Добра треньорка по плуване във Варна за басейн Приморски

• 131 231
  • 468
  •   1
Отговори
# 210
Здравйте,искам да запиша 2годишния си син на плуване,къде бихте препоръчали?
Благодаря!

# 211
  • Варна
Здравйте,искам да запиша 2годишния си син на плуване,къде бихте препоръчали?
Благодаря!
В дом Младост има плуване за бебета,те се водят такива.Не мога да ти кажа кога са часовете,трябва да отидеш на място и да попиташ. Peace

# 212
Записвам се в темичката защото се интересувам от индивидуални тренировки за дете на 2г и 8 месеца. Днес ходих в Ориндж фитнес и много ми хареса, но нямат свободни часове в удобно за мен време. Ще се върна да ви доизчета. Виждам че има и други подходящи места.

# 213
Момичета разбрах че Вилия Палаузова давала и  индивидуални уроци във вилата си по пътя към Виница. Някой има ли информация дали все още приема деца да плуват там. Инфото ми е от преди 2 лета.

# 214
  • Варна
Момичета разбрах че Вилия Палаузова давала и  индивидуални уроци във вилата си по пътя към Виница. Някой има ли информация дали все още приема деца да плуват там. Инфото ми е от преди 2 лета.
До колкото знам само лятото работи. Peace

# 215
 Колко ли е температурата на водата и в съблекалните и на басейн ,,Приморски?  http://tvdarts.com/index.php?option=com_content&view=article … -56&Itemid=40

Последна редакция: пт, 10 фев 2012, 11:33 от Мариана Колева

# 216
  • Варна
В съблекалнята и салона със сигурност е топло, последно водих дъщеря ми в понеделник, тя не плува, но другите деца от отбора - да.

# 217
  • Варна
Знам че не е много по темата, но може ли да споделите някакви детски продукти, ако сте използвали за сухата кожа след плуване?

# 218
Здравейте!
Синът ми навършва утре 40 дни и бих искала да го водя на плуване. Моля Ви, някой, ако знае, да ми каже къде се предлага тази дейност във Варна. Благодаря Ви предварително! Grinning

# 219
# 220
# 221
Здравейте!
Синът ми навършва утре 40 дни и бих искала да го водя на плуване. Моля Ви, някой, ако знае, да ми каже къде се предлага тази дейност във Варна. Благодаря Ви предварително! Grinning
Мисля, че в Дом Младост има плуване за малки бебенца. Майките влизат в басейна с бебчетата. Не знам дали има ограничение на долната възрастова граница и дали е достатъчно чист басейна, но можеш лично да провериш. Дано съм била полезна.

# 222
Здравейте!

Shocked Верно ли има плуване за толкова малки бебенца?

# 223
Абе Младост за 40 дневно бебе!?!?! Няма нормален човек който да го препоръча. При всички случаи търсете басейн с течаща вода. За толкова малко бебе аз лично бих препоръчала вана, но незнам инструктор във Варна, който да са заеме с обучение.

# 224
Абе Младост за 40 дневно бебе!?!?! Няма нормален човек който да го препоръча. При всички случаи търсете басейн с течаща вода. За толкова малко бебе аз лично бих препоръчала вана, но незнам инструктор във Варна, който да са заеме с обучение.

Peace Миналата година водихме сина ми там, на външния басейн, беше позеленял-блатясал. Sick ooooh! Отделно не бях доволна от треньорката.

Общи условия

Активация на акаунт