Пак земетресение?

• 41 107
  • 1 290
  •   1
Отговори
# 720
Някои хора по форумите спрягат идеи, че витоша се събуждала и туку вземе, че изригне  Shocked Shocked Shocked

Ааааа, защо не пият кафе тия хора, земетресението ми стига  ooooh!

# 721
  • Linz
Някои хора по форумите спрягат идеи, че витоша се събуждала и туку вземе, че изригне  Shocked Shocked Shocked
Няма шанс, не бой се Joy

Аз съм в Симеоново и трусът тази сутрин го усетих по-силно.

# 722
И с асансьорите също. Мои съседи се юрнаха снощи да слизат с асансьора. Аз по-добре да си седя вкъщи, отколкото да излизам.

# 723
  • София

Знам, само исках да кажа, колко много е имало, не силата.
Аз като гледам този сайт, преди не го знаех, явно съм неинформирана Simple Smile земетресения стават нон-стоп.

# 724
  • София

мъжо предлага да сме отидели за няколко дни в търново....
Хе,какъв мъж...
Моя не мога да го накарам да стане.Но стане ли веднага изчезваме на някъде.

# 725
  • в центъра

Тва го слушах и преди 25-30 години при някакво заметресения, на хората им се причуваше бучене от Витоша и започна тълкуването!!! Нали сме специалисти по всичко... я си стойте тук, че Търново е по-близо до Стражица

# 726

Хе,какъв мъж...

Моя и детето спят като пънове  Crazy

# 727
  • София

... мъжо предлага да сме отидели за няколко дни в търново....

София и Г. Оряховица са с най-драстична история в българските земетресения.

тъй е ама сега е в софия....може и в шумен да ни прати...мен нещо чак такава паника не ме е фанала....

# 728
Витоша я спрягат да изригва от има няма 10 години  Joy

П.С. Аз пък проспах втория трус.
Котката ми преди малко повърна два пъти, може да е предназнемувание, че идва трети трус  Whistling

# 729
  • София

Хе,какъв мъж...

Моя и детето спят като пънове  Crazy

и мойте спят, той и на вчерашното спа, аз ходя да го будя да питам дали е усетил...е ни единия път не усетил нищо моля ви се....

Та тоз наистина ли е бил хоризонтален този път....и епицентъра някъде по към витоша???
А как пък така се мести този епицентър...

# 730
  • Sf
Аз съм в Симеоново и трусът тази сутрин го усетих по-силно.

Като гледам картата и данните, то някъде под Симеоново или Драгалевци трябва да е било.
Снощи беше 14 км източно от Перник, 17 км ЮЗ от София. Сега е 22 км източно от Перник, от София 11 км на юг.

# 731
единствено по ЕВРОПА казаха за земетресението,че нямало жертви и е било в района на южен парк...

# 732
Добре де, нали за снощното казаха, че е било под Южния парк. В крайна сметка къде е било? И защо един час след труса ни една медия нищо не е съобщила.

# 733
Току-що по Хоризонт казаха, че затихвали трусовете!!! Били следтрусове тези, нормално било. Второто е с епицентър - центъра на София.

# 734
  • София
Добре де, нали за снощното казаха, че е било под Южния парк. В крайна сметка къде е било? И защо един час след труса ни една медия нищо не е съобщила.
Щот сме загубена държава. Whistling
Току-що по Хоризонт казаха, че затихвали трусовете!!! Били следтрусове тези, нормално било.
Ми това ще кажат:)

Общи условия

Активация на акаунт