Пролет пукна, хей! ФЕВРУАРЧЕТО лудей!

• 16 999
  • 300
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Добър вечер!

Благодаря на всички за поздравите и пожеланията за малкия ми племенник.

АЗ утре след работа заминавам за Стара Загора да си "вземам" Рая. За съжаление татето ни май точно през почивните дни ще е на работа, и за това ще ползвам услугите на БДЖ за да си прибера малката.
Утре даже имаме среща на курса по случай 10 години от завършването на техникума. Няма да ходя. Все пак съученичката, която го организира хич не се и трогна от молбата ни да е през почивните дни - ми от къде да се сети, че има и хора които не са останали да живеят в Стара Загора, че работят и нямат физическата възможност да вземат разстоянието София - Стара Загора за 1,5 часа.

elix - пожелавам Ви страхотно изкарване във Виена, Лек път.

Rumyana - много ми хареса албумчето.

А Радос ли беше скоро на почивка в Турция? Нищо не писа как е изкарала.

Другата седмица сме на рожден ден на момченце - ще става на 4. Някакви идеи за подарък - за около 20 - 30 лв? Посъветваха ме за строител /но не се сещам какъв точно - може би Лeго, но какво точно/, за някакъв Трансформер или нещо подобно и за костюмчета със Супер мен и някакви коли /Маккуин светкавицата май беше/ . Моля помагайте, че хич ме няма в подаръците за момчета - камо ли по - големи от Рая.

Желая ви лека нощ!

# 61
Zdraveite,momicheta.Otdavna ne sam se vpisvala,no  vinagi vi cheta.
Elix,priqtna pochivka vav Viena!
Pri nas polojenieto e slednoto:maika mi si zamina,ostanahme si 4ta,Luchko ne dobre,zashtot mnogo mu lipsva baba,plache jalno za neq,a  na men mi se kasa sarceto kato go gledam.Zaradi zaminavaneto na maika,vsichki sme kato bolni,minahme na lekarstva za naervite,mnogo ni e machno i trudno,obvzeel ni e nqkakv strah ,za tova kak shte se opravqme bez nikakva pomosht.Tuk ,za da si dobre,trqbva i 2ta da rabotim,a sega kato otivam na rabota,umat mi mi e samo vkashti,ne sam spokoina,zashtoto znam,che nikoi ne moje da gleda Luchko po-dobre ot maika mi.az sprqh rabota za izvestno vreme,za da sam s deteto,znam,che vseki pochiven den e zagubeni pari,no znam i ,che deteto mi e po-vajno ot parite.Opitvam se da zamestq maika v gledaneto na deteto,po cql den sme po parkovete,toi igrae shtastliv i bezgrijen,zapochna da zabravq za baba si.parvite dni placheshe mnooogo jalno kato q vidq na komputera,no sega veche i se smee i si govori s neq.malko se pouspokoihme...takiva raboti okolo nas-tejki i trudni momenti ni ochakvat.
vsichki otivate po pochivka,..a na men mi se iska da si doida v BG(pone za edin mesec),nqma da stane tova lqto obache.dano uspeem drugata godina,shte jiveem s nadejdata,che shte se iztarkuli barzo tazi godina i shte doide drugata.
Kachila sam v moeto albumche malko snimki (poslednite 5)ot nashite razhodki po parkovete,a te naistina sa strahotni za zabavlenie na dechicata
Pozdravi i celuvki ot men i Lucheto.

# 62
Еликс, ще чакаме снимки  Hug
Мама Нина, тъжно ми е да чета поста ти...
Важното е много да се обичате и подкрепяте, гушки на Ники и Лъчко, прегръщам и теб....
И горе главата - струва си всичко  Hug

# 63
Здравейте, мами, и от мен!
Аз ходя на лекции през седмицата и не ми остава време за нищо. Децата заминаха при баба си за 1 месец и се старая да си пълня главата с учене, а не с тъга по тях  Tired  Добре се чувстват засега и това ме успокоява.

Руми, албумчето е супер, ама си личи, че е за свекървата - що не сложи една твоя снимка  Wink  Laughing Скица!  Hug  А косицата на Габи е направоооо впечатляващо дълга

Невенска, имаш прекрасни куклички.  Hug Сладуранки! Много ми хареса снимката на дивана, където са легнали с главички една към друга  Flutter направо се размазах.

То и аз трябва да кача някоя прясна снимчица, утре ще се погрижа.
Еликс, изкарайте си много весело и дано сте пътували спокойно  Hug

Айде лека от мен! Приятни сънища!

# 64
Ели, предполагам, че сте с Кали, весело изкарване и дано пътят да е лек!
Нинче, пожелавам ти бързо да влезеш в ритъм и Лъчко бързо да преодолее мъката си, а как е Ники?
Нещо темата ни стана интернационална  Laughing аз много обичам да чета как сте всички, които не сте в БГ. Изпращам ви виртуални прегръдки на всички.
Невенска, а ти от къде си в същност?
Рибче тия твоите изпити няма ли да свършват вече?
Бих искала повече да пиша, но моите зверчета ще се избият през това време.

# 65
  • София
Privet ot slun4eva Viena  Hug!
Tuk e strahotno, vremeto e goreshto, nastroenietoe predfutbolno. Krasi- da s Kali sme , nikade ne tragvame bez neja   Laughing Blagodarja vi za pojelaniata , naistina patja beshe lek , pristignahme za 11 chasa bez problemi´Kali prez polövinata pat spa.
V4era hodihme do zooparka , ima mnogo interesni jivotni - jirafi, pingvini , tuleni , beli me4ki i malki me4eta, pandi i t.n. Ste pusna snimki.
Nin4e, dano se podobrjat neshtata pri vas, trudno vi e i na men mi e tujno kato 4eta za problemite.Stiskam vi palci  Hug
Zasega tova e ot nas, celuvki na vsi4ki i do skoro. Heart Eyes

# 66
Здравейте, момичета  bouquet
Ели, много се радвам, че си изкарвате добре, хубаво е, че сте уцелили топло време.
Нинче, съжалявам, че сте се озовали в толкова трудно положение, далеч от дом и приятели, стискам ви палци, по-бързо да се съвземете.
Ние с Дани сме добре, гледаме си се вкъщи, когато нямам много работа излизаме на разходки, толкова е хубаво, че вече навън е топличко. За вчерашния празник получи подаръци - естествено коли и се вози на количка на НДК и щастието му беше пълно Grinning . Пораснал е много на височина и вече започна да казва някои думички. Много е далеч от правенето на изречения и казването на стихотворения, но явно всичко е индивидуално. Станал е голям подмазвач, щом някой започне да му се кара той веднага идва, обгръщате те с ръчички и лепва по една целувка, същото прави  и като иска нещо. Понеже не мога да се доредя от него на компютъра и той само рови в интернет, взех да му изклювам мишката, когато не съм в стаята. Но миналата седмица, като се върнах от кухнята видях, че той си я е включил  Shocked Въобще младото поколение е много напред с техниката Wink
Аз мясля не е ли време да организираме нова среща преди да сме се пръснали по моретата Hug

# 67
Здравейте, дами!
Ние си останахме днес в къщи, че нещо не ми е много комфортно. Хванала съм се с домакинстване, но реших и да погледна тук. Калоян вече спи след щура игра, "пеене и танцуване" и рисуване с моливи и пастели. Много е нахитрял и непрекъснато ме изненадва с нещо. Вчера за празника му взех една яхта и рибка, която се навива на пружина и плува във водата. Съвсем елементарни пластмасови играчки. Много им се радва и се хвали на всеки. Колко малко им трябва на децата, а си мислех, че ще е поредната щуротия и само си затрупвам къщата.
Ели, чакаме снимки, разкази, може и документален филм! Само като чета за животните ми се иска и аз да съм там, да разхождам децата и да щракам с фотоапарата...
Мама Нина, целувки и прегръдки и от нас!
Отивам да разгледам снимките.

# 68
Здрачейте момичета!
Руми албумчето е страхотно и твоята госпожица е много сладка има страшно дълга коса. няма начин бабата да не се разтопи от подаръка. Тъкмо се учудех и в Бг ли вече са популярни тези скрап букс, но видях че не си в Бг. Завийдем ти за търпението. Аз отдавна се каня, ама все не се решавам да се хвана, мисля че много време ще ми отнеме.
Ели завиждам ви благородно че сте във Виена и си изкарвате страхотно. Ние се оженихме във Виена и като чуя въобще за Австрия и ми става едно готино, много ми харесва всичко там. А зоологическата им градина е направо страхотна, чакам снимки да си припомня колко е хубаво там.
Мама Нина, дано бързо се нормализират нещата при вас. И нас това ни очаква след месец, та направо не мога да си представя колко ще тъгува Маги за баба си. Тя я търси повече от мен дори. За 2 минутки да отиде някъде само за нея пита. Вие от колко време сте в щатите и каде бяхте. може и да си споменала, ама аз съм много разсеяна напоследък.
krasykm06 от Велико Търново съм.

# 69
Blagodarq na vsichki za okurajitelnite pojelaniq.  bouquet
Nie sme veche po-dobre.Luchko s udovolstvie se gleda s baba si na komputera,ne plache za neq,barzo svikna.kaka mu go gleda izcqlo,sled kato se varne ot uchilishte.Daje go nauchi sam da si zaspiva.Kogato go prispiva tati,pak sam si zaspiva,samo pri man si predava nomerca i iska da sam da nego,da mi pipa kosata.Ot nqkolko dni zapochna da izqvqva jelanie da se hrani sam,mnogo dobre se spravq,i tova pak e zasluga na kaka.vartim se s gledaneto mu i taka posvikna veche,che ponqkoga mama q nqma,ponqkoga tati ili kaka.za men e malko po-trudno,zashtoto stavam sutrin v 5-6 chasa za da sgotvq i da imam vreme da go zavede na parka i sled tova otivam na rabota.Praneto e izcqlo grija na Niki.Mnooogo mi pomaga,ne moga da vi opisha kakva otmqna mi e tq.
Sega tazi sabota brat mi shte pravqt svatba,no nie shte q sledim po skype.Shte stana prez noshta,za da moga da vidq kak varvi svatbata(imame 7 chasa razlika s BG),tam sega varvqt edni podgotovkiiii,chistene,remonti,pravene na sladki,posreshtane na gosti.Mnogo mi e machno,che nqma da prisistvam na svatbata na brat si,no....takav e jivota....tejak i machen...
nevenska,nie sme v New York,tuk sme veche blizo 8 meseca,a decata ot 4.trudno e mnogo bez pomosht ot babite,no sega shte pravim postapki za svekarva mi.Tq e dosta vazrastna,no pone shte moje da ni gotvi i da opravq apartamenta.ne moga da razchitam na neq izcqlo za gledaneto na deteto(taka kakto na maika mi),no vse pak.....Mislim i da go dadem za malko na gradina.Tuk sa dosta skapi,no....ako se naloji,shte trqbva da go napravim.Niki mnogo se pritesnqva za Luchko,kak shtql da razbira kakvo mu govorqt,decata mojeli da go biqt,shte mu se prasnelo sarchiceto ot strah...mnogo se trevoji za nego,da ne mu se sluchi neshto losho.takava si mi e tq,pritesnitelna dushica.
Tova e mami ot nas...sega e 8.00 sutrinta,az veche sam sgotvila,opravili leglata i piq kafence,chakaiki luchko da se sabudi.zakusva i izlizame na parka.Tuk vremeto e prekrasno....priqten den i na vas Heart Eyes

# 70
Рибка, здраво си се заела с учението ти. Поздравявам те и ти пожелавам отлични резултати на изпитите. Сигурно ти липсват принцеските. Хи хи, наистина ме няма на снимките – то и аз се водя дъщеря на свеки, ама нейното си е къде къде по-мило, та затова  липсвам в албумчето.  Laughing

Elix, прави снимки, прави, че отчет те чака после. Браво на Кали, че се е справила успешно с дългото пътуване.

Magica, привет на теб и Дани!

Невенска, много обичам да се занимавам със scrapbooking, но пусто наистина страшно много време отнема. Правя нещата като Габи заспи, че иначе е мисия невъзможна. Сега съм се заела с второ албумче – този  път за мама. Правя го вече 10 дена и още имам да довършвам. Разкажи как така от Австрия се озовахте в Канада?

Мама Нина, отдава й се на Ники да се грижи за Лъчко значи... Наистина голяма мамина отмяна ти е тя. Нямам думи просто. И как мисли за Лъчко само..... При Габи нещата с градината се развиха горе-долу по следния начин. Тя тръгна на ясла в средата на ноември миналата година, феруари месец я прехвърлиха в групата на големите деца, което си е пак голяма промяна. До април мога да кажа, че наистина ходеше със свито сърчице, но ела да я видиш сега. Два месеца по-късно – вече си има приятелчета, разбира на 90% какво и се говори и приказва около 20% на английски. Наистина е трудна адаптацията – колкото и банално да звучи – трябва просто да мине време. Пожелавам ви повече усмивки и по-ведро настроение.  Hug

Последна редакция: ср, 04 юни 2008, 02:07 от Rumyana

# 71
Руми тя нашата история е дълга. Запозна ни общ приятел, който живее в Канада. Моят мъж съшо е от 10 години тук. Аз си бях в Бг. Тъй като той не беше ходил в казарма и нямаше 30 когато се запознахме преди 5 години несмееше да си дойде в Бг и предложи да се срещнем във Виена, страхотно място за романтични среши. Така и стана, видяхме, се пламна любов между нас и рещихме да се оженим след 4 месеца пак във Виена, защото имаче връзката ни ставаше мнгоо сложна, той в Канада, аз в България. След като се оженихме подадохме веднага документи да ме спонсорира и след 6 месеца вече бяхме заедно в Канада. Това е разказано накратко, след 5 години вече се радваме на нашите малки момиченца и си живеем щастливо тук.

# 72
Ох, мамета, ако знаете колко съм заета, обаче ми е толкова интересно да ви чета, а на Нинчето от историите всеки път се просълзявам.  Hug
Невенска, вие да не сте се запознали по интернет, много е интересна и вашата история.
А, Габи, страхотна кукличка.
Аз никога не съм излизала извън БГ и ми е много интересно когато разказвате за живота си в чужбинско, винаги съм си мечтала да живея в Ню Йорк, обаче моя мъж е заклет патриот и никога няма да иска да отидем да живеем другаде.
Като споменах мъжа ми да ви почерпя виртуално, че той днес има имен ден.
 cheers
Ние отваряме нов магазин и ми пуши главата. Каката пък съм я записала на един летен лагер сутрин я води комшията, а след обед я  взимам аз, заедно с една нейна приятелка. Това е нещо като скаутски лагер, водят ги в околностите на Варна, учат ги да палят огън, да се ориентират и такива работи, утре ще им даваме наденички да си пекат. После като я взема и я водя на плуване. Тя вече много добре плува.
Монката е добре, но всяка сутрин ми казва, че неиска на градината, а иначе там е много весел, обаче как да го оставя в къщи като той като е у нас нищо не ще да яде, само сокове пие, с това ядене е голям кошмар да ви кажа, направо се отчайвам вече.
Хайде, че задачите ме чакат  Crazy

# 73
Добър дееен  Grinning
Хайде  да взема да се похваля, а - ще ставам леля  newsm18  newsm44    newsm18    Извънредно щаслива съм, Бужи също, ще е батко, ще пее на бебето песни и ще му дава бира  Wink

# 74
Атракция, страхотна новина! Бързо и без проблеми да се изтърколят 9-те месеца и да гушнеш малкото човече!
Невенска, много се обичкат твоите кукли, все гушнати са на снимките Heart Eyes
Краси, добре си организирала времето на каката. И аз трябва да се замисля, че Мими свършва училище след седмица. Английския е ясен, но ми се ще и някой спорт  newsm78...

Общи условия

Активация на акаунт