Забравени сладки

• 98 007
  • 206
  •   1
Отговори
# 120
  • Plovdiv
Котка, благодаря за страхотната рецепта   bouquet   bouquet    bouquet
Днес обрах точките в офиса с тези сладки и тъй като скоро ще имам рожден ден ми заявиха, че торта може и да няма, но от тях трябва да има  Mr. Green

# 121
  • На планетата Земя
Поздравления за невероятната рецепта!

Това беше едно от най-ефектните неща, които приготвих тази Коледа. Ето ги моите творения.

Котка    bouquet

# 122
А ето и моите:

Страхотни са!
А за Котка   bouquet

# 123
Изглеждат страхотно сладките! Особено ме впечатли, че не са сухи като целувките и утре ще се пробвам да ги приготвя.

# 124
 Hug Hug Благодаря на всички, много се радвам, че ви харесва рецептата!

Но моят последен опит беше неуспешен, готвих за празниците в последния момент /около 99 неща наведнъж Mr. Green/ и явно в суматохата нещо беше попаднало в купата с белтъците, така че не пожелаха да станат на сняг. Изядохме си за утеха шоколадовите фъстъци, които бях приготвила за пълнежа.
Това, между другото, е добра идея - да се сложат направо шоколадови фъстъци или шоколадови стафиди /но това е много сладко, може би трябва да се намали захарта в белтъците/. Може и шоколадови лешници, но трябва да се начупят, защото са по-едри.

# 125
Преди половин час ги метнах във фурната за да изненадам сина и мъжа ми като се върнат, че са големи почитатели на целувките. Искрено се надявам опитът ми да е сполучлив Rolling Eyes Rolling Eyes
 Rolling Eyes

# 126
  • София
Аз пък съм ги метнала преди повече от два часа, на 50 гр. но засега не са се втвърдили изобщо. Ще ги увелича на 100-120.

# 127
Здравейте момичета,
Абе моите нещо не се получиха , а имах доста белтъка след направата на торта "Тирамису" 7 белтъка , но нещо не ми се получи сместа много рядка стана и никаква форма, почти се съединиха като блат. Тая сутрин като отворих фурната те не са изсъхнали напълно абе отделят се от хартията.Дойде ми нещо наум дали не се сложат и малко натрошени чаени бисквити и да се налеят във форма от мъфини , но не много дебела плънка и така за такива като нас на които не им се получава толкова гъста смес вместо да се изхвърля, ще имат все пак някаква форма. Иначе на вкус са перфектни, но калорийни бомбички.Чао чао.

# 128
Е,и аз да се похваля. Станаха точно както трябва.Само много сладички ни дойдоха - та се задържаха цял ден  Laughing Аз ги пекох около 1и1/2 ч ,после ги извадих /да стопля вечерята/ и после ги върнах обратно във фурната.Имаха ле-е-еко бежов оттенък ,но бяха вкусни. За нашият вкус -трябва да се намали захарта,и може би да се сложат малко стфиди или сушени плодове - за свежест.Котка, рецептата наистина е чудесна    bouquet Чудя се на тези на които не им се разбиват белтъците-не може ли да се изпече един общ блат и да се направи целувчена торта.Нека, който има опит с целувчена торта- да сподели. С жълтъците може да се направи Печеното мляко с ориз от темата за Турската кухня

# 129
я и аз да похваля забравените сладки  Hug чудесни са, въпреки че ползвах шоколад за готвене/но пък с ядки/ и в движение се наложи да пускам фурната/много бързо изстива и моята/, пък после я забравих, та....
но и на вид, и на вкус станаха чудесни, благодаря, Котка   bouquet

# 130
Е страхотни са.Поздравления за рецептата.На мен пък шоколада ми беше малко и сложих  шок. вафла на парченца. Пак станаха супер.

# 131
Котка, вчера ги направих и дъщеря ми ги обяви за най-вкусното нещо, което е яла. Спазих точно рецептата, точно след три часа отворих фурната и ги опитах - невероятно хрупкави и се топят в устата. Благодаря много за рецептата!  bouquet

# 132
Чудничко, наистина smile3521 Ама ме интересува горе-долу каква е бройката на получените сладки. На снимките виждам задоволителен брой ама по спазения грамаж ли са правени?  newsm12 Сори за неумния въпрос.  smile3506

# 133
  • София
Tоку що ги метнах във фурната. Изключих я и ще я отворя след 3-4 часа. Дано са се получили. До сега сполучлив опит с целувки не съм имала, данос е получи сега.

# 134
  • Варна
Направих ги и ще докладвам утре сутринта резултати. Домързя ме да режа на малки парченца орехите и шоколада,та ги скучах наедро. Фурната ми беше гореща от печенето на месото преди това, че се наложи да я чакам да поистине.

Благодаря на Котка за нетрадиционната рецепта. За първи път се осмелявам да правя целувки, всъщност.

Станаха страхотни, истински бижута на външен вид. Домашните ги одобриха. Не знам как ще ги опазя до 23, приготвила съм ги за подарък.

Последна редакция: вт, 21 дек 2010, 08:44 от кали 08

Общи условия

Активация на акаунт