Отговори
# 165
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ЛИАНА.  bouquet newsm59 nbirthday Желая ти щастие,здраве и късмет.

Дано мъжа ти и Яна се оправят бързо.
Ваня,да ти е жив и здрав племеника. Честита ви и кола,страхотна е.Желая ти безаварийно шофиране.
Малка счетка,бързо оправяне и на Вики,че тоя конюнктивит е страшна работа.

# 166
  • Sofia
Благодаря за пожеланията!!!
Заповядайте да се почерпите, макар и виртуално   Grinning

# 167
  • София
Честит рожден ден на liana!! Да сте здрави, весели , щастливи ти и цялото ти семейство!
Много любов, разбирателство и благополучие да цари в дома ти!
Желая ти прекрасен празник днес!!
Дано Яна и мъжа ти днес са вече добре и да те зарадват със скорошно прибиране вкъщи Praynig
Пък ще си го отпразнувате праника подобаващо, като всички сте добре и на линия- няма  страшно!

Аз сега черпих колегите по случай по ЧРД - тортичка , бонбонки и безалкохолно.
Имаме си такава традиция в офиса, ама сме много лъвици и лъвове, та през 4-5 дни хапваме тортичка... Laughing

# 168
  • София
Лианче, честит рожден ден  Grinning Много здраве на теб и на любимите ти хора! Много щастие и късмет Grinning

Малка счетка, бързо оздравяване и  приятно изкарване на морето!

Ваня мама на двама, колата е стра-хот-на Grinning С кеф да си я караш, леко и безаварийно

Чара,и аз преди малко гледах клипчето.Камен е страшен сладур. И колко е мъничък,толкова бързо ли се забравя всичко,а? Simple Smile

Ами май се забравя  Grinning В интерес на истината Камен е бая дундьо в сравнение с наборите Grinning, но в сравнение с нашите три годишните е като котенце направо Grinning

Ние се видяхме с Мишолина, Марианка и Антон в Пловдив- много приятна среща Grinning Марианка и Георги поиграха, ех, колко е красива тази Марианка, еееех... Grinning
Иначе Георги още е с гипса, в четвъртък ще му свалят конците и после още седмица с гипс. На всичкото отгоре го помъкнахме и на зъболекар, та сега през ден е или на превръзка, или на зъболекар...

Мама бубе, ако знаеш как ти съчувствам за майсторите, и ние сме на този хал- утре ще идват братята роми да декофрират и измазват една плоча и една стена, в четвъртък и петък ще монтират кухнята ( това ако стане без проблеми ще черпя и виртуално и на живо Mr. Green) До сега няма нещо от ремонта, което да е станало от първия път...

Ами това е от нас за сега Grinning

# 169
  • София
Здравейте от нас Grinning

Мноооого ниска активност в нашата тема Naughty

Аз да споделя, че след няколко часа отиваме на море(леле, откога го чакам Mr. Green).
На Георги му свалиха гипса преди два дни, лекаря каза, че всичко е наред, но той отказва за момента да  раздвижи палеца. Надявам се като се улиса в игрите на плажа да забрави за него и да почне да го използва. За малко повече от месец свикна да се оправя само с четирите пръста и сега сякаш няма нужда от палеца. Освен това днес се сдоби и с оранжева пломба на зъба. След почивката ще слагаме още една- синя Mr. Green Ще ходи с шарена уста, ама по-добре така, отколкото без пломби Grinning

Това е от нас- аз имам още малко работа по багажа и ще легна за  два три часа( ейййй, тази година организацията много куца).

# 170
  • Габрово
Чара, приятно изкарване на морето! Не се притеснявай за раздвижването на ръката на Гого. Точно така ще стане, ще се раздвижи без да се усети. Аз така на 12 год. си счупих ръката и след като ми свалиха гипса силно се надявах да ме пратят в поликлиниката на раздвижване щото имаше басеин, но лекарят каза сама да се оправям  Mr. Green. Веднага след това заминах на лагер и там едно лудеене, едни игри и се върнах с раздвижена ръка!

Ние сме много доволни от морето. Мишо беше като човекът-амфибия. За първи път виждаше толкова вода на едно място /дори на басеин не беше ходил/, но не се страхуваше изобщо. Дори се научи да се потапя целия за няколко секунди във водата. Много се слушаха с братовчедка си и добре си играеха.
Абе направо съм приятно изненадана от него. Очаквах повече нерви да потроша покрай Пакостин.

Мама на Боби, ще ти дърпам ушите  Naughty. Защо не се обади? 

Тези дни ще пусна снимки.

# 171
Здравейте и от нас.  Simple Smile
Позамина си лятото наближава учебната година.  Simple Smile По този въпрос Дариа евентуално ще е на градина в края на септември, че тогава се очаква да се сформират групи.  Crazy

Ние заминаваме на море в събота , едвам дочаквам вече.  Simple Smile
ivap, браво на Мишо и аз не очаквам послушание от Дариа и за да си почина активно ще вземем и майка ми да помага .  Simple Smile И без това морето й е слабост....

Това лято се крсътихме с Дариа . Тя естествено имаше лична представа за ритуала и през по-голямата част беше в тази позаMr. Green Снимките са с прекрасно качество и не са мои.  Wink

Една неделя, както си се прибирахме  от местен  плаж към 3 следобед , решихме да идем до моретоSimple Smile В 6 , надвечер бяхме там , къпахме се, че и залез снимах .  Simple Smile

Успях да ида на море по женски за 4 дена , много сладко беше.  Sunglasses

# 172
 Joy Флайбъл, снимките са уникални! Разказала му е играта на попа  Joy

Ние вече не сме ваканционни, и завиждаме на всички, на които предстои късно море  Sunglasses Мариана тръгва пак на градина другата седмица; аз започнах да търся работа, надявам се да започна нещо след Нова Година. Пазарът не е добър, ама все ще се намери нещо  Crazy

Кръстихме Антон (не гъкна, накрая отиде с попа зад амвона, с песен и усмивка). Бяхме на две сватби (Мариана е професионална шаферка вече); стояхме си в Пловдив. Имам снимки от срещата с Гого, ще гледам да ги кача тази седмица.

Съжалявам, че пропуснах доста честитки, ама пожелавам на всички зло да ги забрави  Heart Eyes И леко начало на новата учебна година, за всички нови и стари "детско-градинарчета"  Simple Smile

# 173
  • Габрово
Флайбъл, много идейни снимки! Планираме скоро да кръстим и Мишо. Предполагам, че ще има сходно поведение  Mr. Green. Приятно ви изкарване на морето; пък си имате и отмяна. А пък морето по женски си е  Peace. Миналата година и аз се възползвах.

Мишолина, честито християнче и на вас!  И на мен ми предстои търсене на работа. И тук пазара на труда е  Sick. Така че, да си пожелаем успех  Grinning!

Ето снимки и от първата ни семейна почивка на море : http://mishon.multiply.com/photos/album/17/17

# 174
 Simple Smile Здравейте мамчета! Може ли да се запиша при вас? От кога се каня. Накратко, аз съм мама Ина, а малката ми Александра е родена в първия ден от зодия овен /21 март/. За сега толкова. Целувки на всички малки рибки и овнета с пролетни усмивки и палави крачета!  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 05 сеп 2008, 19:17 от ina05

# 175
Здравейте, момичета!
От първи тръгнахме на градина.Никол е доволна,хареса си госпожите.Само продължаваме с проблема да не яде .Госпожите са изумени ,че нищо не иска да сложи в устата си.Днес ми е обещала ,че ще яде.Казват и,че който не яде ще го върнат при бебетата в яслата,а тя плаче че не иска при бебетата.Все обещава .Снощеи е изяла от готвени картофи седем залъка.Бях много щастлива.Яде само леща и нищо друго готвено.Стига съм се оплаквала.Никол още не е кръстена ,но скоро трябва да я свършим и тая работа.
Приятен ден!  bouquet

# 176
Здравейте мами! Ние вчера ходихме на консултация и видяхме пола на бебоците - този път са мъже, таткото само се подсмихна и му пораснаха ушите до тавана.  За по сигурно ще ходим някъде на 10.10.08 да ни кажат съсъ сигурност, мисля че на доплер се казваше, където гледат всички органи дали се развиват нормално. А каката като и казахме, че ще има две братчета тя помисли малко и каза "и две сестричета"  Joy Много е смешна сега, много е мила към мен, само ми вика "може ли да погаля бебетата" и като я питаш какви ще бъдат и тя казва "две сестричета". А таткото колко му се искаше да има поне един мъж, а те излязоха двама, щото ако нямаше мъж, щяхме да продължим до като дойде  Laughing. Иначе Ели ходи на градинка и е доволна от нея аз също, за сега ми харесва, учителките са млади, в групичката са 12-13 деца, не повече, само дето нямат климатик в спалното, но тя градината е почти в Кайлъка, и около нея има само гора, не е шумна и няма движение покрай нея. А аз все още съм много изморена, не мога да издържам дълго време седнала, и вечер съм като пребита. А килограмите си стоят от 3 -я месец все едни- 70. Има снимки на Ели от морето, пратих я с голямата ми сестра и племеника за една седмица на Шкорпиловци, но няма време да ги кача.  Това за сега от нас. Намерих си сетоводителка и се надявам от другия месец да съм по свободна, и да бъдем по редовни. Хайде чао от нас  Hug

# 177
  • Габрово
mama bobi, тъкмо се чудех как сте с бебоците.  Преизпълнили сте плана с мъжете, за радост на таткото  Wink. Кога ти е термина?
Ние вече работим за второ, но за сега нищо. Май трябва да сме по-старателни  Mr. Green.

alexsander_nikol, Мишо по принцип не е злояд, но миналата година докато свикне с градината апетита му рязко намаля. В градината ядял само по малко хляб, но после свикна. Дано и Никол покрай другите деца да прояде!

На добър час на Никол и Ели в градината!

Добре дошла при нас Ина05!

# 178
ivap благодаря за успокояващите думи!Но тя си е изобщо злояда.Все си мислех,че в яслата като гледа другите деца и ще прояде,но уви.Сега пак се надявам .Живее с мини кроасани и прясно мляко.Готвено яде само леща .
Успешен ден на всички!  bouquet

# 179
  • Града на Лили Иванова
Запис Stop

Общи условия

Активация на акаунт