Пак земетресение?

• 41 031
  • 1 290
  •   1
Отговори
# 855
  • София
Добро утро, ние таз сутрешното не сме го усетили - проспали сме го.
За първи път виждам Европейския сайт - ми то общо взето всеки ден си друса някъде  ooooh! Blush
Аз снощи до като асимилирам какво е, то спря.Смайват ме различните инофмации които чета в мненията в дира.Дали наиситна са верни или хората си имат склонност да украсяват нещата  Thinking чак паднали книги, картини и т.н.....не ми се вярва ...   newsm78

# 856
  • София
Добро утро, ние таз сутрешното не сме го усетили - проспали сме го.
За първи път виждам Европейския сайт - ми то общо взето всеки ден си друса някъде  ooooh! Blush
Аз снощи до като асимилирам какво е, то спря.Смайват ме различните инофмации които чета в мненията в дира.Дали наиситна са верни или хората си имат склонност да украсяват нещата  Thinking чак пданали книги, картини и т.н.....не ми се вярва ...  newsm7

и на мен не ми се вярва, аз като сложа нещо кьопаво и то си пада и без земетресение Laughing

# 857
  • София
Доколкото зная, по време на самия трус трябва да се стои в къщата, на безопасно място, доколкото такова съществува. След първия трус, бързо се бяга навън.

# 858
  • София
Доколкото зная, по време на самия трус трябва да се стои в къщата, на безопасно място, доколкото такова съществува. След първия трус, бързо се бяга навън.

хм? дълго време след труса, а и ако има вторичен такъв летят тухли, керемиди, какви ли не щуротии...безопасно е, ако можеш да избягаш бърза на открито пространство, на поле...аз живея в центъра, около мен няма открито пространство...

# 859
Искам да питам/примерно Поци, или друг запознат/, какво е значението на дълбочината на труса? Кой вариант е най- добър?Защо на сайта нашето и други земетресения са с червено, а други не?

# 860
  • София
Мда, аз съм на 11-тия етаж и докато слезна .....
така че си стоим тука и чакаме  Rolling Eyes

# 861
  • София
В червено май са потвърдените със сигурност! newsm78

# 862
  • София
Искам да питам/примерно Поци, или друг запознат/, какво е значението на дълбочината на труса? Кой вариант е най- добър?Защо на сайта нашето и други земетресения са с червено, а други не?

отдолу има легенда:
Legend:
Manually reviewed location
Automatic location computed by EMSC.
Event reported by another agency.

# 863
Здравейте! Колкото и да не ви се вярва и в нас паднаха рамките със снимките от секциата и няколко парфюма. Детето беше само в стаята и много се уплаши и само повтаряше "Нешо пана" А и аз как се уплаших щото мъжа ми беше на работа и ние сами! Ние сме на 8 етаж в Илинден и може би затова така силно го усетихме. Дано само тези да са били за 200 години напред!  Praynig

# 864
...като ви чета и настръхвам  Tired
Не съм преживявала заместресение с години  Peace
дано това е било последното и повече не се повтаря  Praynig

Едно време като бяхме малки си спомням за едно доста разтърсващо - тогава татко ни караше да стоим под масата със сестра ми - там си бяхме направили убежище и по няколко часа не искахме да излезем  Wink

# 865

отдолу има легенда:
Legend:
Manually reviewed location
Automatic location computed by EMSC.
Event reported by another agency.
Ахаа, ясно.А за дълбочината на труса?

# 866
  • Sf
По-плитките се усещат по-силно и носят повече разрушения. Плитко се води до 100 км.

# 867
По-плитките се усещат по-силно и носят повече разрушения. Плитко се води до 100 км.
Благодаря ти!

# 868
  • София
Не ми стигат земетресенията, ами от сутринта вият сирени полицейски до безобразие. То не беше веднъж, не беше два пъти...

# 869
Не ми стигат земетресенията, ами от сутринта вият сирени полицейски до безобразие. То не беше веднъж, не беше два пъти...

В кой кв. си?
И на мен ми се стори, че чух, но по Т. Александров нон стоп минават линейки  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт