Януарчетата вече хващат с ръчички, внимание искат от всички!

• 9 715
  • 290
  •   1
Отговори
# 45
  • Троян
Аз само да кажа че се завърнах от гостито при мама и с Маги вече сме на линия.

# 46
  • На едно ветровито място...
Здравейте от мене!!
Нашия батко снощи вдигна температура,кашля ,и му е червено гърлото..съответно не е на детска градина,и аз съответно съм на тръни,заради малкото...На всичкото отгоре ,и татито ми се оплака че го боли гърло,и му е лошо- направо и на мене ми стана лошо като разбрах,явно е някакъв вирус ,и оооооохххх....Дано ,дано не разболеем бебо!!! Praynig Praynig Praynig
Това е ,не съм спала цяла нощ,и никак  не се чувствам добре.. Tired
Честито Християнче на Миа!!Живо и здраво!!
Паролата- ами тя си е същата май?!Аз съм ЗА да я има,все пак е някаква спирка,нали?
Целувки от нас !

# 47
  • София
Момичета,да се оплача: косата ми страшно взе да пада!Остава топка коса на четката ми при всяко ресане Sad.Знам,че най-вероятно е от хорманалната промяна-но какво да правя?
И на мен ми пада много косата. Май нищо не може да се направи. Нищо де, поне с теб ще се познаваме по лъснатите кубета  hahaha bowuu

# 48
  • Canada, ON
Май имаше нова парола, ама честно казано в Скайпа я писаха и не си я преписах, сори. Confused
НЯМА нова парола. Паролата е старата. Явно е имало проблеми със сайта за няколко дни.

Благодаря на DesiT все пак за новата-стара парола  Hug   Grinning

# 49
  • Варна
МИА честито християнче!  bouquet

~Тониси~ бързо оздравяване на болните и дано вие с бебчо не се разболеете! Praynig

Мama tan4e виждам, че проблемите ви са същите като при нас Heart Eyes! И на мен ми дойде цикъла и ми се струва че кърмата ми е намаляла Sad! Виктор преди си спеше цяла нощ - до 6.30-7 часа, а сега се буди в 5 много гладен eat! Беше почнал да яде 5 пъти - през 3.5-4 часа, а сега едвам издържа 3 часа Thinking.! Не знам да дохранвам ли с мляко или да избързам със захранването  newsm78! А за косата и на мен от десетина дни започна много да ми пада, но и след първото раждане бях така и след това се нормализираха нещата, затова не се притеснявам особено GrinningHug

# 50
МИА, честито християнче!

Тониси, Тед, дано дечицата се оправят по-бързо. Много е неприятно. Praynig

Силви, внимавай друг път, но искам да ти кажа че познах себе си в подоба ситуация, и аз съм от кръжока "пречат ми ръцете..."  Joy Joy Joy

# 51
Здравейте и от мен,

ние с малкия Иванчо се разболяхме много жестоко, вдигна ми 39 градуса температура на 6 май , двамата сме с много червено гърло и ужасна хрема Sad.  Отложиха ни вторият прием на пентаксима за края на май ,  трябва да преустановим разходките докато не свърши антибиотика , направо е ужасно да ти е болно детенцето! Двамата сме на антибиотик Клацид, като той трябва да го пие 10 дена  Sad

Иначе и на мен ми пада ужасно косата,  а си я скъсих доста с около 7 см. Постоянно я нося вързана да не падат косми върху бебето.

Желая ви лек ден!

А да забравих , днеска имаме годишнина с мъжа ми . 1 година семеен живот.  Черпя ви виртуално

Последна редакция: пн, 12 май 2008, 14:39 от fff

# 52
  • Бургас
Здравейте от мен ! Laughing

МИА, честито християнче!  Hug

Всички болнички дечица да се оправят бързо,че е много неприятно. Hug

Ние си ядем през три часа и това е.Падат се около 7 хранения.Не иска да му увелича количеството за да разредим часовата разлика и да се получат по-малко хранения.Но така или иначе си е същото количество за деня.Това мене не ме притеснява.

За косата и аз съм в ужасно положение,маски,шампоани,капсули,лосиони.И пак пада.Преди една седмица се офъках доста късо за нещастие на мъжа ми.Ама няма начин. Cry Надявам се скоро да се оправи и този проблем.

# 53
  • На едно ветровито място...
Благодаря ви момичета!Дано се оправим по-бързо и не разболеем дребосъка.
Стискам палци на Тедсън и fff - явно това чудо е вирус ,дръжте се , отсега нататък все такива притеснения ни чакат покрай малките,моля се дано са по-малко и по-леки...ама докато пораснат е така.То от какво друго да ни побелеят косите..
Като казах коси- и аз ръся косми навсякъде,направо ужас,избягвам да се сресвам много-много Whistling,че да не оплешивея съвсем.. ooooh! newsm78
fff-този антибиотик който са ви изписали е доста сериозен,дано се оправите бързо ,стискам палци!!

# 54
  • на плажа
 Габи, за Колийфа си спомням, че пишеше да се сложи в АМ и да стои 20 мин, но закърменето съм сигурна, защото аз го кърмя.
 И моята коса капе ужасно. Ще заблести слънцето в косите ни, май  hahaha.
 Тедка, целувки на малката сополана и да се оправя бързичко. Hug

# 55
АНДЖИ ЧЕСТИТ ПЛЕМЕННИК HugДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ  Hug
МИЯ ЧЕСТИТ ХРИСТИЯНИН HugОТ СЕГА НАТАТЪК ЖИВОТЪТ МУ ДА ТРЪГНЕ САМО КЪМ ДОБРО HugИ БОГ ДА ГО ПАЗИ ВИНАГИ Hug
Валя, на теб лек път и до моето прибиране остава вече по малко от месец Grinning Grinning
Луси, радвам се че Стефчо вече е ок Hug Тед, дано и Вили да се оправя по-бързо Praynig
За паралата, и аз съм за да е на първа спраничка, явно съм прекалено наивна за да си помисля , че някой може да злоупотриби със снимките на децата ни Simple Smile

# 56
  • до една звездичка
Мama tan4e виждам, че проблемите ви са същите като при нас Heart Eyes! И на мен ми дойде цикъла и ми се струва че кърмата ми е намаляла

Момичета, извинявам се за невежеството си,  Embarassed, обаче има ли някаква зависимост между двете - т.е., идването на цикъла и намаляването (евентуално) на кърмата?

# 57
Dega,и на мен ми се стори ,че ми намаля кърмата ,като ми дойде цикъла.След няколко дена уж се нормализираха нещата ...,ама вече и давам да суче и от двете гърди,а преди само от едната.А, може и съвпадение да е .Знам ли?

# 58
  • Варна
Аз всъщност не знам дали има такава зависимост, но забелязах,че ми е намаляла кърмата, а след това ми дойде и цикъла, и така ги свързах двете неща newsm78!

# 59
  • до една звездичка
Себе си номинирам за най-голям шемет. Тази сутрин сложих да си пека филия в тостера, и мих чиний, и да взема да забърша плота, но винаги вдигам и тостера за да махна трохите под него. Забравих че е включен и бръкнах вътре , като палеца ми опря в реотаните. Така ме удари тока, че ме разтресе цялата.  #Crazy
Силви, и аз имах подобно преживяване преди 10 години - с парти грила. Така ме светна, че щях да изхвъркна през прозореца на 4-тия етаж. По-интересното е, че до този момент си мислех, че оня ефект с щръкналата нагоре коса при подобни преживявания е само за анимационните филми Wink Оказа се, че не е Naughty И на живо се получава същото  af
А иначе и аз съм за твоята класация - днес излях прясното мляко в хладилника smile3555 Сума време се гъзурчих да подсушавам, мия, чистя, търкам и когато свърших - хоп, надигнах се и с гърба си бутнах кутията с яйцата ooooh! Не знам дали да не ходя да си лягам, че толкова героизъм за днес май ми стига Tired ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт