Пак земетресение?

• 41 035
  • 1 290
  •   1
Отговори
# 1 200
Шшшшт. Оспамихте темата. Ама ха.

# 1 201
  • София
Не усетихте ли нещо преди 2минути, в Редута съм в едни кафе....

# 1 202
  • София-в сърцата на моите деца
http://www.emsc-csem.org/index.php?page=current&sub=list&view=1
Ето тука пише, че нищо няма!Хайде , стига паники, че животът ще мине покрай вас , докато чакате да друсне!!! Peace

# 1 203
  • София
И аз съм там, но нищо не усетих.
Излизам с децата и дано не ни затрупа предстоящият силен трус, че отиде манджата от ДК.

М/у другото най-черните ми мисли са, че това не са затихващи, а предшестващи трусове, но гледам да не мисля за това

# 1 204
  • София-в сърцата на моите деца
Хайде да мислим по-позитивно! Хайде без черногледство! Животът е толкова хубав и децата са толкова красиви, че всичко  това е само едно изпитание, да ни научи , кои са най-ценните неща в живота!!! Hug

# 1 205
http://www.emsc-csem.org/index.php?page=current&sub=list&view=1
Ето тука пише, че нищо няма!Хайде , стига паники, че животът ще мине покрай вас , докато чакате да друсне!!! Peace
Не е гаранция, че не е имало трус. Мисля, че просто нашите сеизмолози не пращат данни в европейския център за по-слабите трусове. Но гледам, че чехите например са си регистрирали земетресение със скромните 2,1, ама ние сме над тия неща явно  Crazy

# 1 206
някой да е чел 24 часа?..Получих една информация,че там пише,че в събота се очаква трус и то доста силен от първия? Shocked

Последна редакция: ср, 19 ное 2008, 13:17 от Eti123

# 1 207
извинявам се,но бях дублирала ..

# 1 208
  • София
Е, как пък го сметнаха точно за събота! Никой не може да предсказва земетресенията с такава точност. Дори японците, дето ги тресе постоянно.

# 1 209
Ужас,дайте по-хубава новина,макар че RadostinaHZ е права  Peace, никой не може да го предвиди!

# 1 210
АЗ не искам да стряскам никого( на мен малко ми трябва и съм готова),но исках да разбера дали е вярно?Било предположение на някакъв доцент.

# 1 211
От силните трусове насам нито едно не съм усетила, за добро или зло. Днес в клюкарски вестник бях поместили някаква статия с огромни букви, че ни чака 9 по Рихтер...Проф. Гюров го бил обявил преди години още, а сега казвал, противно на всички други експерти, че имало още натрупана енергия и, че се очаква силен трус  Sad Знам, че трябва да мисля позитивно и реално нищо не зависи от мен, но ми причернява...Май не трябва да чета нищо повече...егати  Rolling Eyes И 24 часа не съм чела.

# 1 212
От силните трусове насам нито едно не съм усетила, за добро или зло. Днес в клюкарски вестник бях поместили някаква статия с огромни букви, че ни чака 9 по Рихтер...Проф. Гюров го бил обявил преди години още, а сега казвал, противно на всички други експерти, че имало още натрупана енергия и, че се очаква силен трус  Sad Знам, че трябва да мисля позитивно и реално нищо не зависи от мен, но ми причернява...Май не трябва да чета нищо повече...егати  Rolling Eyes И 24 часа не съм чела.
на мен точно това ми казаха...но не исках да пиша  9 по Рихтер...че...

# 1 213
Днес в клюкарски вестник бях поместили някаква статия с огромни букви, че ни чака 9 по Рихтер...Проф. Гюров го бил обявил преди години още, а сега казвал, противно на всички други експерти, че имало още натрупана енергия и, че се очаква силен трус  Sad Знам, че трябва да мисля позитивно и реално нищо не зависи от мен, но ми причернява...Май не трябва да чета нищо повече...егати  Rolling Eyes И 24 часа не съм чела.
Неее, умирам от страх!  Shocked  Sick   #Crazy Не е съвсем нищо да не зависи от нас! Ето сега веднага взимам решение, че в петък вечер след работа тръгваме на някъде! И се надявам, че на 200 км. дори да се усети, няма да е толкова страшно, ако евентуално има нещо. 
Не мисля, че е правилно да се крие информация, да се подценяват и игнорират всички теории, които не ни изнасят, и да се смята, че нищо не може да се направи. И после пак да се каже "Ами то ни изненада..."

# 1 214
Хайде укротете малко топката Stop
И аз се притеснявам значително и следя изявите на проф. Гюров. Това, което чух с ушите си в интервю беше, че предрича нов трус цитирам "на 19 (т.е. днес) или  27 плюс минус един два дни" с интензицет около 4, т.е. какъвто вече ни тресе. Вероятността прогнозите му да се сбъднат е около 30 процента, което беше потвърдено и от шефа на сеизмолозите на БАН - не като гаранция, че ще стане, а като констатация за успеваемостта на прогнозите му дотук. А защо е избрал точно тези две дати (те даже са и повече) - защото днес е май новолуние, а на 27 не знам си какво луние и той свързва земетресенията с подреждането на Луна-Земя и Слънце.

Историята започва да ми мирише на развален телефон. Споко.

Последна редакция: ср, 19 ное 2008, 13:48 от solaris

Общи условия

Активация на акаунт