Пак земетресение?

• 41 065
  • 1 290
  •   1
Отговори
# 1 170
  • София
седя си пред компа, до южен парк съм, нито съм чула, нито устила каквото и да било...

# 1 171
Момичета мисля че колкото и смешно да звучи не е зле да се приготвиме за голямия трус. Shocked ooooh!аз вече почнах да ставам по няколко пъти нощем от страх

# 1 172
DIVA_ORHIDEQ, как ти хрумна?
Не е смешно.

# 1 173
Да не психясваме все пак.
Явно беше слабо, гледам, че не го отчетоха в онзи сайт.

# 1 174
  • София
Добре де, какво толкова ви тревожи, хората 1000 пъти повториха, че очакват затихващи трусове да има цяла седмица.....
И също, че това е по-добрия вариант.

# 1 175
И как точно да се приготвим за големия трус?

# 1 176
Добре де, какво толкова ви тревожи, хората 1000 пъти повториха, че очакват затихващи трусове да има цяла седмица.....
Именно.
Спокойно, хора, спокойно.

# 1 177
През ноща имаше трус, мисля че беше 5.50 някъде.

Те казаха хората че ще повтарят, но уж нямаше да се усещат. Иначе аз си държа багажа приготвен до вратата, защото човек никога не знае  newsm78

Иначе е доста неприятно непрекъснато да си под напрежение и в очакване че трябва да излетиш скоростно от къщата, с бебе и дете  Rolling Eyes

# 1 178
  • София
Момичета мисля че колкото и смешно да звучи не е зле да се приготвиме за голямия трус. Shocked ooooh!аз вече почнах да ставам по няколко пъти нощем от страх
Еййй, заради подобни компетентни психясали изказвания, вече няма да чета темата!
Ами приготви се, акъл явно не ти пречи  Peace
Иначе и едно силно успокоително може би ще ти подейства по-добре от мислите за големия трус!
Хайде стига всяване на паника, че с това на никой не може да се помогне...

# 1 179
  • София
През ноща имаше трус, мисля че беше 5.50 някъде.

ако беше 5,5 надали някой изобщо щеше да го проспи....ти това как го останови...

# 1 180
  • София
Имаше предвид 6 без 10 часа, мисля Simple Smile

# 1 181
  • София
а, така по-става Simple Smile

Иначе бяха казали, че от затихващите може да има и до 3 по рихтер, така, че може да се усещат някои от по-силните...до колкото помня...

# 1 182
Голям трус може да се случи по всяко друго време и без предупреждение. Също пожар или наводнение...или хиляди други гадории. Може ли да сме постоянно облечени, обути и с подготвен багаж?

# 1 183
  • София
Нищо не съм усетила тази сутрин, а бях будна още в 5 часа.

# 1 184
  • Все на втория етаж
Аз от събота все имам усещането, че ме друса, така че тези не съм ги отчела за които говорите. Все ми се люлее под краката. Tired Щом се замисля и всичко започва да ми се върти.

Общи условия

Активация на акаунт