXTY-ORIGINALE-JEANS-FUTURAMA-BLU-CHIAR … dZ1QQcmdZViewItem

# 781
  • Русе
ооо,я си трай Whistling
Аз днес се записах с това и умувам върху едни чехли:

tasi ,супер покупка!

# 782
  • into the blue
Някой от вас "пазарил" ли се е за шипинга?Един ми иска 12 лири за едни мъжки чехли,а стартовата цена е 10 лири.

# 783
Взех си най-накрая дълго чаканите обувки.  newsm44 
http://www.urbanog.com/images/product/detail/vanessa01-slvr_02.jpg
Сега набелязвам други от този продавач, гледам има нови модели.
За колко време пристигнаха и колко струва доставката до БГ ?
Качеството какво е за тази цена ?!?!?!

Последна редакция: вт, 20 май 2008, 09:12 от misholinabs

# 784
Имам въпрос, как търсите детски обувки/маратонки, като задам номер ми излизат всички 6-тици например и дамски и мъжки.

# 785
  • Sofia
пишеш kids 6

# 786
Момичета и момче  Mr. Green сега обърнах внимание, че гуглето превежда и на български  newsm44  http://www.google.com/translate_t?sl=en&tl=bg

Сега да споделя какво ми се случи, купих сребро от един продавач, платих, той ми прати писмо да ми благодари и ми даде линк на негов сайт, от там гледах, гледах и както гледам поръчах още една гривна  ooooh! Днес ми е пратил инвойс в PayPal и аз я платих, но още не получавам писмо от тях за успешното плащане, а винаги идва почти веднага  newsm78 и друго ми е странно, след като платих, в списъка с транзакициите се появи това съобщение Your Recent Activity is temporarily unavailable. It should be available shortly. Please check back later. - не съм го виждала до сега  newsm78 Плащането не е отразено в Payments Sent Кво ли става  newsm78 Дано не ми източи карата  #2gunfire

Оправих се, явно проверка има някаква, защото плащам към друг сайт...  newsm78 Платих отново и получих писмо от PayPal, чудя се дали да ви го дам тоя сайт, тъкмо се кротнахте малко със среброто  Mr. Green много хубави неща има и са 5, 6, 7, 8, 9$ само това се плаща, аз поне платих цената на гривната само  Wink

Последна редакция: вт, 20 май 2008, 09:42 от mamahrisi

# 787
Давай, даваййй Mr. Green

# 788
  • някъде там

чудя се дали да ви го дам тоя сайт, тъкмо се кротнахте малко със среброто  Mr. Green много хубави неща има и са 5, 6, 7, 8, 9$ само това се плаща, аз поне платих цената на гривната само  Wink
Хич не се чуди,давай насам Mr. GreenМоже ли така да ни дразниш  Laughing  bouquet

# 789
Момичета и момче  Mr. Green сега обърнах внимание, че гуглето превежда и на български  newsm44  http://www.google.com/translate_t?sl=en&tl=bg

Сега да споделя какво ми се случи, купих сребро от един продавач, платих, той ми прати писмо да ми благодари и ми даде линк на негов сайт, от там гледах, гледах и както гледам поръчах още една гривна  ooooh! Днес ми е пратил инвойс в PayPal и аз я платих, но още не получавам писмо от тях за успешното плащане, а винаги идва почти веднага  newsm78 и друго ми е странно, след като платих, в списъка с транзакициите се появи това съобщение Your Recent Activity is temporarily unavailable. It should be available shortly. Please check back later. - не съм го виждала до сега  newsm78 Плащането не е отразено в Payments Sent Кво ли става  newsm78 Дано не ми източи карата  #2gunfire

Оправих се, явно проверка има някаква, защото плащам към друг сайт...  newsm78 Платих отново и получих писмо от PayPal, чудя се дали да ви го дам тоя сайт, тъкмо се кротнахте малко със среброто  Mr. Green много хубави неща има и са 5, 6, 7, 8, 9$ само това се плаща, аз поне платих цената на гривната само  Wink
ако е този,който си мисля,много хубави работи има там!

# 790
  • София
Хайде дееее! Давай среброто, някои не са си купили много неща.  Wink

# 791
  • София

чудя се дали да ви го дам тоя сайт, тъкмо се кротнахте малко със среброто  Mr. Green много хубави неща има и са 5, 6, 7, 8, 9$ само това се плаща, аз поне платих цената на гривната само  Wink
Хич не се чуди,давай насам Mr. GreenМоже ли така да ни дразниш  Laughing  bouquet

Хайде дееее! Давай среброто, някои не са си купили много неща.  Wink

И аз искаааам  Mr. Green

# 792
# 793
  • София
Благодаряяя!   bouquet Отивам да гледам  Sick

# 794
  • На черешата
 Бе аз много не смея да сключвам седлки извън ибей. Confused

Общи условия

Активация на акаунт