Олимпия много сте сладки всички, толкова щастие струи от снимките ви, много ви се радвам
!Мама Ели, браво на вас, добре че навреме го откри проблема, сега си наваксва с говоренето

Атракция, щом на Бужи това му е мотото замисляй се по въпроса наистина да стане батко
nevenska, добре дошла в отбора

Данида, мъжка мама ще си ти, супер

Нинче, няма ли някакви занимални или ясли, или пък не ви се иска да го оставяте още?Браво на Ники за резултатите , дано това я мобилизира повече да учи и да няма време да се депресира

Стефи,браво на Марти , толкова възпитано дете и аз не съм виждала

Ние сме добре, мен вчера ми оперираха крака.Честно казано си мислех, че ще е по-елементарна и безболезнена операция, но не беше така
Със спинална упойка ми я правиха и извадиха едно късче, което отиде за изследване. Както и да е, вече съм по-добре, куцукам, но стъпвам по малко.Чао и приятна вечер

в тях и недава да продължа надолу!
А с памперса хич ни няма,само вчера единствено си каза,че ще ака.Да се надяваме,че леко по лека ще започне да си казва.
Има си нов бански и го носи и вкъщи
което ще си го нося поне месец, може да ме сбъркат с наркоманка.

Все едно да си платиш разпечатването на дипломата
Много се ядосах. При това набор на страница е най-скъпо 2лв /това е рядкост даже/, а аз имам и образование за компютърен набор и предпечат, че и ще си плащам за това
Нямам думи. Сега за тържеството ще вземат по-малко сладки и ще дадат парите за Удостоверенията. Купихме хубав стол за госпожите като подарък и искахме торта да занесем /събрани са пари от родителите/, но не можело торта, защото нямало кой да чисти после
Сега като е хубаво времето и наистина не останаха много хора, които да пишат в темичката