Излизане по мъжки ..

• 17 339
  • 453
  •   1
Отговори
# 195
... Някои забравят какво е да си на работа по 12 часа и си мислят ,че отглеждането на едно малко създание е голяма тежест.Недейте така.

Всъщност това не е моето, а мнението на мъжът ми Wink както писах и преди - той определя като почивка ходенето на работа, в сравнение с гледането с дивачето Mr. Green
Явно имаш кротко дете Grinning още е малко де, не е ясно какво ще излезе, нашето след 1г. и 6 м. го прихванаха бесните та ни разказа играта Crazy не само физическата умора от търчането, но и психическа за отговорността, която носех за детето ме изстискаше, защото само ме гледаше да се обърна и хукваше да се крие.

Въпреки, че не виждам връзка м/у това и темата за обикаляне на дискотеките Sunglasses
Ако разходка + грижи за дете се брои за излизане по мъжки, че той моя мъж всеки ден излиза  Mr. Green след като вземе детето от градина, стои няколко часа с нея да си доиграе на пощадката на кафето пред блока  Simple Smile

# 196
  • Под липата
 НЯМА ФОРМУЛА , КОЯТО ДА Е ПРАВИЛНА ЗА ВСИЧКИ СЕМЕЙСТВА!  Това е извода, който си направих след всичко прочетено по темата.  yes Има мъже и мъже, същото се отнася и за жените. Ако си познаваш мъжленцето каква е стока, че ходи и  мацките му се лепят като мухи на мед - ай, сега не се вбесявай като ти сервира новината: "Скъпичко, тази вечер съм на диско с приятелите! По, мъжки бе, мило!"  Shocked - как да не му изиграеш един тиган? Има такива мъже. Не са нито мит, нито рядко срещан екземпляр от червената книга Simple Smile  Единственото лошо в случая е, че просто такъв "принц'' си е избрала жената. Не мое се превъзпита  Mr. Green! Вари го, печи го - все кози крак!  Или го харесваш такъв, или му биеш шута - друга да му мисли Simple Smile !
 Винаги съм търсила човек, на когото мога да имам доверие и който да ме уважава. Знам сега, че този човек , би отишъл на дискотека само да пийне с приятелите си и да дрънкат глупости. От опит, също, знам, че когато има сериозна връзка, той забравя , че има други жени ...такъв му е модела...странен  #Crazy   - била съм  от станата на незабелязаните жени, когато 3 пъти се запознавахме, а той и на 3-я път не си спомни , защото на първите два  беше с приятелка ( влюбен )  Така, че - хора разни!
 Ако бях попаднала на модела-женкар, кой знае каква дива маймуна щях да стана  Rolling Eyes?! Или щях да го дебна из засада край дискотеките с бухалка в ръка  smile3506, или щях да го пратя при майка му - по живо ,по здраво !

# 197
как да не му изиграеш един тиган?
Ако знаеш само как се хиля  Mr. Green

# 198
  • Под липата
как да не му изиграеш един тиган?
Ако знаеш само как се хиля  Mr. Green
Ми, тъй де!  Mr. Green За вски случай  всяка жена трябва да заучи по едно бойно движение с чугунен тиган ...  Whistling  Той и без друго за готвене не става, но е хубаво да си стои на лавичката - за зор-заман !  Laughing

# 199
сълзичка радваш ме много. Laughing Joy Joy
Откъде само да търся чугунен тиган, моят май е тефлонов. newsm78

# 200
Абе от време на време може.Вместо да ми врънка и да ме изкарва виновна за всичко да ходи,но с мярка.Разбира се аз винаги го карам да съжелява,че е излезнал.И накрая той се изкарва жертвата,а аз лошата и как всички били там,а той си тръгнал първи...бля-бля. Whistling

# 201
сълзичка радваш ме много. Laughing Joy Joy
Откъде само да търся чугунен тиган, моят май е тефлонов. newsm78

Абе и с него става ..... ако си насъбрала достатъчно , няма да ти е трудно  , нищо че е по-лек  Wink Laughing

# 202
Абе от време на време може.Вместо да ми врънка и да ме изкарва виновна за всичко да ходи,но с мярка.Разбира се аз винаги го карам да съжелява,че е излезнал.И накрая той се изкарва жертвата,а аз лошата и как всички били там,а той си тръгнал първи...бля-бля. Whistling
Е, тук вече нещата не са добре.

# 203

Ама за какво да съжЕлява човека?
И как да не е жертва?
Всеки човек,подложен на домашен терор,е жертва.

# 204
Абе какъв терор?Вие луди ли сте?Той си излиза по мъжки и накрая домашен терор.И как няма да съжалява?Как се изкарва махмурлук точно в деня в който аз съм решила да почиствам основно и тези деца.............................. Mr. GreenАз нямам никакви съмнения за това къде ходи и какво прави.Но разберете не съм излизала от 100 години.Добре,че един наш приятел се омъжи наскоро,че да видя повече от трима човека на куп.

Последна редакция: пт, 16 май 2008, 22:46 от atanaska mama

# 205
atanaska mama   защо не излизаш  newsm78 Виждам ,че бебчето ти е на 8м. и за този период си обяснявам ама преди това newsm78

# 206
Защото няма кой да ми ги гледа.Родителите ми едва ли не работят денонощно.Малкия е на кърма.Буди се нощем.Причини много и аз все немога да се вредя.Последното ми излизане вечер беше  на студентския празник през 2006г.После когато бях бременна излязохме веднъж с детето. И това е.А и сега на свадбата.

# 207
Никол детенцето ми е огън от бебе и до сега е такъв.Гледам го и не се оплаквам,че нямам помощници около мен.Като съм си го искала ще си го гледам.За кръчми не мрънкам има си време и за тях.

# 208
Защото няма кой да ми ги гледа.Родителите ми едва ли не работят денонощно.Малкия е на кърма.Буди се нощем.Причини много и аз все немога да се вредя.Последното ми излизане вечер беше  на студентския празник през 2006г.После когато бях бременна излязохме веднъж с детето. И това е.А и сега на свадбата.
Като прецениш ,че вече може да оставиш мъжът ти сам за няколко часа вечерта просто го уведомяваш ,че утре вечер в 21ч. ще излизаш и това е.

# 209
sisa788, добре де, какво значение има това за темата  Laughing дори да ми беше кротко детето, по никакъв начин не променя моето мнение и това на мъжа ми за обикаляне самостоятелно по кръчми и дискотеки, казах вече, всеки си има разбирания за семейни ценности Peace

Общи условия

Активация на акаунт