Пролет пукна, хей! ФЕВРУАРЧЕТО лудей!

• 16 987
  • 300
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте, мами! С малко закъснение искам да ви благодаря за пожеланията за моя щурчо  Hug
Честит рожден ден  Тони! Много здраве, щастие и късмет!
Честит имен ден, мамо Ели   bouquet
Честит имен ден, Еликс   bouquet
Живи и здрави да са всички празнували!
Честита годишнина, Атракция! Дълъг и щастлив семеен живот   bouquet
harmony_broken, и аз съм блейка, щом не съм те познала  Embarassed А и сега съм с такъв сивкаво-жълт тен на лицето, че няма как да ме познаеш...Направо съм си погрозняла, признавам си!
Питате, дали се прибираме за следобеден сън - понякога не спи, а вечер си ляга към 21ч; ако спи следобед, откарва до 23ч.
Ревността преминава и вече сме във фаза "Задущаваща любов"  Laughing Придружена с насилствено вкарване на биберона в устата "Мамо, иска биба Джорджи!" . Тя пък милата чак се дави, ама не му се сърди  Laughing Смее се само докато му чуе гласа и му гука  Heart Eyes
Нашето море, както винаги е уредено - при баба и дядо, на 500м от морето  Sunglasses Заминаваме в края на юни, като свърши Джули училище.
Не мога да разбера какво ще е времето днес, да мятам ли децата на колата до парка Заимов или само до кварталната градинка  Rolling Eyes

# 46
Слънчо, как записахте от септември Ивана на градина? Нали имало някаква наредба, че не може преди да е навършила 3 год.  newsm78

Кате, въобще не съм чула за такава наредба. Тук никой не те спира за нищо  Laughing

Наистина всяко дете си е индивидуално и не трябва де си сравнява с никое друго. Аз винаги съм била против всякакви мерки и теглилки  Naughty

# 47
  • София
 Привет, момичета!
Черпя виртуално - днес станах леля на бебе Пламен 3,710кг , 53 см.

Рая все още е в Стара Загора. Беше много развълнувана, когато ми се обади сутринта да каже, че "бебето, вече е излязло и се казва Пламен". Следобед са ходили до болницата да видят бебчето и майката/снаха ми е раждала в частна клиника в Ст. Загора/, но Рая не са я пуснали - не пускали деца до 12 год.

# 48
честито  irinopolis , голямо вълнение за вси4ки Simple Smile да е здраво, силно и щастливо голямото мом4е (то по моите критерии си е голямо.  bouquet)

олимпия , с тия дълги крака и тънка талия и сивкаво-жълт тен на лицето ще си нося. евала , 4е след 3 деца си в такава форма.

нашата лятна по4ивка не знам нито кога , нито къде ще е. мъка мъкааааа. закъса се . къде гледах та се взех със софиянец сега и двамата сме без уикенд алтернативи. та ще пускам обява:
заменям запазен 35г.потомствен софианец.всестранно надарен, с креативни идеи. не пуши, хар4и малко, мие 4инии, мъкне багаж, изпълнява други прости зада4и с напомняне , за подобен от по-дале4 , в компект с баба, лозе, вила или градина (прикопало ми се е), доказал се като майстор на моми4енца.

# 49
Иринополис, честит ти племенник! Да е жив и здрав и много да радва мама! А на мама браво за голямото бебе! Ми то изгледано направо!
harmony_broken, недей така бе жена, и софиянците са хора Laughing МъжО чете ли ти постовете? Той съгласен ли е да те смени? Mr. Green Много се смях... Joy

# 50
  • София
Иринополис, честит ти племенник! Да е жив и здрав големият човек!   smile3525
Хармъни, с твоят постинг хем ме разсмя, хем ме настъпи по болното място. И ние сме така, искам някъде виличка/ без градина, имаме си/, селце, магаренца ...ама няма  newsm50

# 51
Здравейте!
Иринополис, честито ти племенник! ДА е жив и здрав и много да радва мама и тате!
Хармони, дивото те зове а?
Аз направих резервацията за нашата лятна почивка, даже и капарото платих. Ще ходим през септември месец на Кушадъса. Ще пътуваме с автобус с двете деца  Crazy стискайте палци всичко да е наред.  Praynig Ние с моя мъж никога никъде не сме ходили извън България, то не, че в България сме ходили някъде заедно де. Направо не знам как ще издържа до тогава.  Crazy

# 52
Иринополис, честит племенник   bouquet
Хармони, развесели ме на ранина  Hug И ние сме така-градски чеда. Баща ми преди 30 г. купил място и построил вилата в Гумощник, но сега ще я продава, та пак нищо  Crossing Arms
Морските мами, дайте идеи за почивка по Черноморието  Grinning Аз към Албена съм се ориентирала, ама да видим.

Честит ден на славянската писменост!

Последна редакция: сб, 24 май 2008, 09:14 от Atrakcia

# 53
честит празник! и имени дни, ако има празнуващи Simple Smile

за вила, и ние имаме , но не я броя. не оби4ам да ходя там, не ме привли4а и хората са проклети. харесвам друг тип местенца, да има и слънце, а на нашето само борове и студ.

аз съм пътувала бая, но все още не смея да тръгна със сашо и автобус. не знам длаи би издържал.

снищи забраих да пиша, 4е имаме нова екстра- бацил след 4 дни ясла- конюктивит , Т 39,4-6, подути лимфни на врата и т.н. няма що, писна ми ве4е Simple Smile

ПС. а аз се сецнах или там нещо си и ме боли гърба

# 54
Здравейте!
Иринополис, честит племенник. Жив и здрав да е и много послушен!   bouquet
Аз направих едно албумче на Маги при февруарчетата и качих малко снимчици да ни видите. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=249062
Atrakcia Албена е много добър избор. Две години подред все там ходим и много ни хареса. Спокойно, чисто, няма лудница, коли. С деца е направо супер.
При нас засега  всичко върви добре, но майка ми си заминава другата седмица за Бг и ми е много мъчно. Ще остана сама с двете и не че няма да се оправя, ама с помощ и компания си е по-хубаво.
Маги слуша с половин ухо, но сега е на фаза да ми помага, с което аз дори злоупотребявам понякога. "Донеси това, остави онова", ама няма как трябва да и измислям постоянно по нещо, че иначе тя ги измисля. Laughing Към бебето е много внимателна и загрижена и дори се опитва да се грижи за нея. Е, не броя случаите в които и дърпа одеалото, за да си завие мечето. Вече няколко пъти и бибата и взема и се крие да я смуче. Пада голям рев после, още не я е забравила.
Имам обаче друг проблем с нея, не иска да яде почти нищо, само на мляко кара. Колкото пъти кърмя бебето, толкова пъти и тя иска млако, нищо не яде, ни плодове, ни зеленчуци. От време на време хляб и месо - това е. Незнам как да я накарам да хапне нещо друго, а досега не беше злояда, дори си хапваше доста добре - 15 кг е.
harmony разбиме направо, много се смях JoyМоят няма 35. Доста надалеч е, нищо че също е софиянец. С вила, градина, дори баба има към него и е доказан майстор на момиченца, ама не го давам...засега Joy

Последна редакция: нд, 25 май 2008, 07:52 от nevenska

# 55
Привет, момичета!!!

Иринополис, честит племенник !!! Много късмет и здраве му желая! Да радва мама и тати!

Nevenska, много са сладки момиченцата ти. Да са ти здравички и послушнички.
Обичам снимки на бебоци с каките и батковците им – тези на Олимпия също са толкова мили.

Вижте над какво се трудих последните няколко нощи. Свекърва ми има рожден ден през юни и това ще е притурка към подаръка. (начало от снимка 7). Парола: r1r2

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=83510&photo=7

Габи се промени напоследък и то в отрицателна насока  Sad. Не е нищо нетърпимо, но като съм свикнала с моето малко послушно детенце, сега ми е малко непривично да я виждам такава. Явно порастваме... макар и неусетно. Има собствено мнение за всичко и ако нещо не стане на нейната, настава драма, ядосва се и ме бута с ръка, а понякога не удържа яда си и ме удря, и ме гледа с този укорителен неин поглед. Научила е изразите „Go away" и "That's mine". Казва ги над път и под път.... Ето и нещо положително – казва "please" след всеки глагол. Комбинацията от глагол на Бг и моля на английски понякога е доста смешна – „махи please” – „махни, моля”. Говори на български, като тук-таме вмъква английски думички в изреченията си. Обича да говори пред огледалото и да се гледа, като понякога му се нервира и му казва "Go away".

# 56
  • Пловдив
Здравейте мамчета  Hug

Хармони, разсмя ме.. Joy Желая скорошно оздравяване на малкия и стига вече с тия болести, лятото дойде...

Иринополис, честит племенник !!! Голям се е родил и голям да порастне. Да ви е жив и здрав!
Руми, много хубаво албумче! А какво друго ще подарите на свекърва ти, всъщност тя при вас ли живее?
Ние се завърнахме от Велинград, условията в хотела бяха просто супер, но и цените  Money Детския басейн с топла минерална вода (поне 35 градуса беше водата, да не е и повече), дълбочина точно под мишниците на Румито. По цял ден вътре стоеше, гъбясваха и целите ръчички, чак и тя се уплаши. Имаше халатчета за всички, даже и за малката. И така, тримата в бели халати се разнасяхме из хотела напред назад  Laughing Аз се загубих 3 пъти в СПА центъра, докато му свикна. Просто като влезеш и попадаш в един лабиринт от стаички и коридорчета и не мога да се оправя къде е басейна, нито откъде да изляза  Laughing С мъжо се редувахме на финландската сауна, която аз съчетах с ароматна стая, пък той с някакви масажни душ кабини (не разбрах точно). Това, което ми направи впечатление, че имаше доста безплатни неща в центъра - басейн, био сауна, финландска сауна, парна баня, ароматна стая, вулканична стая, масажни душ кабини и др. Жалко, че нямаше време да изпробваме всичко  Sad
Нещо обаче от преумора ли незнам, на втория ден ревеше с повод и без повод. Напр. сещам се, че съм и забравила шишето с водата в стаята и тя почва да реве  Shocked, казвам, че ще се върнем да го вземем, но докато не го взехме не спря да реве. После пък реши, че нещо я е уплашило в ресторанта и ревеше неистово на вечеря. Ние тъкмо бяхме поръчали ядене и започнаха да го носят, пиехме винце с мъжо, викахме й наздраве и както се смееше изведнъж почна да вика през сълзи "Искам да пишкам, искам в стаята да пишкам". Грабвам я аз и я понасям към стаята, слагам я на гърнето, стояхме 15 мин. и нищо. После си намери други причини да стоим в стаята и да не слизаме в ресторанта. Когато все пак се върнахме, изкара 5 мин. и се повтори същото. Накрая си останахме гладни и жадни, заради малката "лигла", така й викаше татито. Просто не мога да проумея какво й стана. Като я питаме защо плаче, отговаря "Незнам" или нещо тъпо като "Страх ме е да не падна от стола". На следващия ден само повтаряше "искам си вкъщи, искам си оранжевите пантофки" и т.н. Естествено като се прибрахме беше много щастлива  Grinning

Хубав ден на всички!

# 57
Катя, благодаря! Свекърва ми си живее в Бг. Миналата година ни беше на гости, т.е. гледа Габи за 9 месеца. За подаръка – купихме й уред за подквасване на кисело мляко, дигитален апарат и албумчето ще е прикурка. Надявям се да й хареса.

# 58
  • София
Как сте момичета, никакви ви няма  Simple Smile?

Влизам набързо да ви кажа чао, в събота заминаваме за Виена при наши приятели/кръстницата на Кали/ и утре няма да имам време да ви пиша. 
Ще ни няма към 2 седмици, ще открием европейското и ще се помотаме насам-натам Laughing.Ще сме с колата, дано всичко е ок.

Руми много си сръчна, страхотно е албумчето  Grinning

Чао и оттам ще ви шпионирам ей  Sunglasses

# 59
Elix – страхотно...!!! И аз си мечтая да посетя Виена някой ден. Пожелавам ви леко пътуване и прекрасна почивка. Дано времето е с вас и да успеете да разгледате и се насладите на повече забележителности. Ще чакаме снимкииииии – много. Весело прекарване на двете седмици в вашите приятели.

Общи условия

Активация на акаунт