Пак земетресение?

• 41 120
  • 1 290
  •   1
Отговори
# 690
# 691
  • София
Май ще събирам багажа и ще отидем някъде извън София. Вече съм се паникьосала.
И аз мисля същото да направим,жалко,че мъжа ми не  е на това мнение.... Confused

# 692
Ако и в 5 през нощта е имало, ще да е било доста слабо - аз съм будна цяла нощ (не от страх, просто проспах съботата  Laughing ) и нищо не съм усетила.  Thinking   А на това сега подскочих. Впрочем и на мен вчерашното ми се струва че е повече от 4, но не с много.

# 693
И снощи, и тази сутрин го усетихме-тъкмо станахме с малкия и отивахме към банята,когато ни разлюля,да не говорим че снощи,явно си е било силно,като отидох в банята и кремовете бяха паднали от огледалото.

# 694
  • в центъра

Не е това, направете си рефреш и ще видите и това БГ. Тва в Гърция е много на юг, не сме го усетили!

# 695
Не е имало в 5ч., стига

Не е това, направете си рефреш и ще видите и това БГ. Тва в Гърция е много на юг, не сме го усетили!

От часовата разлика в сайта е бре жена, стига

# 696
  • София

Само да питам от коя часова разлика?? С Гърция сме в един часови пояс.

# 697
  • София
Снощи помислих че в гардероба пада нещо,чак после разбрах.Сутринта в леглото ме разлюля и ме събуди/силно казано че имам двама дето цяла нощ се кокорят/
Тези от Бан все едно на нас чакат,спят ли на почивка ли са?
Пишеше че имало екипи на Гражданска и говорели с уплашени хора,някой да е видял?

# 698
05.03 е 07.03 - 2 часа разлика от стандартното време сме

# 699

В сайта = 2 часа назад. И вчера писаха 20:08, после го поправиха на 22:08, след това на 22:11

# 700
  • в центъра

От часовата разлика в сайта е бре жена, стига

Абе не се излагайте, има за България - ето тук http://www.emsc-csem.org/index.php?page=current&sub=detail&id=110520
Не виждате ли, че тва в Гърция е до Атина как ще го усетим на 500 км толкова силно

# 701
Май отново в Южните квартали се е усетило по-силно. Аз съм в Борово и впечатленията ми са, че беше като сила същото, само че като че ли бяха два удара, тоест по-продължително. Не знам за уличните кучета, ама моя нищичко не усети. Спа като порче до момента. После подскочи и се разшава. Снощи ми беше малко все тая, в смисъл не се притесних, ама днеска нещо започвам да се шашвам.

# 702
  • София

В сайта = 2 часа назад. И вчера писаха 20:08, после го поправиха на 22:08, след това на 22:11

Разбрах   bouquet

# 703
  • Tам през Атлантическия океан
Момичета сутринта имало ли е нещо  Rolling Eyes към 7 ч китайската дрънкулка закачена на корниза ни  се раздрънка малко  Rolling Eyes

# 704
  • София

Виж в Турция на 14.11 какво е било

Общи условия

Активация на акаунт