Пак земетресение?

• 41 099
  • 1 290
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Извинявам се ако е коментирано, но все си мисля да приготвя някакъв багаж за всеки случай. Освен дрехи, вода, храна, документи ,пари и неща за първа помощ какво сте сложили?

Телефони и зарядно за кола.

Хаха за какво са ти телефони и без това като друсне малко и после сума време няма връзка. Представям си ако е по-силно сигурно няколко дни след земетресението ще има връзка с мобилните Simple Smile

# 751
  • в центъра
Не хващам много изгреви.
Ама днешният ми задържа вниманието.

И беше ли красив?Ние тука нямаме такъв хоризонт Sad

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Абе хора, счупихте ми главата!
Тук сме в темата за паника, а вие обсъждате изгрева!

Кви хора сте, незнам  Shocked Shocked

# 752
Не зная за връзка, но ми направи впечатление, че последните 2 труса в Гърция са почти с един епицентър, но втория е по-силен  Rolling Eyes

# 753
Добро утро./не че е много добро де/
Вчера си легнах с дрехите,даже не си свалих и лещите.
Днес се събудих точно преди труса и го усетих както си трябва.
Беше по-дълъг от вчера и със сигурност хоризонтален,бях легнала по гръб на леглото.
Сега като стане детето почвам да приготвям някаква чанта за всеки случай.
Не ми е спокойно ама хич.

# 754
Хайдеее,стягайте дисагите...че то,ако друсне с все сила няма да имате време да реагирате,пък камо ли и багаж да помъкнете

# 755
Исайкова, знам, то си беше риторичен въпрос.   bouquetАма пусто ме е яд на такива неща. То от дезинформираност ли го правят или от това, че не искат да паникьосват хората. Мен не ме интересува да пуснат проста констатация, че е имало трус, интересува ме дали ще има и информация в тази насока. Другото го усетихме.

ПС: Аз си имам един сак готов, който си е в стенбай състояние. Че имам и съседи, които си палят апартаментите. Винаги трябва да съм нащрек. Wink
ПС2: Бимбо, мисля, че Холограма имаше друго предвид. Sunglasses

# 756
  • в центъра
Не зная за връзка, но ми направи впечатление, че последните 2 труса в Гърция са почти с един епицентър, но втория е по-силен  Rolling Eyes

Да но са на майната си, мноооого надолу в Гърция!!!!

# 757
Незнам дали ви е направило впечатление,но при нас имастрашно много улични кучета.
Честно казано нито едно не чух да вие.
Знам,че преди земетресение стават много нервни и неспокойни.
Също така знам,че излизат много мравки и умряла риба във водните пространства.

# 758
Цитат
През следващата седмица се очакват вторични трусове. Нормално е да има такива и те ще са от степен около или под 4 по скалата на Рихтер, уточниха от института.

От Фокус, много успокоително  Crazy

Да но са на майната си, мноооого надолу в Гърция!!!!

Да, ама нали последващите били затихващи  Rolling Eyes

# 759
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Не хващам много изгреви.

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Абе хора, счупихте ми главата!
Тук сме в темата за паника, а вие обсъждате изгрева!

Кви хора сте, незнам  Shocked Shocked

Изгрева е прекрасно нещо,радвам се че малко се разведри темата Peace А паниката е последното,което ни трябва - даже не ми се и мисли,какво ще стане,когато по улиците излязат 2 милиона паникьосани хора ooooh! ooooh! Peace

Това,което ни трябва е надежна информация и добър инструктаж Peace

# 760
Епицентърът на второто земетресение е на 5 километра от София

16 ноември 2008 | 08:12 | Агенция "Фокус"

София. Епицентърът на земетресението, което бе усетено тази сутрин в столицата, е на 5 километра от София, съобщи за Агенция “Фокус” Емил Ботев, ръководител на секция "Сеизмология" в Геофизичния институт към БАН.

# 761
  • в центъра
Незнам дали ви е направило впечатление,но при нас имастрашно много улични кучета.
Честно казано нито едно не чух да вие.
Знам,че преди земетресение стават много нервни и неспокойни.
Също така знам,че излизат много мравки и умряла риба във водните пространства.
Абе за уличните незнам, ама домашното ми снощи до 4 часа ви, а сега ме гледа темерутски и мляска, та доста ме притеснява !!!

# 762
  • София
тъпото е, че ако се включат медии изобщо то те всяват само допълнителна паника. като Дарик Радио, може ли точно сега да ми припомнят прогнозите на проф. Еди кой си...

но това по ТВ е невероятна простотия - когато са убили някой веднага се пуска извънредна емисия, а нещо такова, което засяга наистина всички ни си го бодват на шапката...

# 763
  • София
Ама са 3 труса в Гърция.Първия е най-силен.3.6.нищо,че е на Крит.
Втория 3.1.Третия 3.3.

Отивам и моя багаж да спретна Simple Smile Whistling

# 764
Зарядно - за кола. И другото - също е важно.

Не хващам много изгреви.

Беше странен. Много облачно небе и вътре едно ококорено слънце без ореол, като луна.
Сега вече започва да си пуска лъчите  Laughing

... Абе хора, счупихте ми главата!
Тук сме в темата за паника, а вие обсъждате изгрева!...

Въпрос на приоритети. Ти що си си избрала "паниката".

... Хаха за какво са ти телефони и без това като друсне малко и после сума време няма връзка... Представям си ако е по-силно...

Не очаквам да си представиш всичко.

Общи условия

Активация на акаунт