Излизане по мъжки ..

• 17 166
  • 453
  •   1
Отговори
# 105
 О, Меган...какъв асортимент Mr. Green  При все обаче че въпроса ми е до 5 в дискотеката твоите отговори някак не ме удовлетворяват Mr. Green

# 106
О, Меган...какъв асортимент Mr. Green  При все обаче че въпроса ми е до 5 в дискотеката твоите отговори някак не ме удовлетворяват Mr. Green

Ами до 5 в дискотеката Thinking,пак повтарям пиене и сваляне с мацки Joy(уреждане на срещи,ако не е лесна момата Mr. Green)...

# 107
От опит знам, че има и мъже, които се катерят по планини и си палят огън в пещера, вместо да ходят по заведения, така че не подозирайте всички в едно и също хоби  Mr. Green

# 108
Да не си помисли някой , че съм пробвала от абсолютно всички варианти.... Mr. Green
А кои си пробвала? Mr. Green

Е аз не съм казала,че съм изброила абсолютно всички варианти Mr. Green hahaha Joy

# 109
От опит знам, че има и мъже, които се катерят по планини и си палят огън в пещера, вместо да ходят по заведения, така че не подозирайте всички в едно и също хоби  Mr. Green

Ти говориш за друг сорт Joy..тук се пише за дискотеките(заведенията) специално. Sunglasses

# 110

Някой подръжник на тезата за духовната нищета на мъжете, вероятно би вметнал , че и това е форма за примамка на "лесна плячка" от друг вид   bowuu... не дискотечен  .... тоест зад извисеното в планината хоби, пак се прокрадва зАдна умисъл  Wink Mr. Green

# 111
Да не си помисли някой , че съм пробвала от абсолютно всички варианти.... Mr. Green
А кои си пробвала? Mr. Green

Е аз не съм казала,че съм изброила абсолютно всички варианти Mr. Green hahaha Joy
Ами сподели де. Mr. Green Ей тъй дето се вика за статистиката. Mr. Green
 JoyИначе твоят списък в по-големият % от случаите остава в сферата на фантазиите. Simple Smile Лично мнение. Peace

# 112
  • софия
Моят не излиза по мъжки. Има двама най-добри приятели, които каним у нас на гости - обичат да идват у дома, радват се на детето, то си ляга, а ние се веселим. Симпатяги са и на мен дори ми е по-весело с тях отколкото с моите приятелки, които само се оплакват. Аз излизам 1-2 пъти месечно с приятелки на кафе, а мъжа ми гледа детето. Няма против човека. Аз имам - щото искам да изляза с него като едно време, ама няма начин. Оставяме малката на клуб за час-два ама главите ни се там-не е същото усещането. Сега ще ходим да 1 седмица на почивка - т.е. дъщерята ще ходи на почивка, а ние ще сме с нея Embarassed CrazyДа видим каква ще е .... newsm78

# 113
т.е. дъщерята ще ходи на почивка, а ние ще сме с нея Embarassed CrazyДа видим каква ще е .... newsm78

Изморителна  Sunglasses ,.... съдейки по лентичката ти  Grinning
Ама предполагам сте подготвени  Wink

# 114
palavata_monahinq , megan79 е жена с минало  Laughing
Вижте какво ако на един мъж му е слаб ангела/т.е. е к....р/ нито дневната светлина ще му пречи нито липсата на алкохол, решили да кръшка ще го направи .
Аз както излизам доста по-често от мъжът ми той вечер излиза 2-3 пъти в годината на новогодишни и служебни банкети ако е с акъла на някоя от вас /подозрителите/ кой знае в какви филми щеше да ме вкарва.

# 115
Вижте какво ако на един мъж му е слаб ангела/т.е. е к....р/ нито дневната светлина ще му пречи нито липсата на алкохол, решили да кръшка ще го направи .
Peace Това е и моето мнение. Винаги съм смятала така. Не се притеснявам повече за приятелят ми, като е някъде до сутринта, отколкото като незнам къде е през деня. Simple Smile
Аз по правило веднъж седмично "осъмвам" с приятелки по заведенията. Има много мъжки компании, но доста малка част от тях правят нещата, които вероятно жените им си мислят, че правят. Simple Smile
Всичко е човек.

# 116
  • Linz
И да не му е слаб ангелът, алкохолът и обстановката ще му го направят такъв.

# 117
Не съм съгласна, че важи на 100 %, но това си е мое мнение. Разбира се - уважавам твоето. Peace

# 118
Не знам какво е мъжкото ти обкръжение ,но излиза едва ли не че са сбирщина простаци и нерези .А, едва ли е така.

# 119
  • Linz
Нямам намерение или желание да налагам своето мнение... но помислете как действа алкохола (не съм виждала човек, на който под влиянието му да не му падат задръжките) и еротичните танци на стриптизьорките... Всеки може да се поддаде, та ако ще от желязо да е.

Общи условия

Активация на акаунт