Пак земетресение?

• 41 541
  • 1 290
  •   1
Отговори
# 255
Само докато ви чета ме хвана шубето.  Shocked

# 256
[В София като се копае по-надълбоко и вадят морски пясък. Не знам дали го знаете това  Peace
опппппппппппппа, стига,де! Joy Joy

Whistling Малко да раздвижим усмивките,
но не сме стабилна зона за земетресение,
това е ясно.  Peace

# 257
  • София
Поцко, тревицата ти е малко силна брато  Peace
Joy Joy Joy Joy Joy
..ами излизайте на палатка..и атакувайте супермаркетите Joy Joy

Само не разбирам къде е забавата  Confused
Както виждаш никой не се паникьосва, но не се гаври със страховете ни
те СА ОСНОВАТЕЛНИ!!!

# 258
Ето сеизмологична карта:

Така като я гледам, земетръсна си е София.

# 259
  • софия
аз бях на тоалетната чиния! реших че съм я счупила, защото се разклати Mr. Green
мъжа ми каза че аз не излизам от филм на Кустурица - ако на мен не ми се случи нещо комично.....няма на кой!!!

# 260
Мисля - че Поци е прав - че е добре да има такива трусове за да няма по сериозни - по този начин се освобождава енергия . Но чесно казано това сега ми приличаше на някаква удърна вълна по скоро като от взрив ?!

Peace И аз така мисля, не че не се уплаших де, напротив  Shocked

addrianna, и аз съм в Младост. Яко разтресе, ние сме на 9ет.

Сф е една от земетръсните зони, но не държи първото място  #Crazy  newsm78

# 261
pebs, keyana, Rima, kaigi, лято!, Амели, ofi, ТраЛаЛа, Mrs. Lovett, Ники., krisitop, fanita, Trudi, RadostinaHZ, T@LI, tanini, Муци, Gugalinka, borianna, liani, kiflichkata, мона лиза, усмивка08, elixa, Tssvety, Eichhornchen, Вени***, само за снимка, krasimilo, ioni79, Ellito, sillsav, М@я, yovanka, mery_poppins1, еlito, Сиси ♥♥, ivana04, dannyangel, доня КОПРИВА, Serpentine, rangelova, Селма, kojota, Поци, ninochka, em4eto, *Rozichka*, treisy, borboryana, simba21, Bamfi, Ангелина, nellii, Катюша, peonia, kasito, vins, get_real, Рапунцел, Margi, zori13, maimunka, EliMeli, desyta, Magrat, nikol83, Tanya_B, Зи, nymeria, bilkata, danika06, RумиK, mishe, ra4e, Вълкът с дълъг ник, Eachtra, Rhiana, Izida, DoGma_PrObe, Linet, kleopatra_r, Galya S, rehab, Ескарина, elidik, Чефо, dadinka, bobvan, tumbelina, *Selena*, online, lili28, mi6onka, e4e_bubole4e, arvada, veka, Dona, misLinka, jvruchka, desitka*, мармашотка, Спящата красавица, Mambina, muki, Jilda, miramar, steli76, Аля, Cvetina-71, etomira, neo, yana kr, emi_bademi, anmarie, Tedi_, fanta, Tata_Star, Alma Svenson, nineto_boy, tatyana_77, Naneto, Geraldine, viv4o, Доре, liony, Caroly, ОП, ^ Jana^, _bebka_, Binito (+ 97 Скрит/и) и 78 Гости преглежда(т) тази тема. ooooh! ooooh! ooooh!

....тук, ако всички сме с пълни като мойте гащи....
....е, няма по- миризлива тема, тогава....за всички времена ooooh! Crazy

# 262
  • София
Добре де, само аз ли продължавам да се съмнявам, че е било земетресение...  newsm78

# 263
.
Знам от геолози, че София е много стабилна и заметресенията не са страшни.
.
....
...София е една от най- силно земетръсните зони в страната...
Грешка Peace
Ами?

Грешката е вярна, иска да каже.

# 264
  • София
България се намира в силно земетръсен район.
Иначе за ваденето на пясък, айде да не пишем смешни работи.
Правят се хидрогеоложки проучвания, те дават точната характеристика на почвите, които съвсем не са идентични на цялата софийска територия.

# 265
  • София
И при нас Дружба 1 няма хора навън.

# 266
  • София

В София като се копае по-надълбоко и вадят морски пясък. Не знам дали го знаете това  Peace
Тук май навсякъде е било дъно на море, даже и Белоградчишките скали.. Ама от изкопи за строежи, които не са толкова дълбоки.. не разбирам много от това, чество казано.
По-прителснително ми е за полилея на Рушка точно като пропадане ми беше и на мен усещането. Ние сме в ниска къща и пак разтресе геройски. Според приятеля ми са галерии или челопеченски взривове. Даже като му поразмина първоначалното стресване и каза - айде още един военен склад продадоха...

и аз така знам - подпочвени реки и огромни галерии, може да се откъснал таван на някоя или нещо подобно. Това доста се различаваше като усещане от земетресенията, които съм усещала до сега.
Оправих си цитата, извинете

# 267
хора, ок, щом е вертикален, не се клатят лампи и се усеща и по ниските етажи, ама нормалн ли е при земетръс да има такъв тътен, като то взрив?

# 268
pebs, keyana, Rima, kaigi, лято!, Амели, ofi, ТраЛаЛа, Mrs. Lovett, Ники., krisitop, fanita, Trudi, RadostinaHZ, T@LI, tanini, Муци, Gugalinka, borianna, liani, kiflichkata, мона лиза, усмивка08, elixa, Tssvety, Eichhornchen, Вени***, само за снимка, krasimilo, ioni79, Ellito, sillsav, М@я, yovanka, mery_poppins1, еlito, Сиси ♥♥, ivana04, dannyangel, доня КОПРИВА, Serpentine, rangelova, Селма, kojota, Поци, ninochka, em4eto, *Rozichka*, treisy, borboryana, simba21, Bamfi, Ангелина, nellii, Катюша, peonia, kasito, vins, get_real, Рапунцел, Margi, zori13, maimunka, EliMeli, desyta, Magrat, nikol83, Tanya_B, Зи, nymeria, bilkata, danika06, RумиK, mishe, ra4e, Вълкът с дълъг ник, Eachtra, Rhiana, Izida, DoGma_PrObe, Linet, kleopatra_r, Galya S, rehab, Ескарина, elidik, Чефо, dadinka, bobvan, tumbelina, *Selena*, online, lili28, mi6onka, e4e_bubole4e, arvada, veka, Dona, misLinka, jvruchka, desitka*, мармашотка, Спящата красавица, Mambina, muki, Jilda, miramar, steli76, Аля, Cvetina-71, etomira, neo, yana kr, emi_bademi, anmarie, Tedi_, fanta, Tata_Star, Alma Svenson, nineto_boy, tatyana_77, Naneto, Geraldine, viv4o, Доре, liony, Caroly, ОП, ^ Jana^, _bebka_, Binito (+ 97 Скрит/и) и 78 Гости преглежда(т) тази тема. ooooh! ooooh! ooooh!

....тук, ако всички сме с пълни като мойте гащи....
....е, няма по- миризлива тема, тогава....за всички времена ooooh! Crazy

Тя ми замисира още в момента, в който се написа, че имало първо
взрив и тътен, а после трус.  ooooh!

# 269
  • София
При нас отначало тресна надолу, след което си ме залюля на два пъти наляво и надясно както си лежах на леглото. А за сеизмичните зони в София - знам от застрахователи, които уж били правили проучвания за София, има две ужасно сеизмични дъги - едната е в подвитошкия район, а другата около гара Поуене (където съм и аз), а най-безопасно било към Надежда.

Общи условия

Активация на акаунт