Пролет пукна, хей! ФЕВРУАРЧЕТО лудей!

• 16 989
  • 300
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Здравейте и от мен!

Олимпия много сте сладки всички, толкова щастие струи от снимките ви, много ви се радвам  Hug !

Мама Ели, браво на вас, добре че навреме го откри проблема, сега си наваксва с говоренето  Grinning

Атракция, щом на Бужи това му е мотото замисляй се по въпроса наистина да стане батко  Laughing

nevenska, добре дошла в отбора     bouquet

Данида, мъжка мама ще си ти, супер   smile3525

Нинче, няма ли някакви занимални или ясли, или пък не ви се иска да го оставяте още?Браво на Ники за резултатите , дано това я мобилизира повече да учи и да няма време да се депресира  Simple Smile

Стефи,браво на Марти , толкова възпитано дете и аз не съм виждала  Grinning

Ние сме добре, мен вчера ми оперираха крака.Честно казано си мислех, че ще е по-елементарна и безболезнена операция, но не беше така  Sad Със спинална упойка ми я правиха и извадиха едно късче, което отиде за изследване. Както и да е, вече съм по-добре, куцукам, но стъпвам по малко.

Чао и приятна вечер   babydust7

# 16
Ели, радвам се,че си добре  Hug Пиши по-нататък как протича възстановяването ти  Peace

# 17
Айде и аз да се разпиша -за да не загубя темата!
Дидунчо много красива тема и тези пеперудки -моя малкия не ми дава да продължа заглежда се Crazy в тях и недава да продължа надолу!
и ние сме като МАМА НИНА и с шише с биберон и като махнах биберона се замести със шишето и няма отърване и през ноща също си го търси. и със пампер сме още неиска да казва и това е а иначе като сме в къщи ходи по блузка а надолу гол и сам си сяда на кукуто а после почва да пляска с ръчички и ме вика- Мамо Кола има чиш -или аки!  Неможе още да казва Никола и си вика -Кола!
Добре дошла на новата мама! И бързо оздравяване на Божи!

# 18

и ние сме като МАМА НИНА и с шише с биберон и като махнах биберона се замести със шишето и няма отърване и през ноща също си го търси.
Същата картинка е и при Бужи - откакто махнахме бибата, непрекъснато смучи мляко нощем.

# 19
Здравейте и от нас.Simple Smile
Ние от 3 дни сме махнали шишето.Казах му,че сме го изхвърлили и няма да му купим защото вече е голям.Първата нощ по плака малко,но сега само повтаря "мамо дай шишето"аз си замълчавам нарочно и той си вика "то е на боклука" и си заспива.Дано повече не се сеща за него. PraynigА с памперса хич ни няма,само вчера единствено си каза,че ще ака.Да се надяваме,че леко по лека ще започне да си казва.
Еми това е от нас,желая ви лека и спокойна вечер. Heart Eyes

# 20
Здравейте!
От мотане насам-натам с децата нямам време да драсна 2реда...
Еликс, пиши как си днес, боли ли те крака, как се възстановяваш?
Преди 2дена бяхме в зоопарка - цели 5часа, страхотно е за разходки  Peace И в най-големите жеги е прохладно от дърветата, има кафенета, има къде да се хапне, има пейки за почивка, атракции за децата...
Предлагам среща на февруарчетата там  Hug
Вчера пък бяхме на басейн цялото семейство в х-л Принцес - е, няма такива емоции  Laughing
Аз с бебка сидяхме навън, имаше шезлонги на тревата, а Коки, Джули и Мариос се къпаха до посиняване в студения басейн  Laughing
Коки го измъквахме от водата всеки път с рев и трепереща от студ брадичка, днес пак крещи "Искам на басейна, къде ми е баскета (банския)?"  Joy Има си нов бански и го носи и вкъщи  Laughing
По-късно ще кача малко снимки.
Хубав ден на всички  Hug

# 21
Здравейте!
nevenska, добре дошла!
danida82, още един мъж ще лудее в твоята къща! Grinning Само да сте добре и двамката и да го посрещнеш с любов! Heart Eyes
Atrakcia, как е батко Бужи? Мина ли му гърлото?
stefaniika, браво на Марти за доброто възпитание и галантност Laughing Ама, че сладур!
mama nina, хич не се изненадвам, че Ники се справя така добре с тестовете. Българчетата са много по-интелигентни от американчетата. Имам един кръщелник в LA, който направо е шашнал учителите. На 7 е, а покрива нормативи за 9-годишен. Началото е било трудно за Ники, но успехите и тепърва предстоят! Peace
elix, куцукаш ли по паркове и градинки или си почиваш в къщи? Боли ли те крачето? Как ти е кръста след упойката, чувала съм, че боли?
OLYMPIA, много дълги разходки си правите. Прибирате ли се за следобедния сън на Коко или и той спинка навън?
Моите родители видяха Калоян вчера за няколко часа и го намират за доста пораснал и променен. Не го бяха виждали от два месеца. Големи прегръдки и целувки бяха, но пак сме на разговори по телефона по няколко пъти на ден. Дечко изобщо не търпи да му обяснявам, че баба е на работа и няма време да говори с него.  Rolling Eyes Пищи, моли се, носи ми всички телефони и докато не и чуе гласа не мирясва. Само като чуе "Здравей, бабино котенцееее" и направо се разтапя!  Crazy

# 22
  • София
Хелоу Simple Smile!

Аз съм доста по-добре, вече си ходя почти нормално , съвсем лека болка се усеща, но няма начин. Мама Ели, не ме боли кръста, даже не си спомням да ме е болял, обаче на дясната ръка имам огрооомно синьо-лилаво петно от спукана вена  Close  което ще си го нося поне месец, може да ме сбъркат с наркоманка.

Олимпия
, отдавна се организираме за зоологическата и нищо  Confused Най-хубаво е през седмицата, уикенда има навалица, така че аз съм на линия. Само, че до средата на другата седмица съм тук.

Черешка не е писала откакто идваха в Токуда, дано всичко е ок при тях.

Атракция, оздравяхте ли вече?

И ние сме със шишето, през деня не чак толкова, пие и от чаши и от сламки, обаче при заспиване задължително си го иска.
Сега се борим с обличането, по цял ден иска да е гола и направо вече съм  Crazy

# 23
Привет!
Бужака от днес е на ясла отново, здрав Simple Smile Да се надяваме,че ще се задържи така по-дълго време  Praynig

# 24
Здравейте!

Невенска, добре дошли.

Олимпия, страхотни снимки. 
Атракция, браво на Бужи и никакво разболяване повече.
Данида82, лека и безпроблемна бременност. Бях пропуснала тази новина. Много се радвам. Браво за успешното и бързо махане на шишето.
Елих, бързо възстановяване. Радвам се че си по-добре.
Стефи, браво на Марти, много е възпитан.

Ние вече сме по-добре. Изкарахме гнойна ангина и тъкмо да тръгнем на ясла, започна страхотна кашлица и то почти денонощно през 15мин. Сега вече е по-добре, но хремата и няма край. Така че и тази седмица сме си в къщи.
По повод говоренето, смятах че казва много малко неща, но изведнъж започна да говори много  и то свързани по две по три думи. Вече мога да се похваля, че сме без памперс, само през нощта, но тази нощ беше суха. Не само че си казва, но и държи сама да се обслужва. Взима си кукото и си сваля гащите. Аз помагам само при дигането. Случва се като се заиграе с деца да се изпусне но рядко. Днес дори говорих с учителките от яслата, вече и там да ходи без памперс. До сега не даваха, че било студено. Надявам се и там да свикне да казва. Ще видим от понеделник как ще е работата. 
Биберона отдавна нямаме. Само нощем си иска шишето-НАНА предимно го ползва за гушкане. През деня си пием от чаша или със сламка.
Да се похваля че успяхме да се запишем в детската градина до нас. Малък град сме, но пак си иска познат. Ще ни преместят там март.

Засега стига толкова че май прекалих.
До скоро
 Hug Hug Hug

# 25
Честит рожден ден, Тони, каквото си пожелаеш в днешния ден да ти се сбъдне, бъди много обичана и щастлива!
Аз напоследък не намирам време за темичката ни, но и вие с доста бавно темпо я изписвате. Надявам се вече да съм по-свободна, за да се включвам по-често.

# 26
Честит рожден ден на Тони, жива, здрава и мнооого щастлива!

Честит имен ден на Коко на Олимпия, много здраве!
Честито и на всички именици!

И да почерпя - днес имаме годишнина от сватбата  Heart Eyes

# 27
  • Пловдив
Честит рожден ден на Тони! Много здраве и късмет!

Честит имен ден на Коки!

Честита годишнина, Атракция! Още дъъълги години семейно щастие и да го отпразнувате подобаващо!

Невенска, добре дошла!
Тинка, поздравление за памперса и това, че ще ви вземат на детска градина! Аз упорито подавах молби, но навсякъде ме отрязаха, чак септември 2009 ще я вземат.
Ние също сме без памперс, даже аз веднага свалих и нощния, защото от край време ми се събужда суха. Само гледам, ако се събуди през нощта по някакъв повод да я сложа на гърнето и нямаме проблеми. В тази връзка да споделя, че си купих чаршафи на Памперс, еднократни се водят и ми вършат чудесна работа. Един път не чух Румяна, че ме вика и се беше изпишкала в леглото, всичко си попи и нямаше поражения. Peace
За биберона - само се приспиваме с него, не мисля още да настоявам да го махаме. А вечерното мляко - 1-2 пъти в седмицата се сеща за него и аз с удоволствие й давам, тя и без това пие само вода през деня, не иска сокове, не иска айрян и плодове почти не яде, така че поне малко витамини да навакса от него.

В петък живот и здраве ще тръгваме за Велинград, за 2 дена да отпочинем малко. Първо мислехме само двамата с мъжо, но после решихме да вземем и малката, май не можем вече без нея  Laughing Времето няма да е много хубаво като гледам, но вече сме резервирали и връщане назад няма Confused
Коки го измъквахме от водата всеки път с рев и трепереща от студ брадичка, днес пак крещи "Искам на басейна, къде ми е баскета (банския)?"  Joy Има си нов бански и го носи и вкъщи  Laughing
Руми е същата, другите пищят като ги вкарват в басейна, ние пищим на излизане и чак до стаята. А вкъщи си носим новите джапанки  Mr. Green Бански още не съм купила, има 2 от мин. година, които ще й станат.
В тази връзка, дайте ми идеи какво правите, когато детето ви казва на басейна, че има пиш или ако? А на плажа като ви каже? Миналата година Руми си вършеше работите на плажа, но мен ме беше срам честно казано  Embarassed И някак не ми се вижда естествено да я изпишкам в морето, макар че ние възрастните често си го правим  newsm78

# 28
Честит имен ден на празнуващите! Честит рожден ден, Тони!!!   bouquet

Мами, възмутена съм от нещо, което разбрах днес - искат по 3лв за Удостоверение за Предучилищната  Shocked  Все пак е държавно детско заведение  ooooh!  Все едно да си платиш разпечатването на дипломата  Crossing Arms   Много се ядосах. При това набор на страница е най-скъпо 2лв /това е рядкост даже/, а аз имам и образование за компютърен набор и предпечат, че и ще си плащам за това  #Crazy  Нямам думи. Сега за тържеството ще вземат по-малко сладки и ще дадат парите за Удостоверенията. Купихме хубав стол за госпожите като подарък и искахме торта да занесем /събрани са пари от родителите/, но не можело торта, защото нямало кой да чисти после  Shocked  Добре че Сузи завършва и няма да се занимавам повече с тия хора. Рони е в яслата там, но мисля при първа възможност да я преместя  Crossing Arms
Айде, излях си яда, много ме е яд.

Снимките са чудесни, ОлимпияHug
Краси, радвам се, че се включваш  Flutter  Сега като е хубаво времето и наистина не останаха много хора, които да пишат в темичката  Mr. Green

Отивам да се опъна малко, докато Рони спи! Хубав ден на всички!

# 29
Хайде на почерпката! Party

Живи и здрави да са всички празнуващи!
Много смях и летни лудории пожелавам на Коко на Олимпия!
Тони, честит рожден ден! Щастлива дълголетнаца да бъдеш!
Атракция, дълъг и щастлив семеен живот!
Еликс, скоро и хорце ще тропкаш! Кофти е, че дойде време за къси ръкави, но ти пък не и обръщай внимание на синината.
Кате, приятно прекарване във Велинград!
Рибче, не се ядосвай, нищо не можеш да направиш, освен да си платиш. А за тортата  newsm78 ... Предложете друга почерпка, ако са им втръснали торти /соленки, баница, сладки, хапки.../

Последна редакция: ср, 21 май 2008, 15:38 от mama-eli

Общи условия

Активация на акаунт