Пак земетресение?

• 41 159
  • 1 290
  •   1
Отговори
# 660
И да е имало през нощта нещо, аз от 3 до 7 спах и съм го пропуснала. Сега и на мен не ми се заспива повече

# 661
  • в центъра
Пак имаше тътен и секунди след това се усети трус! Ужасно! Ние се събудихме от тътена. Вече не мога да заспя.

Какво спане??? Направо се паникьосах!!! Егати лиглата се оказах!!!

# 662
Пфф, събудих се десет минути преди това и така ме сви стомаха, чак ми се додрайфа. Сега разбрах защо. Плюс това при мен беше тътен с два вертикални удара. На последен етаж съм, усещането беше такова.

# 663
3,5 степен по скалата на Рихтер е второто регистрирано на територията на София земетресение

16 ноември 2008 | 07:23 | Агенция "Фокус"

София. Второто земетресение, което разтърси тази сутрин София, е от 3,5 степен по скалата на Рихтер. Това съобщи за Агенция “Фокус” говорителят на Министерството на извънредните ситуации Владислав Прелезов, който се позова на данни от Сеизмологичния институт на БАН. Епицентърът на труса вероятно е бил в центъра на София. Трусът е регистриран в 7,05 часа. Към момента няма данни за пострадали и материални щети.

Явно доста съм се стреснала вчера, стори ми се по-силно  ooooh! Да си сверят часовнците тия хора  Crossing Arms

# 664
Не е много голямо успокоение, но вчера беше драстично по-силно от това последното.
Хлапето вкъщи, което "има опит" от труса след Челопечене, буквално подскочи от ужас и се разплака, а през лятото не му мигна окото.

Сега не се чу толкова силен звук. Ако това е било 3,5 не знам как вчерашното са го измерили само на 4.

# 665
  • в центъра
Ако това е било 3,5 не знам как вчерашното са го измерили само на 4.

Що бе? Силничко си беше и това, след като се събудих .... а съм заспала в 4 снощи, щото кучето виеше пред вратата ...

# 666
  • Sofia
хора страх ме е , събудих се може би минута преди това. незная колко силно беше, но леглото ми подскочи.

# 667
Значи не сьм луда!Имаше си пак Crazy

# 668
Какво правят тези от Сеизмологичния Институт, да дават сводки през 30 мин., ще има ли още трусове, затихват ли, не ли?

# 669
Да бе верно да кажат какво да очакваме.Много ме интересува къде му е епицентъра,ще има ли о= ее въпроса

# 670
Не е много голямо успокоение, но вчера беше драстично по-силно от това последното.
Хлапето вкъщи, което "има опит" от труса след Челопечене, буквално подскочи от ужас и се разплака, а през лятото не му мигна окото.

Сега не се чу толкова силен звук. Ако това е било 3,5 не знам как вчерашното са го измерили само на 4.

В кой район на София си?

# 671
При мен земетръса се появи в съня ми, събудих се с усещането, че леглото се тресе, но мислех, че си въобразявам. Аз съм на 6 етаж в Младост 2.

# 672
  • Букурещ
Това от снощи е било повече от 4, ако това е било 3.5
Може да има още.

# 673
  • София
Поради липса на достатъчно официални съобщения, Dnes.bg призовава своите читатели от София да предоставят кратка информация за състоянието на кварталите (където в живеят) в коментарите под новината. Благодарим ви!

Егати смехорията.

# 674
  • в центъра
Какво правят тези от сеизмологичния център, да дават сводки през 30 мин., ще има ли още трусове, затихват ли, не ли?

Незнам те кво правят, ама от ТВ Европа май не са събудили, съобщават, че няма жертви от вчера, а за днес - нищо!!!
Явно всички освен нас СПЯТ !!!!!

Общи условия

Активация на акаунт