Обичате ли да се гримирате-24

• 16 866
  • 435
  •   1
Отговори
# 270
  • Willebroek, Belgium
Не съм съгласна с номер 5 Rolling Eyes
Нямам си никаква представа как става оразмеряването на снимката, че да има 500 ширина Rolling Eyes
Само си режа снмки с ена прогрма и това е Grinning
С номер 6 също  Rolling Eyes
Нямам си и на идея как да си напиша името на снимката Embarassed( малко тъпо от моя страна)
С номер 7 Tired
Ако някой иска да участва и например няма хубав апарат Thinking
Няма да се допусне до конкурса само заради неясните снимки ли Naughty
С номер 9 Rolling Eyes
Не са ли малко 3 дни за гласуването newsm78

С другите съм съгласна Peace

# 271
Цитат на: КАРЧЕВА
Предлагам за конкурсите да се въведат следните правила и да се копират във всеки следващ конкурс
...
  7.Да не се качват тъмни,неясни и мътни снимки.
...
smile3501 Браво за това правило!

# 272
Нямам си и на идея как да си напиша името на снимката Embarassed( малко тъпо от моя страна)

Аз също незнам как става   Thinking

# 273
  • София
Цитат на: КАРЧЕВА
Предлагам за конкурсите да се въведат следните правила и да се копират във всеки следващ конкурс
...
  7.Да не се качват тъмни,неясни и мътни снимки.
...
smile3501 Браво за това правило!

Какво браво,ти пък все едно участваш. newsm78
Нямаш право на глас. Mr. Green

# 274
  • София

Аз също незнам как става   Thinking
Момичета,това не трябва да ви притеснява!
Все някой от форума,ще ви напише имената. Wink Peace

Става въпрос за никове естествено,не за истински имена-хехе.Кой го интересува как се казвам.

# 275
Исайкова, понеже пък ти участваш  Mr. Green

# 276
Йсайкова Hug Между другото наистина е гадно когато снимките са мътни, гадно е не само за този който участва, защото колкото и да е хубав грима той остана недооценен. Както беше с Бебе Ефи Sad Въпросът сега е колко точно мътна ще е снимката, освен да си ги пускаме тук снимките и ние да си решаваме дали стават или не. На мен също не ми е ясно за ширината. Rolling Eyes

# 277
  • София
Исайкова, понеже пък ти участваш  Mr. Green
Все  в повече конкурси съм участвала от нея. Naughty Mr. Green

# 278
  • София
Йсайкова Hug Между другото наистина е гадно когато снимките са мътни, гадно е не само за този който участва, защото колкото и да е хубав грима той остана недооценен. Както беше с Бебе Ефи Sad Въпросът сега е колко точно мътна ще е снимката, освен да си ги пускаме тук снимките и ние да си решаваме дали стават или не. На мен също не ми е ясно за ширината. Rolling Eyes
Добре де Аничке,точно така.
След като не ехубава снимката-просто няма да гласуват за нея.
Аз не съм съгласна някой да определя доколко е добро качеството....Винаги може някой да се заяде и да каже,че някъде си му била размазана снимката на даденич човек.И какво не му е супер добър апарата и няма да се допусне... newsm78
Ами ако една от снимките е недобре фокусирана,а другите две са супер,пак ли ще е отстранен? newsm78 Crossing Arms

# 279
Цитат на: Исайкова
Разбира се, че участвам във гласуването (както и самата ти).  Mr. Green

# 280
  • Willebroek, Belgium

Не става въпрос за участието в гласуването а в конкурсите Mr. Green

# 281
  • София
Да но правилата са за тези,които участват.
Първо ще се отчетат техните мнения,
после нашите с теб . Wink Mr. Green

# 282
  • София
Ми ето според мен как стоят нещата.

по №3-не всеки който иска да участва,може да ползва програми,смятам,че чрез грима могат да се прикриват дефекти,така че не е нужна програма,тя изопачава нещата и лицето не стои истинско.

по №5-Незнам какво толкова сложно виждате в оразмеряването,аватарите и подписите как си ги оразмерявате?Не е проблем да се поясни как става номера. PeaceОК,може и да не е 500 ширината,но все пак 300 знами малка снимка,на която нищо не се вижда добре,нали целта е да се гледа грима,да може да се вникне в техниката.Няма да показвам колко участнички качват егати ситните снимки,сакън да не се види некоя пъпка ли кво ли незнам.

по №6-естествено че става въпрос за никовете,като се сейвне снимката се записва ника, там къзето пише img примерно и има цифри,на мястото на цифрите се дава възможност да си напишеш и картоф ако щеш.

по №7-какво чудно има,като е мътна снимката кво ше видиш,че да гласуваш,все пак да не забравяме че се гласува за грима,не за участничката като такава,кво сте против не ми е ясно.

по №9-ок,направете ги 5 ако искате,просто по мои наблюдения тва е много време,ето от два дни насам няма кой знае ква променя в гласовете,повечето са гласували.Тя и 50 дни да стои анкетата все ще влезне някой гост или новорегнал се и ще си пусне гласчето.

# 283
  • София
А я да видите какво се сетих.Помните ли снимките на Тополинка.
Не бяха с добро качество,.а?
Но въпреки това беше една от фаворитките PartyЗАщото грима й беше супер. Sunglasses

И какво кой ще прецени дали да влезе в играта,или не?А,а? Mr. Green

/написах го преди Карчева/

# 284
  • София

по №9-ок,направете ги 5 ако искате,просто по мои наблюдения тва е много време,ето от два дни насам няма кой знае ква променя в гласовете,повечето са гласували.Тя и 50 дни да стои анкетата все ще влезне някой гост или новорегнал се и ще си пусне гласчето.

Има промяна.
Трият се гласове. Mr. Green Joy

Общи условия

Активация на акаунт