Пак земетресение?

• 41 107
  • 1 290
  •   1
Отговори
# 1 155
току-що пак се разтресе леко

Тресе си леко от около половин час - наблюдавам една чаша с вода тук, до мен.

# 1 156
  • София
В неделя лично ги видях милите гълъбчета...осеяли цялата поляна около люлките  Sad Стреснах се като ги видях , грабнах детето и тръгнахме в друга посока. Оглеждах по другите поляни, но там нямаше.  Помислих се, че някой луд ги е застрелял или са убити с прашки...но нямаше кръв. Сигурно са отровени... Cry

# 1 157
Това преди малко и аз го усетих, но беше много леко.

Дайте линк за тези гълъби. Нищо не съм разбрала. Shocked

# 1 158
За какви гълъби говорите?!  Shocked Аз нищо не съм чула, но като ви чета - звучи зловещо.
Между другото, знаете ли как може да си направите импровизиран индикатор за трусовете?! Връзвате един ключ (или нещо друго - метално) с конец и го закачате да виси свободно от дръжка на шкаф например, слагате една по-тясна чаша отдолу и ключа виси вътре така че да не докосва стената или дъното на чашата, но като го залюлеете лекичко да дрънне. Аз си направих във всяка стая такова приспособление уж за да не параноясвам постоянно, но въпреки това все ми се струва, че ми трепери под краката.  Rolling Eyes

# 1 159
Ей, кажете подробности за тези гълъби, че ми стана интересно, а не мога да изчета всичко........ smile3516

На коя поляна? Да не би да е в Южния парк?Нали казаха, че някъде там бил епицентъра?

# 1 160
  • София

Стига пък и вие с тези гълъби...сигурно някой е надробил нещо с отрова за уличните кучета и те са го изяли. Какви газове ?!?

Това тръсче към 17ч се чудех какво е...дали комшийката тътри нещо или е земетресение. Реших, че психясвам и го игнорирах. Явно си е било земетресение.

# 1 161
# 1 162
Е, може и от нещо да са се отровили.
А толкова ли много са били или 4-5 умряли гълъби и голяма паника!!!

# 1 163
Това за гълъбите е ужасно!

Днес последно колко труса е имало?

# 1 164
Усетихте ли ?Пак имаше земетресение....кратко беше  #Crazy

# 1 165
  • Linz
Усетихте ли ?Пак имаше земетресение....кратко беше  #Crazy
Тази нощ може би 3-4 пъти ми се стори, че ми се раздруса леглото. Може да си въобразявам вече, не знам.

# 1 166
Хайде пак друсна

# 1 167
  • София
Кога???

# 1 168
Преди 2 минути, този път тук се разлюля - предишните предимно се чуваха като взривове .

# 1 169
Към 9:10 някъде днес,а през ноща съм спала явно дълбоко,че не съм усетила нищо!  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт