Честит имен ден на Коки!
Честит имен ден мамо Ели!
Живи и здрави да са всички празнуващи!
Честита годишнина, Атракция! Дълъг и щастлив семеен живот!
И нашия татко днес е именник. Ето и нашата почерпка. Да ви е сладко.

Много ми липсвате, но от ангажименти времето не ми стига да седна и да пиша.
Радвам се от сърце на успехите и постиженията на всяко едно детенце, сякаш ви познавам лично. 

като това си е задължителна училищна документация и всичко свързано с нея (материални книги, дневници, бележници) се плаща от Общината!!!
/
Сладурче. Не я свърта вкъщи.
/но аз май вече ви бях писала за това
/
Но се убедих, че децата се развиват много различно. Джорджи на Олимпия се роди със зъбки, а има дечица, дето им избиват по на 7-8 месеца. Някои разказват случки, пеят и рецитират на годинка, а други като моя Пухчо - не. За всеки успех трябва да поощряваме, пък и си е голям гъдел да се похвалиш на близки и далечни.
Дава самочувствие и удовлетвореност от положените усилия. 

Изобщо не загрях,че празнувате
Та за това не ми оставаше време за темичката ни, да не мислите, че съм кой знае колко заета
, а иначе записах Криси на плуване и сега понеделник, сряда и петък я водя на басейна, а вторник, четвъртък и събота я водя на художествена гимнастика, "луд умора няма само се поти" И всичко е доста отдалечено от нас, но както и да е. Обаче пък тя милата все едно се е родила на басейн, има деца, които с дни плачат и не могат да се отпуснат, а нашата от втория път минаваше цялата ширина на басейна без да си поема въздух. Явно цялото семейство сме луди, ама нейсе............

Рано си станала, махмурлука как е, до късно ли празнувахте вчера?
Аз много мразя да чакам, а едва ли ви пускат да гледате 

Прави разни логически изводи като например - гледа през прозореца и вижда как се клатят клоните на дърветата, казва: "вън духа и сигурно е студено, мамо, облечи ми якето"; или пък казвам, че нещо е свършило, а тя вика - утре ще идем да купим и ме води в точния магазин, друго - тати го няма, сигурно пуши на терасата 
Прави разни логически изводи като например - гледа през прозореца и вижда как се клатят клоните на дърветата, казва: "вън духа и сигурно е студено, мамо, облечи ми якето"; или пък казвам, че нещо е свършило, а тя вика - утре ще идем да купим и ме води в точния магазин, друго - тати го няма, сигурно пуши на терасата 

Къде заминаваш на семинар, траеш си, а
превъртяла съм от работа и дори забравих, че имаме нова тема. ние сме добре. Сашо ни прави диви и щастливи. седя си потънала в разо4арование на държавна служба, защото ползвам болни4ни . С тази ясла през седмица или кашляме или сме сополиви, отврат. 
Аз съм толкова несериозна дето не пише,че нямам никакво оправдание.Иначе редовно ви чета. Ние сме добре.Чечо ходи на ясла,но не пожелание.Не искал да ходи понеже лелите били лоши и само наказвали децата.
Ами как няма да наказват,той е толкова палав,много приказва и непрекъснато е наказан.Вземам го от яслата все с някаква контузия.Като кажа на госпожите те все нищо не са видели.Шантава работа. Предната събота и неделя бяхме с мъжо на Плевен на състезанието за мотори,и ние имаме мотори и бяхме с нашия.Чечо е луд на тази тема само в главата му мотори и пистолети......За сега толкова от нас да сенадяваме,че вече ще съм по редовна в писането.