Пак земетресение?

• 41 114
  • 1 290
  •   1
Отговори
# 1 140
Ето излезе и в сайта http://www.emsc-csem.org/index.php?page=current&sub=list&view=1. Гледах по БТВ един сеизмолог, който каза, че всъщност тия данни се пращат от нашите специалисти във Франция.

То си го пише на сайта: ....

Не съм го видяла.newsm78 Embarassed

# 1 141
  • София
А аз този път ни усетих, нито чух....бях на лекции в овча купел Simple Smile

# 1 142
Мами, дали не можем да използваме енергията си за нещо по-полезно.

Нека съставим списък какви неща от първа необходимост бихте подготвили за вас и децата, ако трябва да се изнесете временно от къщи поради природно бедствие? Даже се чудя дали да не пуснем такава тема, мисля, че може да е полезна...

# 1 143
  • София
Оооо,аз съм готова със сака още от 1-вия трус,вътре има за бебето малко дрехи+мляко+шише,и за нас по една блуза+панталон+обувки.Мисля,че няма да има време за обуване,а в тоя студ без обувки...А иедин спален човал Peaceсака седи до вратата,но дано не се налага Praynig
А аз съм доста претеснена заради гълъбите дето са измрели,най вероятно земята е изпуснала някакъв газ,а защо никой не казва нищо newsm78

# 1 144
# 1 145
Какво толкова ужасно видя тук? Това е една от най-оптимистичните теории, които съм чела за въпросната дата  Grinning

# 1 146
Какво толкова ужасно видя тук? Това е една от най-оптимистичните теории, които съм чела за въпросната дата  Grinning
Ами тва че е се едно дали сега или 2012 ще мреме

# 1 147
За сега не съм сигурна, но тогава няма да е Wink

# 1 148
  • Все на втория етаж
А аз съм доста претеснена заради гълъбите дето са измрели,най вероятно земята е изпуснала някакъв газ,а защо никой не казва нищо newsm78

Malko офф, но вчера пропуснах това за гълъбите. Какво казаха? Има ли общо със земетръсите? Rolling Eyes

# 1 149
  • София
Ами, точно,че нищо не казаха newsm78 а ако няма общо според теб от какво са измрели?

# 1 150
  • Ку-куландия
Мъжът ми говори с човека който пази люлките и той каза, че са си кълвали нещо и в един момент са излетяли, след 2-3 секунди обаче са почнали да падат умрели. Shocked

# 1 151
  • Linz
току-що пак се разтресе леко

# 1 152
  • София
Мъжът ми говори с човека който пази люлките и той каза, че са си кълвали нещо и в един момент са излетяли, след 2-3 секунди обаче са почнали да падат умрели. Shocked

Може да са отровени.

# 1 153
току-що пак се разтресе леко

тва не усетих

# 1 154

Може да са отровени.
И аз така мисля.

Общи условия

Активация на акаунт