tchara , имате от нас (мен и колегите) 5 гласа.
Ние взехме да влизаме в ритъм с новото ежедневие покрай градината.
Беше ми малко трудно , защото ми се преорганизира денят и трябваше да свикна.
Как сте вие и вашите деца?

. Дано успеят, сайта им е хубав
!
. Отидохме да играе, а той след час ми казва, че му се спи, а сутринта спа до късно
- меря Т - 35.7
. Веднага звъннах на ЛЛ и тя предположи, че е от глад, да ама той в 12 яде малко ябълка, а в 13ч, като ми каза, че му се спи хапна ядки, а закуската му беше в 9:30, не би трябвало да е гладен, още повече че прави поне 4часови паузи между яденията. Както и да е, дадох му да хапне и да пие мляко и повиши Т-та. Мъжа ми после чете в нет-а, че това може да е реакция на организма поради отслабения имунитет, но на мен ми се разтрепера всичко. Кръвните му изследвания са добре. Дано скоро отмине всичко, че вече незнам ...
Флайбъл, благодарности на твоите колеги 

. Разгледах снимките с удоволствие. Дани е порастнал много и как се отличава от другите руси главици
. Много е весело и интересно в исландска детска градина.

. Иси и той забелязва някои различия като например, че той и тати имали малки цицета, а мама имала големи
. Като види сутиен решава да го пробва, голям майтап е
.
. Дани наистина е пораснал, леле колко бързо станаха големи момчета и момичета
.
. Мисля тази седмица да ходя да говоря с д-рката, че да не го отпишели
. Не им знам правилата, но си мисля, че не би трябвало да се отписват току- така деца
.
СГеорги и аз много се разбирам ипомага и е разбран за сега
Имаше един малко труден период след операцията на пръста, когато отричаше всичко, но сега вече всичко е наред(пу-пу, да не дярпам дявола за опашката
)
Да е жива и здрава хубавата Неда
Дано скоре се разпишат 
Само Дани видяхме колко е пораснал