.Много да те радва.Доктора препоръча ли ти каде да родиш?.Ти къде ражда впрочем, да знаем къде няма проблем с обменните карти?А и още един въпрос кам теб - извинявай 
Първо мерси за пожеланията

Сега по въпросите:
Гиздов не ми е препоръчвал къде да раждам но не съм го и питала... той ме попита къде имам намерение да раждам и аз му казах, че съм се спряла на Майчин дом. Отговори ми, че избора е отличен и други коментари по темата нямаше... все пак мисля, че това е коректното поведение

За изследванията: под актуални в Майчин дом явно разбираха от последните 2 седмици ли не знам... моите последни бяха от 17-и юли а родих на 15-и август... все пак бяха от приблизително месец. Предполагам че предпочитат да си ги направят отново за да няма фалове
А честно казано не съм запозната кога последно е трябвало да ми се направят изследвания... но така или иначе бременността ми беше безпроблемна и предполагам това също има значение за това.

с тая обменна карта ще полудея
Спокойно - няма да те оставят да родиш пред болницата заради тази "важна" карта - както виждаш много жени при него си следят бременността, пък са родили, така че не се кахъри за глупости
Далеч съм от мисълта, че доктора е виновен или некомпетентен, а и никой не ми даде обяснение каква е причината за аборта, но все пак си мисля, че можеше да ме предупреди поне да внимавам...
Все-пак питай Гиздов,каква ,според него,е била причината за аборта ти?Нали,трябва да има поне някакво обяснение.
Просто поглежда и казва.
как е протекъл.И за вл.секрет по скоро искай микробиология.Там ще се изолира каквото има