Пак земетресение?

• 41 168
  • 1 290
  •   1
Отговори
# 645
Второ земетресение беше усетено тази сутрин в 7:03 ч. на територията на София.

До момента от Геофизичния институт на БАН не са потвърдили силата и епицентъра на труса.

Очаквайте подробности!  - От news.bg

# 646
  • София
И аз го усетих, даже се събудих от него. По-слабичко беше от първия трус, но си се усети. Абе я да ви питам и този ли беше вертикален?

# 647
  • Букурещ
Бях полубудна, усещането беше отврат,
в хола целите стени са напукани от снощи със следи от земетресението през 2002г, сега просто стана още ''по-красиво''

Този път май беше хоризонтално. Точно в 7ч02.

# 648
  • в центъра

До момента от Геофизичния институт на БАН не са потвърдили силата и епицентъра на труса.

Очаквайте подробности!

Това къде го чу?????

# 649

Очаквайте подробности!

Това къде го чу?????
И аз прочетох това във Фокус нюз, тук има само за Гърция  http://www.emsc-csem.org/index.php?page=current&sub=list

# 650
Радио Хоризонт съобщи. В момента го казват, 3,5 по Рихтер.

# 651
Sad Sad
още едно преди секунди...
какво става?!?  Sad
E как какво? Според Поци Земята просто е изпуснала газове..... отново...... Laughing Laughing

# 652
  • Букурещ

Очаквайте подробности!

Това къде го чу?????

www.dnes.bg

# 653
Аз бях и съм будна... тъкмо си мислех как искам всичко да е утихнало вече и се обяснявах колко се изплаших от снощи.. вдишах дълбоко въздух и си казах "Е, това беше.." и чух "брр брр..", аха да си помисля "О, не !!" и разтресе - разплаках се дори, защото се разочаровах  Sad
потвърждавам: имаше тътен, беше супер кратко, обърнаха ми си още веднъж вътрешностите  Sad

# 654
  • София
Пак имаше тътен и го усетих вертикално, пиех си кафето и не мислех въобще, че може пак да има......

# 655
  • в центъра
И аз прочетох това във Фокус нюз, тук има само за Гърция  http://www.emsc-csem.org/index.php?page=current&sub=list

И аз го прочетох тва, за тва питам. Дали е едно  и също  newsm78 newsm78 newsm78

# 656
  • София
Хора твърдят че са усетили трус и около 5 през ноща.

# 657
  • Между хотелите
3,5 степен по скалата на Рихтер е второто регистрирано на територията на София земетресение

16 ноември 2008 | 07:23 | Агенция "Фокус"

София. Второто земетресение, което разтърси тази сутрин София, е от 3,5 степен по скалата на Рихтер. Това съобщи за Агенция “Фокус” говорителят на Министерството на извънредните ситуации Владислав Прелезов, който се позова на данни от Сеизмологичния институт на БАН. Епицентърът на труса вероятно е бил в центъра на София. Трусът е регистриран в 7,05 часа. Към момента няма данни за пострадали и материални щети.

# 658
Пак имаше тътен и секунди след това се усети трус! Ужасно! Ние се събудихме от тътена. Вече не мога да заспя.

# 659
  • София
Много събудили се....
Аз отворих очи и след няколко секунди ме разтресе...може ако е имало тътен той да ме е събудил, но не помня нещо да съм чула....

Общи условия

Активация на акаунт