Благодаря на всички за поздравите и пожеланията за малкия ми племенник.
АЗ утре след работа заминавам за Стара Загора да си "вземам" Рая. За съжаление татето ни май точно през почивните дни ще е на работа, и за това ще ползвам услугите на БДЖ за да си прибера малката.
Утре даже имаме среща на курса по случай 10 години от завършването на техникума. Няма да ходя. Все пак съученичката, която го организира хич не се и трогна от молбата ни да е през почивните дни - ми от къде да се сети, че има и хора които не са останали да живеят в Стара Загора, че работят и нямат физическата възможност да вземат разстоянието София - Стара Загора за 1,5 часа.
elix - пожелавам Ви страхотно изкарване във Виена, Лек път.
Rumyana - много ми хареса албумчето.
А Радос ли беше скоро на почивка в Турция? Нищо не писа как е изкарала.
Другата седмица сме на рожден ден на момченце - ще става на 4. Някакви идеи за подарък - за около 20 - 30 лв? Посъветваха ме за строител /но не се сещам какъв точно - може би Лeго, но какво точно/, за някакъв Трансформер или нещо подобно и за костюмчета със Супер мен и някакви коли /Маккуин светкавицата май беше/ . Моля помагайте, че хич ме няма в подаръците за момчета - камо ли по - големи от Рая.
Желая ви лека нощ!

Добре се чувстват засега и това ме успокоява.
направо се размазах.

. Пораснал е много на височина и вече започна да казва някои думички. Много е далеч от правенето на изречения и казването на стихотворения, но явно всичко е индивидуално. Станал е голям подмазвач, щом някой започне да му се кара той веднага идва, обгръщате те с ръчички и лепва по една целувка, същото прави и като иска нещо. Понеже не мога да се доредя от него на компютъра и той само рови в интернет, взех да му изклювам мишката, когато не съм в стаята. Но миналата седмица, като се върнах от кухнята видях, че той си я е включил
...