Пак земетресение?

• 41 112
  • 1 290
  •   1
Отговори
# 705
По улиците е съвсем спокойно. Никакви кучета не вият.
Няма жив човек навън.

# 706
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Снощи се изплаших страшно много, терперех дълго след това Sick Децата спяха, и не усетиха нищо, слава Богу Praynig Ние сме в южен квартал,където се води епицентъра, на 9 етаж - няма да ви казвам как се разлюля блока-2 пъти, придружен със силен трясък.Всички хора от отсрещният блок излязоха на терасите, и започнаха да си говорят по между си -  чувствах се странно,много странно,и много изплашена Shocked 

И се замислих - защо вече никой не ни прави обучения,как да се реагира в такива ситуации, къде в София можем да се скрием с децата,със семействата си,едно време се знаеха местата, а сега - ок,излизаме на улицата/ако успеем да преборим съседите по стълбите ,щото е ясно какво ще се случи,и това че си с две спящи деца,едва ли ще ги трогне:crazy:/ и после - накъде Thinking Tired Rolling Eyes

И тази сутрин го усетихме, малкият вика "Мамо,бум" Crazy, ама нали сме тренирани от снощи - някак по-спокойно го приех...и пак си зададох въпроса - ако стане по-страшно - къде да бягаме newsm78 Rolling Eyes Rolling Eyes

# 707
  • София
а този път пак ли вертикално го водят?

# 708
Ааа, ясно, часовете са 2 назад - пише го горе - погледнете където пише current time! Peace

А възможно ли е разликата в силата която почувствахме да идва и от дълбочината? Тази сутрин е било само 2 км дълбочина, докато вчера - 20 км.

# 709
  • в центъра

Е то и ние сме си в къщи като гледам  Joy Joy Joy

# 710
Водят грънци, аз инфо по-подробно не виждам никъде засега

# 711
  • София
Живея в Красно село. усетих ги и двата, но естествено и двата пъти си помислих друго,че климатика се е включил, защото като се включва и стената се тресе и вибрира. Много съм тъпа, не можах да разбера, че са земетресения, а не климатик #2gunfire

# 712
Като гледам се редуваме с Гърция, и тях ги е дръннало след нас.

# 713
  • София-Лагера
Абе не знам на каква дълбочина е било ,но липсата на информация по телевизията е най-страшно.
Добре че ви има вас

# 714

Не е магнитуда, споко  Peace

# 715
  • в центъра

А възможно ли е разликата в силата която почувствахме да идва и от дълбочината? Тази сутрин е било само 2 км дълбочина, докато вчера - 20 км.

Вероятно, то като гледам и епицентъра не е на съвсем същото място като градуси, за тва се питам, дали това са затихващите трусове  newsm78

# 716
  • София
Някои хора по форумите спрягат идеи, че витоша се събуждала и туку вземе, че изригне  Shocked Shocked Shocked

мъжо предлага да сме отидели за няколко дни в търново....

# 717
05.03 е 07.03 - 2 часа разлика от стандартното време сме
Да, по Гринуич.

# 718
...Всички хора от отсрещният блок излязоха на терасите, и започнаха да си говорят по между си...

Това се отнася за снощи предполагам.
Голяма грешка това с терасите.

... мъжо предлага да сме отидели за няколко дни в търново....

София и Г. Оряховица са с най-драстична история в българските земетресения.

# 719
  • в центъра
Абе не знам на каква дълбочина е било ,но липсата на информация по телевизията е най-страшно.
Добре че ви има вас

Хе, хе, бая сме луди май!
Мъжа и детето спят, аз изтерясвам  тук!

Общи условия

Активация на акаунт