Излизане по мъжки ..

• 17 308
  • 453
  •   1
Отговори
# 135
]
Не ми се ще да разбирам .... А какво ли прави мъж пиян до безпаметност, който в 7 сутринта още го няма и после бръщолеви кви ли не глупости... Да го съжаляваш ли да го изриташ ли?!
Наистина ако се случва рядко не е проблем и ако всичко друго е наред разбира се.

На мен направо лошо ми стана като си представя как се чувствал горкия  Mr. Green

# 136
  • Linz
Явно не се изразявам ясно. А явно вие не знаете, че под действието на алкохола хората вършат много неща, която на трезва глава не биха си и помислили... Няма значение... уморих се от тъпия спор.

# 137
Ето това мисля се нарича "прекспониране на собствено поведение" ..... и негов дан плащаме щем или нещем  Peace ...

Няма нужда от дълги обяснения и размишления, посто ми прочети подписа  Laughing

# 138
Явно не се изразявам ясно. А явно вие не знаете, че под действието на алкохола хората вършат много неща, която на трезва глава не биха си и помислили... Няма значение... уморих се от тъпия спор.

Достатъчно ясна разбрах те от първия път.
Повярвай ми като излизам пия, мъжът ми също и въпреки това си заставам зад позицията.
Говори само от свое име и за своето обкръжение.
Ако на теб и на мъжът алкохола ви влияе по този начин и показва наяве скрити желания за изневери по -добре се въздържайте от употребата му!

# 139
  • Linz
Достатъчно ясна разбрах те от първия път...
Ако на теб и на мъжът алкохола ви влияе по този начин и показва наяве скрити желания за изневери по -добре се въздържайте от употребата му!
Не, не си Whistling

# 140
Достатъчно ясна разбрах те от първия път...
Не, не си Whistling
Опитай пак.

# 141
  • Linz
... А явно вие не знаете, че под действието на алкохола хората вършат много неща, която на трезва глава не биха си и помислили...
Това не се отнася нито за мен, нито за мъжа ми. Това е реалността.
Иначе нас не ни мисли- когато се случи да пийнем винаги сме заедно Mr. Green

# 142
... А явно вие не знаете, че под действието на алкохола хората вършат много неща, която на трезва глава не биха си и помислили...
Това не се отнася нито за мен, нито за мъжа ми. Това е реалността.
Иначе нас не ни мисли- когато се случи да пийнем винаги сме заедно Mr. Green
За вас не е реалност само за другите така ли?

# 143
  • Linz
Отказвам се... Освен това превърнахме темата в чат и всеки момент ще я заключат.

# 144
 Аз отивам в петък на дискотека. Не ме питайте какво ще правя до пет сутринта обач ще се размажа Mr. Green
 Мисля да пийна , да потанцувам и да тормозя мъжете наоколо със своята недосегаемост. И всичко това щото ми пуснахте мухата, че видите ли в дискотеките самотните мъже налитали на чуждо. А никой не ми е налетял в петък, а съм ви разбила теориите  Laughing

# 145
Има много мъжки компании, но доста малка част от тях правят нещата, които вероятно жените им си мислят, че правят. Simple Smile

Точно това е... Wink
Такива жени ,дето мъжете им излизат често вечер,са точно от типа-моя не кръшка,имам му доверие.. newsm78
Искам да ме разбереш правилно. Не живея в розов свят и знам, че вероятност за "кръшкане" винаги има.
Говоря конкретно за човека, с който съм аз. На него не му трябва излизане "по мъжки" за да го направи. Има много други начини за това.
Аз съм спокойна, като е без мен по заведенията, по една проста причина - знам, че ме уважава достатъчно за да ме унижава публично.
Не бих му забранила да ходи, но се радвам, когато предпочете да остане с мен. Но да го реши сам, а не аз да се тръшна и той да си остане вкъщи.

# 146
Аз излизам "по женски" много по-често от него, даже го подтиквам да излиза и той повече с приятелите си, ама не се получава (жените на приятелите му не са така разбрани като мен, че да ги пускат сами...  Crazy).
Никога не ми е мрънкал, той се занимава с детето, ако ме няма. Е, разбира се аз не прекалявам.

# 147
Аз отивам в петък на дискотека. Не ме питайте какво ще правя до пет сутринта обач ще се размажа Mr. Green
Мисля да пийна , да потанцувам и да тормозя мъжете наоколо със своята недосегаемост. И всичко това щото ми пуснахте мухата, че видите ли в дискотеките самотните мъже налитали на чуждо. А никой не ми е налетял в петък, а съм ви разбила теориите  Laughing

Избягвай само нашите, по възможност   Naughty  Wink
Идеята ти е добра .... има само един минус .
Ще изтървеш петъчната тема в "клю"-то  Mr. Green
Пък , все ще ти налети някой под действието на алкохола , сигурно  Party

# 148

Избягвай само нашите, по възможност   Naughty  Wink
Ще изтървеш петъчната тема в "клю"-то  Mr. Green
Те да ме избягват, защо аз тях Simple Smile
И кви са тия петъчни теми дето ги пускате след 5 сутринта Shocked

# 149
Аз пък никога не съм мислила, че моят мъж никога не би ми изневерил. Мнението ми е, че всеки мъж може да кръшне, вкл. моя - нали е мъж. Не храня никакви илюзии, че точно на мен се е паднал единствения безгрешен мъж. Но със вечно залепяне до мен не планирам да го пазя, такова ми е усещането и толкоз. Той си излиза сред природата, често води със себе си и детето, не вярвам ако планира свалка да го вземе. Самата аз редовно излизам сама и не кръшкам. Да съм навсякъде и винаги с някой, мъжът ми или който и да е, не е за мен.

За мен непонятно е отношението на жените, които се кълнат, че техният мъж никога не би им изневерил, но нека си вярват и са шастливи, лошо няма  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт